DI Piedi interviu italams sake, kad kontraktas iki birzelio su galimybe pratest iki sezono pabaigos.
http://www.calciomercato.com/prima-pagi ... ia--482663" onclick="window.open(this.href);return false;
Paskutinis klausimas ir atsakymas isversti su google verteju. Isverte gana aiskiai, ypac angliskai
Angliskai:
Then came the call from Lithuania.
My agent Alessandro Magni (the AMSports ed) put me on the table this proposal and I said yes. I signed a contract with the Tauras Tauragė, first-division clubs, until June, with an option until the end of the year. The championship started last weekend, Thursday came the Transfer, I should make his debut today. The coach is Italian (Giovanni Scanu ed) as a part of the Rose (Malune, Perra, Masha, and Cattide Demurtas ed), but their presence was not decisive in the final choice. I very much wanted a new adventure abroad. The Tauras is a team with big ambitions, who played in Europe, so I'm confident. How am I? Well, apart from the cold. It 'a different reality from ours, the company is close to us from the purely footballing point of view, in real life the day we have to handle it. But I fear nothing.
I lietuviu kalba:
Tada atėjo kvietimas iš Lietuvos.
Mano agentas Alessandro Magni (AMSports ED) mane ant stalo, šį pasiūlymą, ir aš pasakiau taip. Aš pasirašė sutartį su Tauro Tauragėje, pirmą pasidalijimas klubai, iki birželio mėnesio, su galimybe iki metų pabaigos. Čempionatas prasidėjo praėjusį savaitgalį, ketvirtadienis atėjo perdavimas, turėčiau šiandien debiutavo. Treneris Italijos (Giovanni Scanu ED) Rose straipsnio Malune, Perra, Aistė Indra, ir Cattide Demurtas ED), tačiau jų buvimas nebuvo lemiamas galutinio pasirinkimo. Aš labai norėjo naują nuotykį užsienyje. Tauro "komanda su didelėmis ambicijomis, kurie žaidė Europoje, todėl aš esu įsitikinęs. Kaip aš esu? Na, ne tik nuo šalčio. "Kitokią realybę nuo mūsų bendrovė yra netoli nuo grynai footballing požiūriu mums realiame gyvenime dieną mes turime ją apdoroti. Tačiau bijau, kad nieko.