- Reikia. Vasarą prieš ČL vėl išvarys kur nors į užsienį pasitrinti ant suolo.Pagrindinio puolėjo kaip ir nebereikia
tai, kad net jeigu neišvažiuotų, vis vien reikia...- Reikia. Vasarą prieš ČL vėl išvarys kur nors į užsienį pasitrinti ant suolo.Pagrindinio puolėjo kaip ir nebereikia
tai ir pilibaitis jaučiu gali...Abejoju ar sodins Šerną ant suolo. Ir šiaip kam sodinti puolėją, kuris gali ramiai 20 įvarčių per sezoną sukalt?
aš ir nelyginu, 20 įvarčių įkalti a lygoje, manyčiau, nėra pakankamas rodiklis puolėjui, norint kad jis esmingai pagerintų žalgirio žaidimą. Man Šernas jau pirmoje savo kadencijoje nepasirodė geresnis už [praeitų metų Andreja, o po metų nežaidimo tikrai nepatobulėjo, todėl, manyčiau, tai būtų žingsnis atgal (jeigu neimti dar vieno puolėjo), kitas reikalas viską pastatyti ant 32 metų veterano, jau vien dėl traumų galimybės nėra labai solidu (turint atsargoje Atjaičių ir Elivelto?)nu pilibaitį lyginti su šernu tai kažkaip nesolidu
O tai kaip čia palyginai tada Andrija su Šernu? Nes tik per A lygą ir galima, abu Eurotaurėse nieko neparodė.aš ir nelyginu, 20 įvarčių įkalti a lygoje, manyčiau, nėra pakankamas rodiklis puolėjui, norint kad jis esmingai pagerintų žalgirio žaidimą. Man Šernas jau pirmoje savo kadencijoje nepasirodė geresnis už [praeitų metų Andreja, o po metų nežaidimo tikrai nepatobulėjo, todėl, manyčiau, tai būtų žingsnis atgal (jeigu neimti dar vieno puolėjo), kitas reikalas viską pastatyti ant 32 metų veterano, jau vien dėl traumų galimybės nėra labai solidu (turint atsargoje Atjaičių ir Elivelto?)nu pilibaitį lyginti su šernu tai kažkaip nesolidu
tai pagal a lyga ir galima lyginti, nepaisant panašių skaičių Andrija manyčiau yra geriausias puolėjas, kokį žalgiris yra turėjęs po atsinaujinimo.O tai kaip čia palyginai tada Andrija su Šernu? Nes tik per A lygą ir galima, abu Eurotaurėse nieko neparodė.aš ir nelyginu, 20 įvarčių įkalti a lygoje, manyčiau, nėra pakankamas rodiklis puolėjui, norint kad jis esmingai pagerintų žalgirio žaidimą. Man Šernas jau pirmoje savo kadencijoje nepasirodė geresnis už [praeitų metų Andreja, o po metų nežaidimo tikrai nepatobulėjo, todėl, manyčiau, tai būtų žingsnis atgal (jeigu neimti dar vieno puolėjo), kitas reikalas viską pastatyti ant 32 metų veterano, jau vien dėl traumų galimybės nėra labai solidu (turint atsargoje Atjaičių ir Elivelto?)nu pilibaitį lyginti su šernu tai kažkaip nesolidu
Šernas ir prieš pusantrų metų atvažiavo realiai niekur nelošęs, bet kažkaip nelabai tai įtakos turėjo jo formai. Nemanau, kad reikia skaičiukus sureikšmint.
Be to, neneigiu, kad reikia backupo, tik sakau, kad nelb reikia pagrindinio.