piratas
Pranešimai: 1700
Užsiregistravo: 2011 Kov 07 13:49
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

Re: FK Tauras

2012 Spa 08 16:02

...o picas gerai kepti senai ismoko ir lietuvaiciai ;)
nė velnio jie neišmoko. Jaučiu tie italai futbolistai geresnes picas iškepa, nei kokios prabangesnės lietuviškos skylės kulinarai :)
nu galima tada nueiti i picerija pas Paolo :D

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: FK Tauras

2012 Spa 08 16:23

o jei rimtai tai kur sis veikejas dabar,nesiulot jam ateiti i atgaivinama FBK Kauna :D ,
Jis rimtesnių reikalų turi. Žmonių partiją į seimą veda. Futbolo srityje gi viską, ką įmanoma jau pasiekęs...

...

Re: FK Tauras

2012 Spa 09 13:44

man keisciausia,kad cia raso tas,kuris tuos italus bene labiausiai ir kritikavo,net i varzybas nevaziavo kaip gyresi nenoredamas girdeti italu tenoro salia aiksteles.Kazin cia pasikeite futbolo poziuris i siuos veikejus,ar muzikinis skonis pakito :) mano nuomone,kad perspektyvus italai turi galimybiu uztektinai atsiskleisti ir savo,kaip futbolo salies stadionuose,o picas gerai kepti senai ismoko ir lietuvaiciai ;)
Ir kas čia toks italiūkščius kritikuodavo??? Nepamenu... :lol:
Ir kas čia toks pagyrūnas, kad atsisakė pamatyti legendinį klubą??? :mrgreen:

Man tai būtų gėda stebėti legendinio klubo agoniją ir tokį pažeminimą, kai nevykėliai vadovauja paradui. Solistas tegul varo atgal į kalnus ir gano ožkas. 8-)
Mane tai konkrečiai nuo TAURO italų purto.
Nesuprantu: iš kur tokių "biezdarių' prisirankiojo??? :roll:
Teisingai piratas sakydavo, kad jau geriau žemaičių berniokai žaidžia, nei itališki balvonai, vadovaujami besmegenio giedoriaus. 8-)

pirate, tu nevalgei mano sestričkos picų, tai nežinai, kas yra gera pica.
Ji tai padaro, o itališkos storapadės niekam tikę... senomis Skanu kojinėmis pradvisę. :twisted:

...

Re: FK Tauras

2012 Spa 09 13:49

Kas dabar patikės, kad italai yra gynybose specialistai, kai komanda per 32 rungtynes (iš tikrųjų netgi per 31, nes su REO nelošė) sugeba praleisti 84 įvarčius?
Aišku, kad Skanu ir jo gerbėjai apkaltins žemaičius, kad prastai žaidžia ir daug praleidžia, nes italai, pagal viską... turėtų būti gynybos specialistai. :mrgreen:

Man tai atrodo, kad TAURO italai apie gynybą iš viso nėra girdėję... :roll:

...

Re: FK Tauras

2012 Spa 09 14:07

patikes tie kas supranta italus ir ju futbola-tokie kaip CEZIS ;)
Sakai, kad patikės??? :roll:
Giesmininkų klykaujančių techninėje zonoje ir burbuliuojančių neaiškiu dialektu... ne, šito nesuprantu ir nesuprasiu. 8-)
Skanu jau parodė savo šeštą mėgėjų lygį... :mrgreen:
Neįtikino jis manęs, kad turi supratimą apie trenerio darbą rimtame klube... gal tegul varo namo. :mrgreen:
Leiskit jį į Tėvynę... :mrgreen:
Paveikslėlis

Dar tokį seną straipsnį radau: http://www.ivartis.net/lietuva/g-scanu- ... -namie/295" onclick="window.open(this.href);return false;
G.Scanu: Tauragėje jaučiuosi kaip namie

Kaip jaučiatės Tauragėje? Ar tenkina klubo sudaromos darbo sąlygos ir kaip pavyksta rasti bendrą su komanda bei personalu?

Tauragėje jaučiuosi kaip namie, o žmonės, su kuriais bendrauju, yra labai malonūs. Klubas suteikia visas sąlygas kokių tik man gali reikėti: turime naują dirbtinės dangos aikštę, teniso kortus.
ta dalis apie teniso kortus labai patiko... atvažiavo jis čia pastūgauti ir teniso palošti, o laisvalaikiu picų paėsti ir kišeninio bilijardo pažaisti... kur geriau gausi???

Rulis
Pranešimai: 751
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 12:15
Palaikoma komanda: Tauras

Re: Toto

2012 Spa 20 20:54

Kaip kaikurie genalus futbolo specelistai buvo prognozave kad Tauras nekreips didelio dėmesio y šias A lygos runktynes taip ir įvyko ,negana to genelus futbolo treneris iš italijos kad apsidraustu nuo žaideju samokslo pakovoti dar preš du turus liepie geriausiams futbolistams prisirinkti geltonu korteliu o nepaklusnems Bilui ir Kižiui buvo aplygintos kojos kad nesugalvotu pakovotį :roll: bet nera blogo kas neišeitu y gera Tauro komandoj jau daba lošia jaunimas kuri Tauras po keliu metu pardos turtingems arabams ir tada gales beleko prisipirkti :P reikia manyti kad ir pardaug ilgos žaideju pavardies netgrasys turtingu babaju nuo super pirkiniu iš Taurages :roll:

mafia7
Pranešimai: 7314
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Tauras

2012 Spa 21 01:48

Man įdomu pasidarė, kažin kokia komanda, kuriais metais, A-lygos čempionate yra praleidusi daugiausiai įvarčių ?

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11752
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Tauras

2012 Spa 21 09:05

Eini pas Futbolinį arba Almį ir ieškai.

Jack Daniels
Pranešimai: 36
Užsiregistravo: 2012 Sau 23 16:05
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: FK Tauras

2012 Spa 21 13:48

Aš tai vieno dalyko nesuprantu - kokio velnio eiti į A lygą, žadėti žaidėjams kad ir menkus pinigus, nors puikiai žinai, kad pinigų nėra ir nebus. Negi vadovams negėda žaidėjams pažiūrėti į akis? O kur dar meistriškumas pasikviesti į komandą žmogų, kuris net nelabai žino, kas futbole yra kvadratas... Tragedija. Daugelis žaidėjų šiais metais nėra gavę nei vienos algos.

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: FK Tauras

2012 Spa 21 16:37

Daugelis žaidėjų šiais metais nėra gavę nei vienos algos.
tai kad daugelio zaideju sutartyse prie sumos parasyta 0 kaip tau gaus :)

Tobex
Pranešimai: 10886
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Tauras

2012 Spa 21 17:23

sunkiau suvokiama būtu, jei komanda kuri dar pernai lošė europoje, pasistatė naują stadioną, ir treniruočių aikštę, užemė 7 ar 8 vietą a lygoje.. imtu ir nuspręstų savo noru metus praleisti I lygoje. garantuotai čia visi rašytumėt "kas per nesamonė, jau geriau tegu stato vietinius jaunus, kelis senius pajungia ir išgimdo sezoną a lygoje"
būtent tą dabar ir daro, o ar po sezono pavyks atsitiesti, ar klubas išnyks, sužinosim. faktas kad su tokiu finansavimu ir I lygoje nėra ką veikti

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: FK Tauras

2012 Spa 21 17:44

Butent

piratas
Pranešimai: 1700
Užsiregistravo: 2011 Kov 07 13:49
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

Re: FK Tauras

2012 Spa 21 18:16

sunkiau suvokiama būtu, jei komanda kuri dar pernai lošė europoje, pasistatė naują stadioną, ir treniruočių aikštę, užemė 7 ar 8 vietą a lygoje.. imtu ir nuspręstų savo noru metus praleisti I lygoje. garantuotai čia visi rašytumėt "kas per nesamonė, jau geriau tegu stato vietinius jaunus, kelis senius pajungia ir išgimdo sezoną a lygoje"
būtent tą dabar ir daro, o ar po sezono pavyks atsitiesti, ar klubas išnyks, sužinosim. faktas kad su tokiu finansavimu ir I lygoje nėra ką veikti
siaip neimanoma nesutikt su siuo komentaru.Sis sezonas buvo palaidotas jau senai,todel dabar gauna galimybiu pasireiksti ir vietinis jaunimas,kas tikrai nera blogai.Kitamet komanda arba suras remeju,arba ners vel i dugna giliai giliai.Zodziu luktelsim,ne daug beliko laukti

eGIDIJUS
Pranešimai: 38
Užsiregistravo: 2010 Vas 21 11:54
Palaikoma komanda: FK TAURAS

Re: FK Tauras

2012 Spa 23 12:20

„Tauro“ futbolininkai šį sezoną dar negavo nei cento

„Mūsų prezidentas melagis. Su savo pažadais jis visus mus jau užkniso. Spaudai pasakoja apie tai, kad mums algos vėluoja tik du mėnesius, nors tai didžiausia nesąmonė ir neteisybė. Nei vienas „Tauro“ žaidėjas šį sezoną už žaidimą nėra gavęs dar nei cento. Galiu pridurti, kad „Tauras“ skolingas pusei komandos už 2011 sezoną, tad įdomu, kaip toks klubas gavo licenciją? Gal paklauskite federacijos?“, - apmaudą savo pasirinkimu žaisti Tauragės „Taure“ šį sezoną liejo, prisistatyti nenorėjęs, vienas klubo lyderių.

Aurimas Budraitis
futbolas.lt

Futbolininko žodžius patvirtino praėjusį sezoną „Taurą“ treniravęs dabartinis „Šiaulių“ vyr. treneris Gedeminas Jarmalavičius.

„Tai tiesa, nėra čia ko slėpti. Nesinori grasinti nei teismais, nei federacijomis – viską norisi išspręsti gražiuoju. Tačiau pastebėjau, kad pastaruoju metu jie stengiasi šį reikalą pastumti į šoną“, - portalui futbolas.lt sakė šiuo metu Šveicarijoje esantis treneris.

Dar tragiškesnė situacija su vartininku Mantu Gintalu, kuriam Tauragės klubo skola velkasi dar nuo 2010 metų. Dabartinis „Atlanto“ vartų sargas guodžiasi, kad jam nesumokėta ne tik už žaidimą klube, tačiau ir už trenerio darbą su „Tauro“ jaunimu.

„Man „Tauras“ skolingas už vieną 2010 metų mėnesį bei už visus 2011 metus. Prezidentas nuolat ragindavo pasirašyti ant maistpinigių lapo, nes tik tokiu būdu, anot jo, galime tikėtis atgauti pinigus. Mes visi ir pasirašydavome“, - neslėpdamas, kad nebesitiki atgauti skolos, kalbėjo M.Gintalas.

Už praėjusį sezoną „Tauras“ taip pat skolų nesumokėjo Andriui Gedgaudui, Linui Savastui, Davydui Arlauskiui ir kitiems Tauragės ekipos garbę gynusiems žaidėjams, kurie uždirbtų pinigų gali niekada nebepamatyti, nes daugelio kontraktuose įrašyta suma yra 200 arba 300 litų (!!!) + maistpinigiai, kurie valstybės yra neapmokestinami.

Lietuvos futbolo federacija su šiais skaičiais yra susipažinusi, ir žinodama, kad tokiu būdu futbolininkai gali būti apgauti, nieko nedaro.

“Mes esame ubagų klubas. Nekalbu apie tai, kad neturime gydytojo arba, traumos atveju, išvis galime eiti sau – mes net vandens neturime. Įsivaizduokite, aukščiausios lygos klubas vandenį eina semti iš šaltinio.

Turim trenerį, kuris netinkamas treniruoti net dešimtmečių vaikų. Išeiname į aikštę ir visi žaidžiame taip, kaip mokame – jokių užduočių prieš rungtynes, jokių pastebėjimų, nekalbu apie tai, kad darytumėm, kokias nors video peržiūras. Nieko!

Kažkam tai juokinga, bet mums graudu. Daugelis klausia, kodėl jūs dar žaidžiate, kaip jūs gyvenate? Tai galiu atsakyti: per perėjimų langą nepavyko išvykti, todėl kažkur formą palaikyti reikia, kad bent kitąmet galėtumėm kažkur užsikabinti. Prieš kelias savaites buvome nusprendę, kad nevažiuosime į rungtynes – vietiniai atsisakė. Dar geresnė buvo prezidento reakcija: nenorit, nevažiuokit, pinigų neturim.

Mūsų visų gyvenimas yra į skolą. Įsivaizduokite, vyrams po 20–30 metų, jie gyvena iš tėvų pinigų. Absurdas“, - kalbėjo dabartinis „Tauro“ žaidėjas.

Futbolininkas prasitarė, kad visa komanda jau tris mėnesius nepasirašo ant maistpinigių lapų, tačiau, turi įtarimų, kad už juos tai padaro pati valdžia.

futbolas.lt duomenimis, „Tauro“ skola siekia apie pusę milijono litų. Pasibaigus sezonui, futbolininkai žada klubą paduoti į teismą.

Šio klubo atžvilgiu, įdomi LFF reakcija: REO skola siekė 12 kartų mažiau ir šiam klubui buvo uždrausta registruoti naujus žaidėjus bei buvo padaryta viskas, kad klubo nebeliktų. „Taurui“ jokių sankcijų kol kas nepritaikyta.

Saltinis : http://www.futbolas.lt/naujiena/tauro-f ... -nei-cento" onclick="window.open(this.href);return false;

Graudu skaityti..

...

Re: FK Tauras

2012 Spa 23 12:58

Mes esame ubagų klubas. Nekalbu apie tai, kad neturime gydytojo arba, traumos atveju, išvis galime eiti sau – mes net vandens neturime.
Joo :shock:

Grįžti į