ar tik neis Šimkus nuo suolo?man įdomu kur ankstesnį ispaną (Portillą) įkiš, gal nuo suolo jis eis? Žalgiris įprastai žaidžia 4-2-3-1. Gynėjų turim, atraminiai bus Šimkus su Perezu, centre Šimkovičius, kraštuose Mikoliūnas ir Timūras, puolėjas Kišas. Nepakeitus formacijos Portillai starte nelabai yra vietos, nebent jis krašto saugu galėtų žaisti?
taip, bet man kažkaip sunkiai tikėtina kad 30+ centro saugas staiga imtų krašte žaistiNa dėl Timuro dar neaišku, kontrakto su Žalgiriu jis vis dar neturi, reikia šiek tiek palaukti
O kaip pagal tave sutalpindavo vienoje sudėtyje Šimkovičių, Manzorro, Blagojevičių ir Antalį?man įdomu kur ankstesnį ispaną (Portillą) įkiš, gal nuo suolo jis eis? Žalgiris įprastai žaidžia 4-2-3-1. Gynėjų turim, atraminiai bus Šimkus su Perezu, centre Šimkovičius, kraštuose Mikoliūnas ir Timūras, puolėjas Kišas. Nepakeitus formacijos Portillai starte nelabai yra vietos, nebent jis krašto saugu galėtų žaisti?
variantas, bet Portilla daugiau atakuojančio plano žaidėjas, gynyboj iš jo turbūt nekas. pagal aprašymą ir vaizdą jis man toks Šimkovičiaus dubleris/analogasar tik neis Šimkus nuo suolo?
Neatmesčiau varianto, kad Šimkovičius gali išvažiuotivariantas, bet Portilla daugiau atakuojančio plano žaidėjas, gynyboj iš jo turbūt nekas. pagal aprašymą ir vaizdą jis man toks Šimkovičiaus dubleris/analogasar tik neis Šimkus nuo suolo?
realiai su tokiu kiekiu saugų tikrai visi pakankamai pasižaisti gaus, čia jau nekalbant, kad gali šimkovičius kaip praeitais metais į kraštą trauktis.Imu galvoti kad Šimkui iš tiesų gali tekt prisėst, ko nesinorėtų. Nes jei tas Perezas tikras atraminis, Portillą jis pridengs ir Portilla galės po Šimkovičium žaisti. Na bet kuriuo atveju kažkoks sumanymas yra, greit pamatysim.
Aha, man nuo švenčių, kai forume vyko vartininkų paieškos, irgi taip atrodo. Tik aš nesutikčiau, kad tai nebūtų geras variantas. Kalbant apie dublerių integravimą šiuo metu tai yra pajėgiausi žaidėjai iš B komandos.Kažkaip spėčiau (nors nesakau, kad čia geras variantas), kad leis jaunam vartininkui iki europos taurių pasibandyti, o po to žiūrės ar imti ką ar ne.