Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Žalgiris

2019 Vas 14 17:42

geriau nei Rickettas ir geriau nei Cetnarskis. šiaip pagal FM'ą didelis talentas. Toks kaip Novikovas ar Černych. bet čia kaip Offenbacheris iškart kyla klausimas kas jam negerai, kad iš Norvegijos į Lietuvą važiuoja

Kalinauskas

2019 Vas 14 17:51

Jeigu sita i perziura atvykusi trijule yra Kalinausko zadetas ohoho, tai antra vieta tikrai yra lubos
Biški prisitauzyjau:-) Bet čia gramatinė klaida šaltinio, katras neteisingai perskaitė vartininkėlio pavardę ir gavosi kad rumunų realus talentas:-)

Matas

2019 Vas 14 17:58

Tai jau nieko normalesnio nebesitiket? :D

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2019 Vas 14 18:05

https://www.dailystar.co.uk/sport/footb ... sandefjord" onclick="window.open(this.href);return false;

juokingai pagarsėjęs tas mūsų pau morer, buvau šitą matęs, bet neatgaminau, kad tas pats žaidėjas :) nu gal piktas bus :)

Mutis

2019 Vas 14 18:07

Pachekinu potencialius naujokus FM'o databasėje, tai tas Morer būtų geriausias žaidėjas šią žiemą papildantis LT klubus. įvertinus ir sūduvos potencialius naujokus, kurių atsisakė
praleidau momenta, kada FM tapo zaideju gerumo vertinimo priemone :)

Matas

2019 Vas 14 18:15

Pachekinu potencialius naujokus FM'o databasėje, tai tas Morer būtų geriausias žaidėjas šią žiemą papildantis LT klubus. įvertinus ir sūduvos potencialius naujokus, kurių atsisakė
Teisingai, praleidai

karys

2019 Vas 14 18:17

Technika pas norvego ispaną tai labai nebloga https://twitter.com/paumorer/status/1030421269148262400" onclick="window.open(this.href);return false;

Tobex

2019 Vas 14 18:20

na jei yra gyvi pasisakymai apie žaidėją tai aišku kad tai geriau. bet jei nėra tai FM nėr blogas kriterijus. Profesionalūs futbolo klubai FM'o db naudoja irgi.
https://www.theguardian.com/technology/ ... uting-tool" onclick="window.open(this.href);return false;

Tobex

2019 Vas 14 21:25

„Žalgiris“ rusui – tramplinas į Vakarus
http://www.sportas.info/naujienos/47533 ... XjN1zmoeWI" onclick="window.open(this.href);return false;

Iš Maskvos atvykęs Timuras Puchovas nebuvo sukaupęs daug žinių apie Lietuvą. Bet vieną lietuvį žinojo puikiai: „Deividas Šemberas – CSKA legenda“.

Futbolininkas iš Rusijos Timuras Puchovas Vilniaus futbolo mėgėjų dėmesį atkreipė nuo pirmųjų šiemet klubo žaistų draugiškų rungtynių. Jaunas, greitas, gebantis perduoti kamuolį ir įmušti įvartį krašto saugas tuomet dar priklausė Maskvos CSKA. Šiandien paskelbta, kad T. Puchovas pasilieka „Žalgiryje“.

20 metų futbolininkas gimė Vladikaukaze, o CSKA futbolo akademiją papildė prieš šešerius metus. Du pastaruosius sezonus jis žaidė Rusijos jaunimo lygoje CSKA komandoje, per juos pelnė 19 įvarčių.

Pagrindinės CSKA komandos sudėtyje T. Puchovas sužaidė vienerias rungtynes. 2018 m. spalį Rusijos taurės šešioliktfinalio rungtynėse Tiumenėje. Saugas tada įmušė įvartį, bet to svečių pergalei nepakako. Susitikimas baigėsi lygiosiomis 1:1, o baudinių seriją 3:0 laimėjo „Tiumen“. Vieno baudinių tada nerealizavo ir dabartinis „Žalgirio“ saugas.

Tačiau neblogai Rusijos žiniasklaidos vertintas futbolininkas įsitvirtinti CSKA pagrindinėje ekipoje nepajėgė. Tada jo kelias pasuko į Lietuvą.

Nuo sausio „Žalgirio“ peržiūroje plušėjęs T. Puchovas nenorėjo kalbėtis apie pinigus, buitį ar asmeninį gyvenimą, tad kalba sukosi vien apie futbolą.

Kaip jūs atsidūrėte „Žalgiryje“?
Mane susirado per mano agentą. Jis man pasakė, kad yra galimybė vykti į „Žalgirį“. Nusprendžiau pabandyti. Atvykau čia, apsižvalgiau, viskas patiko. Ir pasilikau.

Neturėjote galimybių patekti į kurį nors Rusijos elitinės lygos klubą?
Konkrečių pasiūlymų iš jų neturėjau. Aš žaidžiau CSKA jaunimo komandoje ir nelabai kas iš jų manimi domėjosi. O man šiuo metu reikia žengti žingsnį į priekį ir žaisti aukštesniame lygyje. Todėl „Žalgirio“ pasiūlymas šiuo metu man labai tiko.

Ar manote, kad iš „Žalgirio“ jūs turite geresnes galimybes patekti į stiprų Europos klubą negu tiesiai iš Rusijos?
Taip, aš manau, kad tam daugiau šansų žaidžiant čia. Juk Lietuva – Europos Sąjungos šalis. O į Rusiją aš visada spėsiu sugrįžti.

Ar žinojote ką nors apie Lietuvą, apie Lietuvos futbolą, apie „Žalgirį“ prieš čia atvykdamas?
Neslėpsiu – labai daug nei apie šalį, nei apie jos futbolą, nei apie klubą girdėjęs nebuvau. Šiek tiek paskaičiau, prieš čia atvykdamas, išnagrinėjau „Žalgirio“ sudėtį, jo rezultatus.

Bet vieną „Žalgirio“ vadovų Deividą Šemberą, turbūt buvote girdėjęs?..
Suprantama. D. Šemberas – CSKA legenda. Žinokite - iki dabar klube visi apie jį kalba.

Nenubrauks jūsų entuziazmo tuščios Lietuvos čempionato tribūnos?
Tai man nėra taip svarbu. Man svarbiausia žaisti.

Gimėte Šiaurės Osetijoje. Jūs rusas ar osetinas?
Mano tėvas – osetinas, mama – rusė. Gimiau ir augau Vladikaukaze.

Kaip atsidūrėte CSKA futbolo akademijoje?
Iš pradžių, kai man buvo 12, išvykau į Toljačio futbolo akademiją. Po dvejų metų, kai man buvo 14, mane pastebėjo CSKA ir pakvietė į Maskvą.

Kokia kalba bendraujate „Žalgirio“ komandoje?
Aš neblogai moku anglų kalbą, bet komandoje yra nemažai žmonių, kurie moka rusiškai. Ir man tai irgi labai naudinga. Tačiau vis dėlto bandau kuo daugiau bendrauti angliškai, kad mano žinios gilėtų ir pasiekčiau tikrai aukštą anglų kalbos mokėjimo lygį.

Rusijoje jūs dažniausiai žaidėte vidurio saugu. Čia jums skiria krašto saugo poziciją. Nėra diskomforto?
Žaidžiau ir atakuojančio ir vidurio saugo pozicijose, bet dažnai mane siuntė ir į kraštus. Ir pastaruoju metu gal net dažniau žaidžiau kraštuose. Jokios problemos, kur žaisti, nėra, galiu žaisti ir dešinėje, ir kairėje, ir viduryje.

Che
Palaikoma komanda: Lietuva

2019 Vas 15 01:07

Šiek tiek panaršiau internete ir padariau išvada, kad Žalgiris juokauja su tais trim peržiūroje dalyvaujančiais! Na gerai, ispanas gal ir visai neblogas grajokas. Italas - mažų mažiausiai labai abejotinas. Estas tai visiškas nesusipratimas. Didžiąją karjeros dalį praleido ŠEŠTOJ Vokietijos lygoj, paskui pusmetį pažaidė Kalev, ANTROJ Estijos lygoj ir nuo 2017 sausio laisvas. Kas nors paaiškinkit man ką jis Žalgiry veikia???

Behemoth'c

2019 Vas 15 09:40

Šiek tiek panaršiau internete ir padariau išvada, kad Žalgiris juokauja su tais trim peržiūroje dalyvaujančiais! Na gerai, ispanas gal ir visai neblogas grajokas. Italas - mažų mažiausiai labai abejotinas. Estas tai visiškas nesusipratimas. Didžiąją karjeros dalį praleido ŠEŠTOJ Vokietijos lygoj, paskui pusmetį pažaidė Kalev, ANTROJ Estijos lygoj ir nuo 2017 sausio laisvas. Kas nors paaiškinkit man ką jis Žalgiry veikia???
manau akcija buvo.. du perki - trecias nemokamai..

JonasPetraitis

2019 Vas 15 11:29

manau akcija buvo.. du perki - trecias nemokamai..
Čia labiausiai realus variantas! :lol:

karys

2019 Vas 15 11:57

https://www.youtube.com/watch?v=qfPuGYsgCMA" onclick="window.open(this.href);return false; video apie italą

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2019 Vas 15 12:32

Pagal tą Grodno santrauką tai Žalgiris grybą stobaliai pjovė, gynyba, apgailėtina. Na tikėkimės, čia tik pasiruošimo kliurkos

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2019 Vas 16 19:00

http://www.fkzalgiris.lt/naujienos/n7566.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Su estu atsisveikino. Vis dėlto įdomu - kieno tai afera buvo?

Grįžti į