Visiškai pritariu. Nežinau ar čia trenerio kaltė, kad tokią taktiką pasirinko neturėdamas nei gero užbaigėjo antram aukšte, nei krašto saugų galinčių sėkmingai paduot, ar aplinkybės taip padiktavo, kad daugiau nelabai buvo ką daryt.Man labiau istrigo silpnas krastu zaidimas, 95 proc. ataku baigdavosi balionais i baudos aikstele, kur Suduva dominavo. Pora geru Baravyko krosu baigdavosi ir smugiu link vartininko, o ne siek tiek atgal. Man tai pozityvas po rungtyniu, nors rezultatas ir prastas. Vidury Zalgiris galima sakyti dominavo, realiai jei butu pendelis paskirtas, klausimas koks butu galutinis rezultatas.
Urbys/Mikoliūnas abu yra labai labai riboti. Ir bent vienas gero lygio krašto saugas yra būtinybių būtinybė, kuri net neaišku ar kažką labai pakeistų. Tik dėl aikštės vidurio dar padiskutuočiau, nes kartais tokie tarpai tarp gynybos ir saugų būdavo, kai Sūduva į kontras bėgdavo, kad tik griebtis už galvos norėjosi. Toks jausmas, kad Perezas atraminiu nelabai lošęs, nes poziciją dažnai pameta. Ir šiaip jam kaip atraminiui Lietuvoj labai labai fizikos trūks.
Man vaizdelis buvo liūdnas ir aš net nelabai matau, kur būtų galima pasitempti. Atrodo, kad tiesiog aukštesnio meistriškumo žaidėjų trūksta.