Svrljuga į Sūduvą
blogai suprantiSūduva tikriausiai bus pajėgesnė komanda nei šiais metais.Supratau, kad Serbo trenerio nebeliko.
ir iš ko tu čia supratai tai?Iš interviu supratau, kad nebeliks, atidžiau perskaityk, suprasi apie ką aš šneku
mafia7 ziuri i teksta, zodzius bei raides, taciau mato spyga, jo sunku jam ....ir iš ko tu čia supratai tai?Iš interviu supratau, kad nebeliks, atidžiau perskaityk, suprasi apie ką aš šneku
http://fksuduva.lt/suduvos-prezidento-v ... si-sezona/" onclick="window.open(this.href);return false;
nes šitame interviu gana aiškiai duoda suprast, kad serbui duos galimybę tęsti darbus
vis linksmiau negu kad į trakus, bet šiaip kažkaip nesiriša man, ėjo šneka, kad jis daugiau eurų apsiprašė, o žalgiris nesutiko mokėt, tai tipo sūduva sutiko...
Tikrai keista. Valinčius pernai grįžo į A lygą, tikriausiai yra pigus ir jokių priekaištų jam už praėjusį sezoną neturi būti. Tas pats Matuzas prieš metus gerai už Kruoją atstovėjo. Abu buvę Sūduvos žaidėjai, buvo galima kalbinti.prie vartininko pamiršo sūduva paminėti, kad šiame sezone anas kaip ir nežaidėšiaip truputi keista, kad tiek esam į pasaulį vartininkų išleidę, kad dar reikia kažkam užsienietį imti.
labai gali būti, kad neliks serbo...Tikrai keista. Valinčius pernai grįžo į A lygą, tikriausiai yra pigus ir jokių priekaištų jam už praėjusį sezoną neturi būti. Tas pats Matuzas prieš metus gerai už Kruoją atstovėjo. Abu buvę Sūduvos žaidėjai, buvo galima kalbinti.prie vartininko pamiršo sūduva paminėti, kad šiame sezone anas kaip ir nežaidėšiaip truputi keista, kad tiek esam į pasaulį vartininkų išleidę, kad dar reikia kažkam užsienietį imti.
Dar įdomu jei liks Živkovičius kur sustatys visus krašto gynėjus. Činikas, Švrljuga ir gal Živkovičius yra žaidę krašto saugais, bet geriau atrodo gynyboje,
Čia dėl to, kad nemoki ilgesniam laikui susikoncentruoti ir pameni tik pasakojimo pradžią...vis linksmiau negu kad į trakus, bet šiaip kažkaip nesiriša man, ėjo šneka, kad jis daugiau eurų apsiprašė, o žalgiris nesutiko mokėt, tai tipo sūduva sutiko...