piratai,niekas cia nieko neizdurie viskas turiejio buti kitaip Spyris turiejio losti A lygoj ir tvarkarastis buvo dromas ant 12 komandu ,vakar fedaracija pamatie kad komandu beliko 11 pasimetie ir VK kvailai prabalsavo sendien atsikvosiejio patys pamatie kad nesamoniu pridirbo delto pradiejio iskoti konpromisuna Rulis,kad mane isdurei su Kauno komanda A lygoje,tai dar nieko,bet,kad taip su Tauru isdurei,tai cia ne mane vienaklausyk cia Jusu su ledinuku,tai tuoj patikesi,kad Tauras jau Europos taurej
,o cia pyst po visokias Silutes,Radviliskius trankytis teks.Na isdalies sioks toks akiracio prapletimas
Tai kur jie anksciau buvo?durni tikrai ta federacija tvarkarasti sudare ir vel viska per naujaRadijo laida - "Futbolas-jėga": Spręs dešimt klubų, o po to - vėl tas pats Vykdomasis komitetas
o man atrodo kad Pakroji tvarkoj yra tik su varniuku alum ir su nebloga sruba chartsio ant Pakrojio /Pasvalio ziedo su futbolu Pakroji taip yra tvarkoj kaip su alum Tauragei :roll:matai senuk cie musu pozuriai nekada nesutaps tu galvoji kad uztenka turieti komandoj 15 apmokomu zmoniu ir jau viskas tvarkoj o as galvoji kad klube turi buti apie 200 vaiku iki 18 m ,trenerotsiu aikstie prie garazu ,sporto salie kareivinesia,jaunimo komanda 18/20 metu amziaus apie 20 zmoniu be treneriu ir tik tada pagrindinie komandaAtsibudai?gal tu treneriu patapai? nera man skirtumo kiek treniruoja Pakruoji ir treniruoja kuom tu nori pasakiti?Su pakruoju viskas tvarkoi rupikis Taurage geriau eik i federacija prasik malones gal grazins i a lyga
Va cia tu visiskai teisus pritariu,butu bomba tikrai kad tokie cirkai dedasiNebevaiduokliauk Ruli.Cia kaip siaudas tundroj,nepraeis tie bajerukai,tvarkarastis sudarytas,paskelbe kad Tauras metamas ir galvoji kad sia savaite dar pasakys,kad mes persigalvojam ir nutarem Taura palikt A lygoj.Va cia butu LFF dar didesne bomba per visus laikrascius zinias ir dar kur aidas nunes,jiems to tikrai nereikia tad abejoju,eikit geriau zalia arbata gerkit kaip as dabar tai darau
Racionalūs žmonės nepageidautų Tauro ir dar dėl vienos priežasties. Jei Tauras iš tikrųjų bus finansuojamas rusų pinigais, tai daliai klubų (ypač tų, kurie dar net draugiškų nežaidžia) reikš nusileidimą viena vieta žemiau. O kam to norisiabejoju ar kiti klubai velsis į šitą reikalą. klubai nori kad būtų lyginis komandų skaičius, pageidautina 10, o Tauras ar Trakai bus lygoje - didelio skirtumo kitiems nėra. klubai dar kartą permes kamuolį VK ir tiek. IMHO
As ir noriu kad Tauras lostu a lygoi bet matai ne nuo musu priklauso ciaKvedaras ka nuspres taip ir bus o jai nusprende manau verdikto nebepakeis nei klubai nebepades manau nes nenores kad federacija butu ispizdavota per laikrascius televizijasCia jau kitu klubu problemos kad nelosia draugisku varzybu. Visos komandos priessezoni lygios o cia vieta zemiau ar auksciau paciu klubu reikalasfaktas tas kad tauras turi lost a lygoj