as

Re: VMFD Žalgiris

2011 Vas 27 22:46

Poros savaičių senumo interviu su Jerkovičiumi kažkokiam prancūziškam žurnale.

http://www.sofoot.com/j-ai-meme-partici ... ticle.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Laikas tiesiog ateiti Ronaldo
"Aš netgi dalyvavo televizijos šou" Aš net dalyvavo TV šou "
21 Dalintis apie Facebook
Tas pats autorius
Per tą patį laikotarpį
Tą pačią tema
Interviu
Komentarai (3)
Prancūzijos užjūrio
"Aš netgi dalyvavo TV šou"
11 vasaris 2011 Komentarai (3)
Susikūrė ir deformuoti AS Cannes - "aš įveikė mano kulkšnis 17" - Goran Jerkovic dabar FK Žalgiris Vilnius, Lietuva, suklestėjimas po šokinėja Belgijoje, o savininkas, BTS klientų santykių ir derybos. Bet labiausiai stebina visa tai yra tai, kad užpuolikas, atrodo, tikrai patinka.

Kaip jūs nusileido Vilniaus?
Aš grojo anksčiau Charleroi, Belgija D2. Manęs nebuvo pratęsta mano sutarties pabaigos ir aš atsidūriau šešis mėnesius be klubo. Būdamas serbų kilmės, turiu pateikti šią ketinate traukinys su Serbijos klubas laiką. Tada Belgijos atstovas pasiūlė man Lietuva. Iš pradžių aš bijojau, aš tariau sau: "Kas vyksta?" Aš brainstormed daug, ypač prieš atvykstant plokštumoje. Bet treneris pasireiškia ne dėl manęs, aš tikrai norėjo. Galiausiai, aš įstojo 2010 m. kovo paskutinę dieną perkelti langą, prieš pat Lietuvos čempionato, kuris tęsiasi nuo kovo iki lapkričio pradžios. Ir aš įdomus sutartį.

Taigi dabar, jūs visiškai rengimą?
Taip, ir vasario mėnesį, mes vyksime į sceną Lenkijoje. Tai tikrai kažką, kad stažuotes Kipre, Ispanijoje ar Turkijoje. Čia mes paruošimo kietąjį būdu. Aš net pasakyčiau, "rusų". Mes mokome du kartus per parą, kiekvieną savaitės dieną, mes kaitalioti darbus nuo -15 ° C ištvermės ir jėgos mokymo. Tai mentalitetas čia: kai Bump, Bump jums. Pirmąsias dvi savaites buvo labai sunku, bet dabar aš puiki forma, ir aš jaučiu.

Kaip buvo jūsų pirmieji žingsniai Lyga?
Nėra baisi, nes aš kryžiuočiai netrukus po mano atvykimo. Man buvo fiziškai trumpas, todėl aš paėmė dvigubai raciono mokymas. Aš dažnai grojo penkiolika minučių su pirmąja komanda, ir aš galiu nuorodą visiškai sutapti su pasilieka kitą dieną, ir kad už mėnesį. Turėjau pradinio kelio sausgyslių patempimas, raiščiai, buvo paleistas. Aš tik padariau keletą pasirodymų. Priešingu atveju, komandos finišavo trečias, o tai reiškia, mes esame kvalifikuota preliminaraus turų būsimi Europa lygoje.

Koks yra Lietuvos čempionatas lygis?
Ak, aš tikrai jūs ketinate prašyti mane, kad! Dvylika komandų, yra dvi ar tris, kad turime labai gerą lygį, kuris gali lengvai žaisti iki stalo Nacionalinėje. Kai kurie klubai dar turi daug būdų ir dažnai įdarbinti užsienyje. Tada yra keturios ar penkios komandos vidurkius. Poilsis nelaimė, jūs apie paimti tris taškus, kai skruostus. Tai čempionate, o ypatinga, nes iki žemės atlydžių, per pirmuosius penkerius žaidimus, jūs padaryti juos uždaras į olas su dirbtine žole ir yra tik du šalyje. Ir tada jūs patenkinti kiekviena komanda tris kartus į sezoną. Paprastai yra dvylika komandų iš skaidyme, bet artėjančius sezono, mes dar nežinome, kaip bus, nes kai kurie klubai yra raudona finansiškai. Mes žinome daugiau dviejų ar trijų savaičių.

Nacionalinių sporto krepšinio, tiesa?
Atvirai kalbant, tai beprotybė, yra krepšinio visur. Finansiniai ištekliai yra kur kas svarbesnis nei futbolas. Dideli kambariai 10000 arba 15000 žmonių yra visiškai kiekvieną kartą, kai mes, mes grojame tik į priekį 5000 žiūrovų didelis požymiai. Ir dar, "Žalgiris" yra žinoma, kad jie geriausi fanai šalyje. Tačiau prezidentas turi naują stadioną projektą, nes, kad Lietuva surengs U19 Europos čempionatas 2013 metais. Dabar, mes persikėlė į 5000 vietų, kur kas mažesnis, nei mes turėjo stadione.

Jūs tik Prancūzijos čempionate?
Taip. Pernai ten buvo Camara, tačiau jis liko tik šešis mėnesius. Ir ten buvo taip pat Kanados. Be to, kad jums paskambinti man, nes aš praradau kalbėjimo prancūzų įpročiu. Bet mano perėjimas vyko labai gerai, klubas paėmė mane pagal savo sparnu. Kalba yra sunku, bet visi taip pat kalba rusų kalba čia. Bandau išmokti. Tai lengviau man, nes aš kalbėti serbų-kroatų, ir kad tokį patį raidyną. Yra daug panašumų, todėl galiu padaryti save suprasti.

Bendravimas yra gera, tačiau jūs esate ne per nuobodu?
Ar tu juokauji! Vilnius yra didelis, yra daug ką daryti. Priešingu atveju, mes dalyvauja konferencijose dėl rėmėjų, ji atstovauja klubo įvaizdį, mes kartu su restorano atstovai. Trumpai tariant, klubas siekia užtikrinti, kad jums niekada nuobodu. Ir kaip klubas yra žinoma, taip pat tuo pačiu metu. Kitą dieną, aš net dalyvavo žaidime.

Jūs neturite atrodo pasiilgęs namų ...
Aš nelabai nori grįžti į Prancūziją metu, tai tiesa. Aš jaučiuosi kaip savo namuose Vilniuje. Man buvo ugdomi vergas, aš kraujo man iš Rytų, žinote, kad ... Ir tada mergaitės čia yra tikrai daugiau šalies. Aš susitiko su Prancūzijos, jie davė man tą patį pagalvojau ... Na, tai sakė, yra aišku, kad aš ne daryti visą savo gyvenimą čia, manau, tai kaip tramplinas klubas. Žinau, kad A-Lyga yra laikomas pagal Kipro ir Graikijos lygos. Tikiuosi, atšokti atgal greitai, tačiau prieš tai, aš noriu sulaužyti visi čia, padėkoti klubas atnaujinti savo kontraktą dar vieneriems metams, žinant, kad aš pasirašyta sezonas, ir aš vargu ar žaidė dėl žalos. Jis vis dar gražus parodyti pasitikėjimą.
Marc Herve

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2011 Vas 27 23:50

Taip, taip - Google vertėjas veža :)

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2011 Kov 04 01:09

istrauka is T. Gražiūno interviu

– Kodėl išvažiavai į kiek egzotišką mums šalį – Uzbekistaną? – Penalty.lt paklausė T.Gražiūno.

– Pasiūlymų iš Lietuvos klubų neturėjau. Vilniaus “Žalgirio” vadovybė net neleido pasitreniruoti su komanda. Nors anksčiau ji skelbė, kad visi buvę žalgiriečiai yra laukiami, bet kažkodėl elgiasi atvirkščiai.

http://penalty.lt/t-graziunas-%E2%80%9E ... %E2%80%9C/" onclick="window.open(this.href);return false;
galetu dar papasakot liudna istorija ko isvare is zalgirio....

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2011 Kov 04 09:20

Tai jo vieno istorija atskirai netokia ir idomi, reiktu paklausyti visu gelbetoju kurie lose uz aciu, o db niekam nereikalingi

karys

2011 Kov 04 10:30

Tai jo vieno istorija atskirai netokia ir idomi, reiktu paklausyti visu gelbetoju kurie lose uz aciu, o db niekam nereikalingi
pvz.? ar tu turi galvoj tuos jaunius kurie lose, nes priminsiu kad buvom autsaideriai pirmoj lygoj, tai tipo su ta pacia komanda ir a lygoj reikejo zaist, del solidarumo...

karys

2011 Kov 04 17:27

is zalgirio:
Visiems buvusiems žaidėjams, pvz. vasarą Choruzij, Misiuk, Malinauskui, Veikučiui ir kitiems - kas kreipėsi į klubą, buvo leista treniruotis su dubleriais.
Gražiūnas nesikreipė į klubą su tokiu prašymu. Matyt p.Gražiūnas turi kitų tikslų VM...FD atžvilgiu. Bet kokiu atveju, sėkmės jam naujame klube.

bronius

2011 Kov 05 14:00

V.Stankevičius: „Žalgiriui“ netrūksta tik vartininkų“
http://penalty.lt/v-stankevicius-%E2%80 ... %E2%80%9C/" onclick="window.open(this.href);return false;

Anbo

2011 Kov 05 14:40

labai jau lėtai formuoja komandą Žalgiris, atsiliekam nuo konkurentų

Tobex

2011 Kov 05 15:04

4 puoleju mazai?

Anbo

2011 Kov 05 15:56

4 puoleju mazai?
ne tiek daug, kaip atrodo. Jeršovas labiau popuolėjas, o iš Jerkovičiaus su Žukausku neaišku kiek bus naudos. žodžiu jeigu pasijungtų dar vienas padoresnis puolėjas, būtų pliusas. aišku čia ne pirmaeilis dalykas. svarbiau kaip saugai ir gynėjai susidėlios. ypač nuo saugų priklauso puolimas

Tobex

2011 Kov 05 16:11

Zukausko as neskaiciavau, tik man atrodo kad uztenka dvieju greitu puoleju (astrauskas, jarsovas) ir dvieju aukstesniu (jerkovic, matulevicius)

Anbo

2011 Kov 05 17:05

joa, visai pamiršau Matulevičių. tuomet turėtų užtekti

bronius

2011 Kov 05 18:59

„Žalgiris“ pergalingai baigė pasiruošimą sezonui
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n369_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai paskutinėse kontrolinėse rungtynėse prieš naująjį A lygos sezoną 6:0 sutriuškino Kėdainių „Nevėžio“ ekipą. Prieš prasidedant naujam Lietuvos futbolo A lygos sezonui žalgiriečiai išvykoje 6:0 (4:0) nugalėjo I lygoje rungtyniaujančią Kėdainių „Nevėžio“ komandą. Du kartus pasižymėjo Nerijus Astrauskas, po įvartį į varžovų vartus įmušė Arminas Vaskela, Raimondas Vilėniškis, Goranas Jerkovičius ir Aleksandras Kurnajevas.

Po rungtynių komandos vyriausiojo trenerio asistentas Mindaugas Čepas džiaugėsi žaidėjų kovingumu ir pabrėžė, jog šį sezoną žalgiriečiams keliami aukščiausi tikslai: „Paskutinės kontrolinės rungtynės pavyko. Džiaugiuosi, kad žaidėjai pajautė pergalės skonį, svarbiausia, kad pavyko išvengti traumų. Buvome nusiteikę labai kovingai. Čempionatas parodys kaip pavyko pasiruošti, bet komanda nusiteikusi siekti pačių aukščiausių tikslų.“
Pirmąjį kėlinį vilniečiai pradėjo tokios sudėties: Saulius Klevinskas, Georgas Freidgeimas, Algis Jankauskas, Egidijus Vaitkūnas, Mario Jokičius, Pavelas Zubovas, Andrejus Nagumanovas, R. Vilėniškis, A. Vaskela, N. Astraukas ir Deividas Matulevičius.

Antrojoje rungtynių pusėje aikštėje pasirodė Edgaras Mastianica, A. Kurnajevas, G. Jerkovičius, Marius Rapalis, Egidijus Juška (nuo 60 min.), Justinas Baltrimavičius ( nuo 71 min.) ir Edgaras Žarskis ( nuo 73 min.).

Peržiūroje dalyvavo Jaunius Juozaitis.

UCCM

2011 Kov 05 19:20

4 puoleju mazai?
ne tiek daug, kaip atrodo. Jeršovas labiau popuolėjas, o iš Jerkovičiaus su Žukausku neaišku kiek bus naudos. žodžiu jeigu pasijungtų dar vienas padoresnis puolėjas, būtų pliusas. aišku čia ne pirmaeilis dalykas. svarbiau kaip saugai ir gynėjai susidėlios. ypač nuo saugų priklauso puolimas
Niekad nemačiau Jeršovo žaidžiant popuolėju. Arba krašto saugu (dažniausia, bet be efekto) arba puolėju.
Aš manau, kad puolėjų dar per daug.

bronius

2011 Kov 08 23:04

Žalgiriečiai tapo modeliais
http://www.facebook.com/pages/FC-Vilnia ... 7047946017" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n370_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vėlyvą kovo 7 dienos vakarą žalgiriečiai rinkosi Vilniaus „Sportimos“ manieže, kur šį kartą laukė ne treniruotė, bet fotografai ir operatoriai. Besiruošiant naujam Lietuvos futbolo A lygos sezonui surengta fotosesija bei vaizdo klipo filmavimas, leidę vienam vakarui futbolininkams pasijausti modeliais. „Patiko“, - po fotosesijos besijuokdami, vieningai kalbėjo žalgiriečiai. Nepaisant vėlaus meto futbolininkai nestokojo geros nuotaikos ir nevengė patraukti per dantį pozuojančių komandos draugų. Ekipos senbuviai fotosesijos nesureikšmino. „Tai įprastas dalykas, privalomas prieš kiekvieną sezoną, gal jauniems žaidėjams įspūdžių daugiau“, - sakė Raimondas Vilėniškis. Pirmą kartą fotosesijoje dalyvavęs Justinas Baltrimavičius neslėpė jautęs jaudulį, tačiau mielai dar papozuotų fotografams: „Įspūdžiai puikūs, norėtųsi daugiau. Jaučiau lengvą jaudulį, bet tuo pačiu buvo linksma. Fotografų komanda dirbo labai profesionaliai.“

Po fotosesijos futbolininkų laukė darbas prieš kamerą. Futbolo komandos vaizdo klipo filmavimas - naujiena Vilniaus ekipoje. „Lietuvoje niekada nebuvo tokio lygio klipo. Nė viena sporto šaka nėra sukūrusi nieko panašaus. Džiaugiamės, kad „Žalgiris“ ryžosi tai padaryti. Labai smagu prisidėti prie šios idėjos“, - džiaugėsi įvaizdinį klipą kūrusios „Freaky production house“prodiuserė Ieva Biliūnaitė.

„Futbolo aikštėje jaučiuosi geriau nei prieš kameras, - pripažino komandos kapitonas Algis Jankauskas, - įspūdžiai įdomūs, labai įdomų kas išėjo.“ „Žalgirio“ aistruoliai futbolininkų ir kūrybinės grupės darbo vaisius išvys kovo viduryje

Grįžti į