nu ne taip gal pasakiau, gal čia Slovano antra sudėtis, kurie arčiausiai pagrindojojo aš ir pagalvojau, na bet su legionieriais, tai nebent jie antroje komandoje legiono turiGal čia Slovano 2-oji komanda pirmam kėlinyje? Visiškai nuliniai.
nu ne taip gal pasakiau, gal čia Slovano antra sudėtis, kurie arčiausiai pagrindojojo aš ir pagalvojau, na bet su legionieriais, tai nebent jie antroje komandoje legiono turiGal čia Slovano 2-oji komanda pirmam kėlinyje? Visiškai nuliniai.
nžn nerandu aš pas juos sudėties puslapyje.nu ne taip gal pasakiau, gal čia Slovano antra sudėtis, kurie arčiausiai pagrindojojo aš ir pagalvojau, na bet su legionieriais, tai nebent jie antroje komandoje legiono turiGal čia Slovano 2-oji komanda pirmam kėlinyje? Visiškai nuliniai.
kur tu sudėtį matai?Pagal viską. PAgal pernai emtų pagridninę komandą pas Bratislavą du nauji žaidėjai, likę 9 tikrai starto
na tada prieš rimtą komandą netikėtai gerai Žalgiris atrodo.základná zostava Mucha, Ligeon Vernon Saláta Kotula, Antálek Savičevič De Sa, Cléber Šefčík Pinte
Man Miko ir praeitą sezoną nepatiko, tikėjausi daugiau. Lukša tikrai geresnis.Moboji 1:0, šiaip geriau už slovakus Žalgiris atrodo, kamuolį kontroliuoja progas kuria, tik kad krašto saugai minusiniai, miko išvis nesimato, atajičius lemiamais momentais užstabdo.
Deja. Slovano apžvalgoje kalbama, kad Slovanas davę pasireikšti žaidėjams, kurie įprastai žaidžia mažiau. Suprask - antra sudėtis.na tada prieš rimtą komandą netikėtai gerai Žalgiris atrodo.základná zostava Mucha, Ligeon Vernon Saláta Kotula, Antálek Savičevič De Sa, Cléber Šefčík Pinte
žaidė trys ne pagrindo žmonės.Taip, Slovanas pirmą pusę ir antro kėlinio pradžią žaidė silpnesne sudėtim, o po to suleido pagrindą ir kaip reikiant užspaudė