rymka
Pranešimai: 123
Užsiregistravo: 2010 Bir 20 20:59
Palaikoma komanda: Tauras

Re: FK Tauras

2011 Lie 12 17:35

[b

Jo teigimu, nesuprantamas rangovų futbolo klubo prašymų ir pasiūlymų ignoravimas. Teko pačiam įsitikinti, kad nauja veja mirksta vandenyje. Yra nemažai plotų, kur žolė tiesiog neprigijo ar jau pūva. Ar įmanoma žaisti ant tokios vejos?[/b]

Taip išeitų, kad neprigijo ir dalis vejos, kuri jau kar persodinta buvo. Bet ir šposininkai tas UAB'as - imtis stadiono rekonstrukcijos nenusimanant apie FUTBOLO veją. Turbūt žolė mišksta ir pūva todėl, kad taupant nėra įrenga padori drenažo sistema.


Kyla klausimas Ką veikia konkursą laimėjusi darbus prižiūrinti įmonė? Jei jau treneris turi užsiimti kontrole bei patarimais?

eGIDIJUS
Pranešimai: 38
Užsiregistravo: 2010 Vas 21 11:54
Palaikoma komanda: FK TAURAS

Re: FK Tauras

2011 Lie 14 00:45

Tauragės FK "Tauras" jau rytoj 19.00 val. Kaune, S.Dariaus ir S.Girėno stadione priims UEFA 2 kvalifikacinio etapo varžovą iš Olandijos Den Haag miesto FC "ADO Den Haag". Laukiama, kad palaikyti svečių komandos atvyks net 1500 FC "ADO Den Haag" komandos sirgalių iš Olandijos ir Lenkijos. Tikimės, kad mūsų tautiečiai neliks abejingi šiam ilgai lauktam futbolo mačui ir atvyks mūsų palaikyti kur kas gausiau.

Rungtynių išvakarėse po paskutinės FK "Tauras" treniruotės pakalbinome FK "Tauras" vyr. trenerį Gediminą Jarmalavičių, komandos kapitoną Nerijų Mačiulį bei mūsų komandos legionierių iš Olandijos Regilio Seedorf.

Kalbinome FK "Tauras" vyr. trenerį Gediminą Jarmalavičių.

- Ar pavyko susipažinti su naujai sukomplektuotos varžovų komandos žaidimu? Kokį pirmą įspūdį susidarėte?


- Deja, tokios galimybės neturėjome, kadangi dabartinės varžovų sudėties komanda žaidė tik dvi draugišas rungtynes, kurios nebuvo filmuojamos. Pas juos yra pasikeitę net pusę žaidėjų ir treneriai, todėl ankstesnių rungtynių vaizdo įrašų labai analizuoti nėra prasmės. Visgi su senąja komanda ir jų žaidimo stiliumi tikrai turėjau galimybę susipažinti, turime pakankamai video. Manau, kad bet kuriuo atveju turėsime garbės žaisti su tikrai galingu varžovu.

- Koks rytojaus rungtynių baigties rezultatas Jūsų nuomone būtų tikėtinas?

- Rezultato tikrai niekad neprognozuoju ir neprognozuosiu. Rytoj stengsimės žaisti kuo geriau, demonstruoti gražų futbolą ir atiduodami visas jėgas iškovoti pergalę.

- Ar mūsų komanda turėjo galimybę treniruotis Kauno aikštėje? Ar aikštės kokybė šiandien pakankamai gera tokio lygio varžyboms?

- Šis klausimas buvo jau spęstas, tarėmes su vadovybe ir tarpusavyje, kaip padaryti geriau ir visgi nusprendėme, kad komandai geriau likti Tauragėje ir pasitreniruoti vietoje. Važiuoti pirmyn ir atgal bei išvarginti žaidėjus paskutinę dieną prieš varžybas būtų per didelė prabanga. Likti Kaune irgi nesinori. Apie aikštės kokybę viskas yra žinoma. Aikštė šiuo metu puiki ir tinkama varžyboms.

- Koks būtų Jūsų trumpas komentaras, kad po visų aukščiausių Tauragės valdžios atstovų pažadų ir užtikrinimų, kad Vytauto stadionas bus paruoštas UEFA varžyboms, visgi turime žaisti Kaune?

- Trumpas komentaras būtų toks, kad tebūnie atsakingų už visą tai žmonių sąžinės reikalu ...



- Taip, rytojaus rungtynėse pamatysite juos pagrindinėje sudėtyje. Ir taip, jie atvyko pas mus labai vėlai, turėjome progą sužaisti tik vienerias draugiškas rungtynes ir kaip ir tam studentui, kuriam vis trūksta paskutinės nakties, taip ir mes trūkstame kelių rungtynių, kad žaidėjai pilnai isilietų į komandinį žaidimą. Visgi manau, kad jų indėlis rytojaus žaidime tikrai bus svarus.

- Ar rytoj galėsite žaisti stipriausios sudėties?

- Galima sakyti, kad taip. Kaip žinia, mums vis dar negalės padėti Vitalijus Rečicki, kuris yra sunkiai traumuotas ir Orestas Buitkus, kuris vis dar serga, bet visi kiti žaidėjai jaučiasi puikiai ir iškritusius žaidėjus dabar jau turime kuo pakeisti.

Kalbinome komandos kapitoną Nerijų Mačiulį.

- Kokia nuotaika vyravo komandoje šių kątik pasibaigusių paskutinių šiandienos treniruočių metu? Kaip komanda yra nusiteikusi prieš laukiančias rytojaus varžybas?

- Komandos draugų nuotaika buvo išties gera, visi tokie išskirtinai susikoncentravę, bet trykštantys energija ir noru kuo greičiau sužaisti rytojaus rungtynėse bei pasirodyti kuo geriau. Esam nusiteikę kovingai ir neabejotinai rytoj kausimes aikštėje iš visų jėgų.

- Kiek Jums ir FK "Tauras" dabartinei komandai yra pažįstama Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadiono aikštė?

- Šio sezono FK "Tauras" komanda dar neturėjo galimybės žaisti šioje aikštėje. Tik sembūviams iš praeito sezono likę atsiminimai iš žaidimo S.Dariaus ir S.Girėno stadione. Praeitais metais likome patenkinti šia aikšte, manau šiemet taip pat nenusivilsime.

- Kiek komandoje jaučiamas nusivylimas, kad negalėsime rungtyniauti Tauragėje Vytauto stadione?


- Mano manymu, tai išskirtinai visi komandos draugai nori pagaliau sužaisti namų rungtynes Tauragėje. Iš komandos žaidimo pusės atžvilgio yra didžiulis skirtumas, kur žaisti namuose Tauragėje, o kur tokias svarbias rungtynes sužaisti Kaune. Tai ne tik apmaudus ir nepamatuojamas praradimas komandai, bet ir patiems Tauragės žmonėms, kurie praranda išties gerą reginį ir gražų laiką.

- Kokio lygio rytojaus rungtynių tikitės ir koks Jūsų nuomone rezultatas mūsų komandai būtų geras?

Rytoj nėra abejonės, kad turėsime labai sunkias rungtynes prieš galingą ir senas futbolo žaidimo tradicijas turinčią komandą. Neabejoju, kad tiek mes tiek ir varžovai kausis iš visų jėgų, norės pasirodyti kuo geriau ir laimėti.

- Į komandą paskutiniu metu atvyko naujų pagrindinės sudėties žaidėjų. Ar dėl to keisis komandos žaidimo strategija ir galbūt rytoj pamatysime komandos žaidime kažką naujo?

- Taip, naujokai pas mus atvyko labai vėlai ir neturėjome daug laiko kartu treniruotis bei žaisti. Bet sustiprinimo mes laukėme labai ilgai ir jis atvažiavo pas mus tada kai labiausiai ir reikėjo. Komandos žaidimo skirtumus jau pajaučiame ir treniruočių metu, turėjome draugiškas rungtynes. Nors naujokai dar tikrai negali atskleisti visko ką jie sugeba, visgi ir dabar jie komandiniam žaidimui suteikia daugiau aštrumo, papildomos fizinės jėgos, naujų taktinių idėjų ir savitumo. Rytoj žiūrovai neabejoju, kad "Taurą" išvys kur kas aštresnį, spalvingesnį, su nauju polėkiu žaidimui.

Kalbinome FK "Tauras" legionierių Regilio Seedorf:

- Kaip esate nusiteikęs šioms ilgai lauktoms FK "Tauras" UEFA varžyboms?


- Aš pats asmeniškai jaučiuosi ir esu nusiteikes labai puikiai, vien jau dėl to, kad ir pačios komandos nusiteikimas ir nuotaika šiandien yra labai gera. Visi yra susikaupę ir nusiteikę rungtynėms. Nekantrauju kada galėsime žaisti!!!

- Žaisite prieš savo gimtosios šalies komandą ir būsite stebimas gausiai susirinkusių futbolo aistruolių iš Olandijos. Ar tai bus Jums asmeninė motyvacija rungtynėse pasirodyti kuo geriau?

- Taip, man tai taip pat yra puiki galimybė parodyti, kad galiu puikiai žaisti futbolą. Aš taip pat esu motyvuotas kaip niekad stengtis rungtynėse, kadangi žaidžiame prieš būtent Olandijos komandą. Rytojaus rungtynėse stengsiuosi atiduoti visas jėgas, kad tik "Tauras" laimėtų!!!

- Ką žinote apie varžovų komandą FC "ADO Den Haag"? Gal teko apie juos girdėti ar stebėti jų rungtynes ir anksčiau?

- Aš žinau, kad tai puiki komanda. Jie kiekvieną sezoną turi stiprią sudėtį, kadangi dalis jų žaidėjų yra labai patyrę, o kita dalis labai talentingas jaunimas ... statistiškai ant popieriaus jie yra stipresni, bet šis žaidimas žaidžiamas aikštėje, todėl pamatysime, kad stipresnis tik rytoj!!!

- Kokio lygio rytojaus rungtynių tikitės. Ar Jūsų nuomone FK "Tauras" šiandien yra pajėgus pasipriešinti šiai gražią istoriją turinčiai, futbolo šalies komandai?

- Manau, kad rytoj žiūrovai tikrai nenusivils reginiu. Futbole atsitinka visko ir aš asmeniškai manau, kad mūsų komanda "Tauras" gali kovoti su jais, bet mes turėsime atiduoti visas jėgas ir dirbti vienas su kitu, kaip tikra komanda, kad pasiektume gerą rezultatą.

...

Re: FK Tauras

2011 Lie 15 12:48

Tauras gali ir pasipriešinti, ir nugalėti. :lol:

piratas
Pranešimai: 1700
Užsiregistravo: 2011 Kov 07 13:49
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

Re: FK Tauras

2011 Lie 22 01:10

Na apibendrinant siemetini komandos starta Europoje,manau butu galima pasakyti,kad jis buvo komandai sekmingas.Gautas tikrai stiprus varzovas,o rezultatai parodo,kad su jais buvo kovojama garbingai.Ypatingai namu rungtynese,kuriose tik sekmes pritruko,kad butu iskovotos garbingos lygiosios.Po burtu traukimo, komandai daugelis pranasavo panasu likima koks istiko Banga,bet pasirodo jie buvo neteisus.Komanda nezibejusi pirmoje sezono puseje,sugebejo mobilizuotis kovoms Europoje,ir manau pasieke garbinga rezultata.Aisku tam itakos turejo ir komandos papildymas,betkokiu atveju galime pasveikinti komanda,kad ji kovojo,o ne tik atidirbinejo,netikedami savo jegomis

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Tauras

2011 Lie 22 06:46

Na apibendrinant siemetini komandos starta Europoje,manau butu galima pasakyti,kad jis buvo komandai sekmingas.
pzdc. Du pralaimėjimus įvardinti, kaip sėkmingą startą....Su tokiu požiūriu Tauras ir A lygoje bus pasmerktas sėkmingai pralaiminėti :)

piratas
Pranešimai: 1700
Užsiregistravo: 2011 Kov 07 13:49
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

Re: FK Tauras

2011 Lie 22 08:42

Na apibendrinant siemetini komandos starta Europoje,manau butu galima pasakyti,kad jis buvo komandai sekmingas.
pzdc. Du pralaimėjimus įvardinti, kaip sėkmingą startą....Su tokiu požiūriu Tauras ir A lygoje bus pasmerktas sėkmingai pralaiminėti :)
Siai dienai deja toks musu Lietuvos futbolo lygis,kuri gerai atspindi didingasis Kaunas :lol:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11752
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Tauras

2011 Lie 22 09:06

Čia iš kurio taško pažiūrėsi. Jei imant vakarykštes rungtynes (o jas tik ir matė dauguma stadione susirinkusių žiūrovų), Tauras atrodė beviltiškai. Tauragiškiai pastoviai pralaiminėjo kiekviename atskirame momente. Nusileido viskuo - greičiu, mąstymu, jėga ir t.t. Priminė Bangos rungtynes su azerais. Vakar Helsingborgo treneris po rungtynių su Sūduva pasakė taip (paėmiau iš Sūduvos puslapio komentarų): "su lietuviais smagu žaisti - jie niekada neatakuoja varžovo, gaunančio kamuolį, todėl galima ramiai regzti kombinacijas atakoje". Nemačiau kaip vakar žaidė sūduviai, bet lygiai tuos pačius žodžius galima pritaikyti ir tauragiškiams. Vienas priešininkų puolėjas tarp trijų Tauro gynėjų daro ką nori - pasiima kamuolį, sukasi į vartus ir kelia grėsmę, tuo tarpu trys(!) Tauro puolėjai išeina prieš du Den Haag gynėjus - ir jokio aštrumo: du puolėjai bėga prisispaudę prie gynėjų, o trečias sugeba atiduoti pasą tiesiai į kojas vienam iš gynėjų.. Kol kas visom lietuvių komandom (išskyrus Ekraną) iki šiųmetinių varžovų Eurotaurėse yra "как раком до Китая". Ir jei čia forume kažkam atrodė, kad mūsų klubai šiemet yra pasistiprinę bei galintys konkuruoti su užsienio komandomis, rezultatai ir ypač žaidimas, rodo ką kitą..

Na gerai - šalin lietuvišką pesimizmą :) Kas buvo Tauras 2007 metais? Priminsiu: I lygos autsaideris. Ne kiekvienas klubas sugeba per 3 metus iš tokios pozicijos pakilti iki dalyvavimo UEFA Europos lygoje. Tik nepradėkite man čia aiškinti apie LFF intrigas. Aš matau, kad Tauragė nori turėti komandą, dirba ir stengiasi. Ar girdėjote ką nors apie 2007 metų turnyrinės lentelės tauragiškių kaimynų - Ukmergės Vilkmergės ir Anykščių pasiekimus?

Taigi, šiųmetinį Tauro pasirodymą pavadinti sėkmingu liežuvis neapsiverčia, bet jis bent buvo truputėlį geresnis, nei praeitų metų fiasko su Kipro komanda. Tai tiek lietuviško optimizmo..

šiaip
Pranešimai: 3829
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: FK Tauras

2011 Lie 22 09:33

Komanda nezibejusi pirmoje sezono puseje,sugebejo mobilizuotis kovoms Europoje
Ta komanda, kuri nežibėjo pirmoje sezono pusėje, būtų nežibėjusi ir dabar. Gi visi penki naujokai iškart į starto sudėtį pateko.

piratas
Pranešimai: 1700
Užsiregistravo: 2011 Kov 07 13:49
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

Re: FK Tauras

2011 Lie 22 09:39

siaip teisingai,pralaimejimas sportiniu principu niekuomet negali buti laimejimas,tai cia aisku kaip du kart du.Taciau,kad pasirodymas Europoje buvo sekmingas teigiau vien del to,kad pirmoje sezono puseje ir Lietuvoje Tauras atrode tikrai ne kaip.Todel gavus tikrai pajegu varzova,dauguma prognozavo Taura sutriuskinima,bet sito nebuvo,o buvo kovojama.Netgi isvykoje kiek supratau is aprasymo nebuvo uzsidaryta aklinoje gynyboje.Kitas aspektas,musu toks futbolo lygis,kad net rinktinei pralosus garbingu rezultatu kokiems futbolo grandams,daugelis saukiame,saunu,komanda sukovojo garbingai.Dar vienas dalykas,paziurekime i Taura ir Suduva.Manau visiem akivaizdziau negu akivaizdu,kad biudzetai siu komandu skiriasi kaip diena ir naktis,o rezultatas Europoje nepasakyciau,o ir varzovas Suduvos tikrai ne stipresnis.Jei bus igyvendinta viskas ka uzsimojo klubo valdyba,bei akcininkai, Tauro laimejimai tikiuosi ateityje,tada is ju bus galima ir reikalauti daugiau,dabar ju didziausia beda,kad nera sudeties pastovumo.Komanda net treniruotis vazineja i kitus miestus,ir po to galima sakyti,kad pasirodyta prastai.Tas pacias salygas davus olandams,paziuretume i juos .Kelinti metai komanda sezona pradeda viena sudetimi,baigia visiskai kita.O tokios Europos kovos zaidejams duotu neikainuojamos patirties,bet kas is jos,jei tu zaideju komandoje nelieka.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Tauras

2011 Lie 22 12:33

Priminė Bangos rungtynes su azerais. Vakar Helsingborgo treneris po rungtynių su Sūduva pasakė taip (paėmiau iš Sūduvos puslapio komentarų): "su lietuviais smagu žaisti - jie niekada neatakuoja varžovo, gaunančio kamuolį, todėl galima ramiai regzti kombinacijas atakoje"...
Visiems LT klubams reiktų ant kaktos užsirašyti to trenerio žodžius...Tai tarsi paaiškinimas kodėl Banga buvo sutriuškinta azerų, o farerai sužaidė lygiomis. O, kad farerų klubas stipresnis už Bangą tai jokios teorijos neįrodys.
Kas buvo Tauras 2007 metais? Priminsiu: I lygos autsaideris. Ne kiekvienas klubas sugeba per 3 metus iš tokios pozicijos pakilti iki dalyvavimo UEFA Europos lygoje. Tik nepradėkite man čia aiškinti apie LFF intrigas. Aš matau, kad Tauragė nori turėti komandą, dirba ir stengiasi. Ar girdėjote ką nors apie 2007 metų turnyrinės lentelės tauragiškių kaimynų - Ukmergės Vilkmergės ir Anykščių pasiekimus?
nelabai supratau tiksliai ką norėjai pabrėžti ta Tauro evoliucionavimo eiga, bet tai jokia pateisinimo priežastis, dėl jų prasto pasirodymo Europoje. Lietuvoje sukurti ar prikelti klubą , kovojantį dėl eurokelialapių , apgalvotai viską darant užtenka metų. Tai puikiausiai įrodė Žalgiris. Bet, kai pas klubus nėra išugdyto nusiteikimo kovoti, klubai gali stengtis, puoselėti savo tradicijas, kurti materialinį gerbūvį, bet rezultatai ir liks tokie - garbingai pasipriešinom ir pralošėm, nes anie turi didesnį biudžetą ir geresnį stadioną :)

...

Re: FK Tauras

2011 Lie 22 12:59

Evoliucija labai tikslus mokslas: 2007 metais Tauras tik Anykščius aplošdavo, I lygos cirkininkai:) buvo niekam tikusi komanda. 2010 metų sezonas buvo labai neblogas A lygoje, o 2011 metais viskas stojo į savo vėžes. Aukščiau bambos neiššoksi. Čia galima daug rašinėti ir bandyti įrodinėti savo tiesas, bet man atrodo reikia viskam subręsti.

Dėl Farerų salų:
Priminsiu, kad Farerai yra danu karalystes dalis, ten gyventoju butu 50 tūkstanciu. Išskirkite is Lietuvos Utenos rajona, pagal 2001 metu surasymo duomenis ten irgi gyveno apie 50 tukstanciu gyventoju. Pagalvokite, jeigu zaistu Fareru salu rintine pries Utenos rinktine, tai rezultatas koksai butu??? Egidijus Varnas is gedos numirtu :lol: Mums iki Fareru salu labai toli :lol:

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Tauras

2011 Lie 22 13:10

Dėl Farerų salų:
Priminsiu, kad Farerai yra danu karalystes dalis, ten gyventoju butu 50 tūkstanciu. Iskirkite is Lietuvos Utenos rajona, pagal 2001 metu surasymo duomenis ten irgi gyveno apie 50 tukstanciu gyventoju. Pagalvokite, jeigu zaistu Fareru salu rintine pries Utenos rinktine, tai rezultatas koksai butu??? Egidijus Varnas is gedos numirtu :lol: Mums iki Fareru salu labai toli :lol:
nori pasakyti, kad vienas fareras tolygus keturiems lietuviams :). Tokie palyginimai primena lietuvių tautos didžiavimasi trimis milijonais gyventojų ir krepšinio rinktine.

...

Re: FK Tauras

2011 Lie 22 13:19

Nesupratau: is kur istraukei vienas prie keturiu? As skaiciuoju sekanciai: vienas farerietis lygus vienam uteniskiui, apie lietuvius nieko nezinau, as zemaitis. 50 tukstanciu fareriškių ir 50 tukstanciu Utenos rajono gyventoju... senukai, nėščiosios ir kūdikiai. Apie farerus daug nekalbėsiu, o štai Utenai atstovautų Egidijus Varnas, būtų kapitonas ir krūva nežinomų artistų. :lol: gautų į savo vartus 30 golų. Tiek norėjau pasakyti))))

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Tauras

2011 Lie 22 13:37

50 tukstanciu fareriškių ir 50 Utenos rajono gyventoju... senukai, nėščiosios ir kūdikiai.
o kodėl Utena? Paimk 50tūkstančių kauniečių arba alytiškių ir rezultatas bus jau ne farerų naudai. O Žemaitijos rinktinė irgi manai gautų nuo farerų? Nors sprendžiant pagal tavąjį fareriečių apibūdinimą, spėju, kad gautumėte, gal ne trisdešimt, bet gautumėt :)

Bombard1er
Pranešimai: 139
Užsiregistravo: 2011 Vas 25 11:58
Palaikoma komanda: FK TAURAS

Re: FK Tauras

2011 Lie 22 13:41

Gal kita tema susikurkite ar cia pyzdelincit...?

Grįžti į