ko tais labai aš abejoju, kad jos sudarytos...Tai kaip kazi jie su zaidejais daris sutratis tai sudaritos?
ko tais labai aš abejoju, kad jos sudarytos...Tai kaip kazi jie su zaidejais daris sutratis tai sudaritos?
su tais legioniereis pasirasitos tas tai tiesa o su kitais nezinauko tais labai aš abejoju, kad jos sudarytos...Tai kaip kazi jie su zaidejais daris sutratis tai sudaritos?
su tais dviem negriukais gal ir taip, bet ir tai neaišku kokios tos sutartys, įtariu labai lengvai bus abipusiu sutarimu nutrauktos, ypač jei pastarieji kokį klubelį susiras...su tais legioniereis pasirasitos tas tai tiesa o su kitais nezinauko tais labai aš abejoju, kad jos sudarytos...Tai kaip kazi jie su zaidejais daris sutratis tai sudaritos?
LT Football @LTUFootball 31mLT Football @LTUFootball 17m
Six Tauras' players are on trial at Dainava, two-three others - at Šiauliai.
Tai ko tu tikiesi kad dar zais?Kaip ir buvo galima tiketis atsauktos rungtynes su Daugava:
http://www.fktauras.lt/index.php?option ... ws&lang=lt" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne. Todel ir rasau, kad to buvo galima tiketis. Tik patvirtino oficialiai tai nuoroda idejau.Tai ko tu tikiesi kad dar zais?Kaip ir buvo galima tiketis atsauktos rungtynes su Daugava:
http://www.fktauras.lt/index.php?option ... ws&lang=lt" onclick="window.open(this.href);return false;
Jei Jaunutis mojuos nuostatais, tai sulauks, jog Trakus išgrūs, o Tauro vis vien nepriims.Tai va pagaliau ir as pasisakysiuJurka niekur nera dinges ir zaidejai visi dar yra klube tik nzn ar treniruojasi ar ne. Toliau, Setkus snd skambinejo klubam tai tik atlantas pasake kad 100proc palaiko, o kiti klubai tik myke ir ant kitu varte. pvz Bangai skambino tai kazkoks dalininkas snekejo ir sake: As sutinku bet kiti bangos dalininkai nenori. O ten yra kiti nera niekas nezino. Tas pats ir su kruoja. Setkus rytoj vaziuos i federacija aiskintis su Kvedaru. Nes pagal Setku nuostatuose parasyta, kad paskutine krenta is A lygos ir jos vieta uzima I lygos laimetojai, o priespaskutine turi perlosti, bet nevezis atsisako tada islieka Tauras arba bent perlosti su trakais turi. Trakai isvis ne prie ko A lygos atsidure. Jurka sake palauks dar keleta dienu jei nieko nebus tada paliks kluba ir kaip toliau bus neaisku. Tai va tiek tu liudnu ziniu
cia apie kuriu sudeti,TrakuTai jeigu jie loš prieš Trakus 100 proc. duodu, kad praloš, nes gandai tai labai jau įdomūs sklando apie sudėtį