įdomus pas tave argumentais kampuotas, tai tris metus buvo viskas tvarkoje su ta vadovybe, nes viską Lietuvoje gana užtikrintai laimėjo (na gerai pirmais metais ne visai užtikrintai) o dabar per pirmą ratą su trupučiu pasidarė netvarkoje, todėl reikia keiktis ir panikuoti. Net didžiausi pasaulio klubai daro klaidas komplektuodami komandas, čia pavyzdžių net neteiksiu, nes jų daugiau negu apsčiai, o didžiausi pasaulio klubai turi galimybes kviesti praktiškai beleką, kai tuo tarpu niko pirkto iš vis nieko negali, tai belieka tikėtis, kad kitur nepritapę legionieriai pritaps žalgiryje. Esmė, gi kaip tu tas klaidas taisai, o ne kažkaip kad jų iš vis nedaryti. Ar tamsta kažkaip įsivaizduoji, kad jeigu žalgirio atveju gali pasiūlyti 3000 eu legionieriui, o trakų atveju 2000 eu tai kažkaip esmingai apdraudžia nuo prasto pasirinkimo. Net jeigu nieko nekeisti, žalgiris still turi geresnį atsarginių suolelį už konkurentus, o ilgainiui tai kaip taisyklė pasimato.
Mano manymu tik uzpernai Zalgiris laimejo uztikrintai A lyga, tiek pernai tiek uzpernai vyko kova. Tingiu dabar ieskoti tarpusavio rungtyniu balanso tarp lyderiu, bet tik su Suduva Zalgiris turi neabejotina persvara. Rungtynese su Trakais ir Atlantu Zalgiris laaabai buksuoja ir jau ne pirmi metai. Kas liecia zaidejus tai Zalgiris turi neabejotina pranasuma ne tik su tuo papildomu 1000 ar 2000 euru, bet ir zaidima ( nors ir epizodini ) CL atrankoje, ir prisivilioti zaidejus bent jau is postsovietines erdves manau daug lengviau i Zalgiri ( net keista buvo bet ir jauni rusai, kurie domisi futbolu ir jo istorija zino Zalgiri) nei i Trakus. Klausimas kitas kodel Zalgiris iesko zaideju is Balkanu ar is Brazilijos( su kuriais daznai buna dideles problemos su kalba), nei is Baltarusijos ar Ukrainos ( kur didele finansine krize, daug klubu nemoka ar labai veluoja moketi atlyginimus, ir kur galima tikrai rasti zaideju realiai galiciu sustiprinti komanda ) Gal del to kad pas juos CV nera iraso apie atstovavima Celticui ar Leicester City ?
O del panikavimo as tai tikrai nepanikuoju man nera del ko, man atrodo kad Zalgiris neisnaudoja savo viso potencialo ir ta sakau. Tu matai kad Zalgiris juda i prieki, na atleisk bet as to nematau bet pasiruoses patiketi ir isklausyti tavo argumentus