nes aš manau kad nesityrėbbūtent todėl kad nežinojo kokio procedūra po to būtų. Vokietijoje aišku, kad jei teigiamas testas tai sergantis žmogus pašalinamas, o likusi komanda žaidžia toliau ir gyvena izoliacijoje. LT klubai gyvena laisvai

Tai gal palygink ir situacija, kur išsityrę vokiečiai iki rungtynių laiką leidžia, ir kur lietuviai. Tas pats Kuklys po tyrimo labai ramiai virusą galėjo nuo šeimos pasigauti, o ne iš futbolo atnešti šeimaiIš tiesų ta situacija su atsisakymu tirtis yra labai keista. Galima sakyti net kažkoks sabožas. Vokiečiai tiriasi, visi kiti kas ruošiasi atnaujinti čempionatus tiriasi, o matai kai kuriems ponams lietuviams tyrimų nereikia, net jei jie padėti ant lėkštės.
O tai baltarusių čempionatą tokiu paskelbė, kai visa Europa karantinavosi?Dar pabendravau su situaciją geriau žinančiu žmogum, tai su tokia saviveikla galima rimtai prisižaisti. Visa laimė kad UEFA ir FIFPRO kol kas nežino kad Lietuvoje toks bardakas vyksta, jeigu sužinotų, čempionatas galėtų būti paskelbtas nesaugiu ir jo organizavimas pakibtų. Čia menki juokai, negalima tokių nesąmonių daryti ir rizikuoti visu čempionatu.
Labai geras argumentas "ko gero"Baltarusių situacija aš pernelyg nesidomiu. Bet šitoje vietoje irgi yra civilizacinis pasirinkimas, į ką mes orientuojamės - į baltarusiją ar į Europą. Europoje kažkaip niekam nekyla abejonių, kad reikia testuotis.
Dar galiu pasakyti, kad pasakojimai apie tai kad neva patys žaidėjai pasipriešino testavimui, ko gero yra toli nuo tiesos.
baigia karjerąNe nu, kas per!..
Aš žinau, kad kaimų kaime gyvenam, bet gal nebūtina taip garsiai apie tai rėkti...