Visokius fanus nuo stogo per varžybas gal nušaudys.. o tai pinigai nepatenka į FK TAURAS kasą. jis turėtų asmeniškai priisimti atsakomybę ir žūlikus išgaudyti, kad visi susimokėtų 10 litų už I-os lygos varžybas šiais metais.
Aš tai į priešų sąrašą įtraukiau, man neberodo jo postųSarabaniukai susisuko?
Bronius galetu neleisti to slamsto deti i futbolo skilti,viena ispejima jis jau turi galetum profilaktiskai bent dienike ji praspirt,visi pailsetume
trauk, bėruti, trauk greičiau..Aš tai į priešų sąrašą įtraukiau, man neberodo jo postųNes tas spamas tikrai užknisa.
nu tu Broniau mastyk platsiau kaip tai nieko neturi bendroKada nors taip ir padarysiu, bet kol kas galiu išspirti tik dėl kitų dalykų.. O šiaip Cezi, iš tikro, ką šis postas turi bendro su FK Tauras?
Tai pats pagalvok, aiskiai ruosiasi A lygai: kvieciasi naujus uzsieniecius i perziuras (buvo kazkokiu juodaodziu, rusu, dabar kroatas atvaziavo), rungtynes su SIauliais ir gryzes Amani stebejo, kuris jau buo isvaziaves i kita kluba (senaji?) ir atrodo ten net draugiska sulose.. Aisku, reikia laukt sestadienio del oficialaus patvirtinimo, kai ivyks tas VK susirinkimas..Nežinau, nežinau ką pasakyti, gerbiamasis, nu net nežinau.... Manau, kad nežais, bet negarantuoju.Lai palieka intriga.