atsirado proga paimti čempionų titulą, reikia apsirūpinti aukšto lygio žaidėjais ant suolo, kad nekristų žaidimo kokybė per du frontus kovojant.
kitaip sakant reikia bandyt daryt tą patį ką padarė Sūduva prieš tris metus.
Ant popieriaus ir Eninnas lavonas is latviu kluboNelabai suprantu dvieju dalyku.
1) ziurint ant popieriaus atrodo lavonas. Tai kam tokio reikia, kuris kokybes neprides?
2) problemines pozicijos, mano nuomone, visos, kurios susijusios su gynyba (DM, backupas CB, bent vienas backupas i krasto gynejus). Kam reikia atakuojancio saugo?
nusišneki konkrečiaiNelabai suprantu dvieju dalyku.
1) ziurint ant popieriaus atrodo lavonas. Tai kam tokio reikia, kuris kokybes neprides?
2) problemines pozicijos, mano nuomone, visos, kurios susijusios su gynyba (DM, backupas CB, bent vienas backupas i krasto gynejus). Kam reikia atakuojancio saugo?
Cheers mate!nusišneki konkrečiaiNelabai suprantu dvieju dalyku.
A) tu rimtai manai, kad prieš euro taures reikia backupus imti ir rimtai nematai nei atsarginio krašto gynęlėjo nei dm pas mus? B) kam reikia am rimtai? Vienas tau elementarus atsakymas kuklysCheers mate!nusišneki konkrečiaiNelabai suprantu dvieju dalyku.
man irgi taip atrodo, kad jei dar gali užsikurti Sūduva tai tik šiandiena.Na ką labai gali būti, kad lemiamas mačas, kažkaip atrodi, kad jeigu sūduva dar kažką gali šį sezoną tai būtent dabar, supykus ir prie savų žiūrovų. Gaila, kad toto diskvalifikuotas, na tikėkimės bohla pamiršo praeitą sezoną...