Aš tai palauksiu Scanu išleistuvių, tada gal nuvarysiu. Aš tai pats išrankiausias esu.net nemastyciau,toks laimejimas daugiau gali ir nepasitaikyti,o dar mane vadina isrankiu
Joo, palauksiu tų išleistuvių. Gal lauksiu metus, du...
Aš tai palauksiu Scanu išleistuvių, tada gal nuvarysiu. Aš tai pats išrankiausias esu.net nemastyciau,toks laimejimas daugiau gali ir nepasitaikyti,o dar mane vadina isrankiu
Naujasis dubleriu treneris - Tomas Rimas.Lauksime naujienu koks dabar italas atvaziuos vietoj Gvildzio treniruoti dubleriu
Gal turi o gal ji neturiO jis apskritai ar turi trenerio licenzija ?
TAURAS į popierius nežiūri. Svarbu, kad geras žmogus būtų.O jis apskritai ar turi trenerio licenzija ?
TAURAS seka EKRANO pavyzdžiu???Apie prastą legendinio Tauragės futbolo klubo finansinę padėtį pašnibždomis kalba ne tik patys sportininkai, sirgaliai, bet ir komandos treneriai.
Jeigu tokie legendiniai klubai kaip BIRŽŲ ŠIRVĖNA- dabartinis RINKUŠKIAI- žaidžia III lygoje, tai ir kitiems reikėtų ten pažaisti.Jeigu tokiais tempais LT klubinis futbolas progresuos, po penketo metų apskrities čempionatai taip sustiprės, kad pirma ir antra lygos bus nereikalingos.
reiktų įkurti kokią paralelinę lygą , rezervato ar tai psichūškės pavidalo, kur žaistų tie sunaikinti A lygos klubai neįgaliam finansiniam pavidale. Galėtų už juos atstovauti, kas panorėjęs. Tačiau, bet kada atsiradus turtingo dėdės finansinei injekcijai, būtų galima juos išgydyti ir iškarto siūsti į A lygą. Klubų atsirastų netgi dviem lygomsPaskui bus vėlu, nes A lyga išnaikina legendinius klubus. Patenka į A lygą ir akyse sunyksta: INTERAS, ŠVIESA/VILNIUS, KAUNAS, KAREDA, SAKALAS, INKARAS, VĖTRA, ROMAR, MAŽEIKIAI, LKKA-TELEDEMA/ATLETAS, FC KLAIPĖDA... Ukmergės ir Alytaus klubų neskaičiuoju....
LT kurti sudėtinga- lengviau yra griauti.reiktų įkurti kokią paralelinę lygą , rezervato ar tai psichūškės pavidalo, kur žaistų tie sunaikinti A lygos klubai neįgaliam finansiniam pavidale. Galėtų už juos atstovauti, kas panorėjęs. Tačiau, bet kada atsiradus turtingo dėdės finansinei injekcijai, būtų galima juos išgydyti ir iškarto siūsti į A lygą. Klubų atsirastų netgi dviem lygoms
Na kodėl tu taip skeptiškai vertini. Nemažo susidomėjimo manau sulauktų ir tarp nusenusių verslininkų, kuriems neišsipildė jaunystės svajonės sužaisti už kokį legendinį klubą. Gal ir pats į senatvę norėtum parungtyniauti lygoje užsivilkęs ROMAR marškinėliusLT kurti sudėtinga- lengviau yra griauti.Geriau nieko nekurti... net rezervato ar psichuškės lygmenyje... manau, kad tokios iniciatyvos nepasiteisina.
.
Aš tai ir už ROMAR, ir už KAREDĄ, ir už KAUNĄ norėčiau nusenęs pažaisti... tik, kad jau dabar šlubas, nebent invalido vežimaityje galėčiau pasivažinėti po stadioną.Na kodėl tu taip skeptiškai vertini. Nemažo susidomėjimo manau sulauktų ir tarp nusenusių verslininkų, kuriems neišsipildė jaunystės svajonės sužaisti už kokį legendinį klubą. Gal ir pats į senatvę norėtum parungtyniauti lygoje užsivilkęs ROMAR marškinėlius