bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

Re: VMFD Žalgiris

2011 Kov 08 23:06

Man irgi labai įdomu kas išėjo. Frikiai - viena įdomiausių studijų ant Lietuvos.

Anbo
Palaikoma komanda: Žalgiris

2011 Kov 10 13:55

man įdomiau kaip baigsis komandos komplektavimas. nes kol kas atrodo kad bus kova ne su Sūduva ir Ekranu, o su Tauru ir Šiauliais

karys

2011 Kov 10 14:06

man įdomiau kaip baigsis komandos komplektavimas. nes kol kas atrodo kad bus kova ne su Sūduva ir Ekranu, o su Tauru ir Šiauliais
tai kad realiai tik komolovo netekom (visi kiti arba liko arba pakeisti tokio pacio lygio zaidejais), + matulevicius sustiprins puolima + gal kas is rusu kaip ir praeitais metais suzibes+jaunimas kazkiek patirties igavo ir susizaide labiau...

UCCM

2011 Kov 10 15:10

tai kad realiai tik komolovo netekom (visi kiti arba liko arba pakeisti tokio pacio lygio zaidejais), + matulevicius sustiprins puolima + gal kas is rusu kaip ir praeitais metais suzibes+jaunimas kazkiek patirties igavo ir susizaide labiau...
Išmokink mane būt optimistu...

gdrs

2011 Kov 10 15:42

Bet pamirsai mano galva labai svarbu ir neigiama pasikeitima, tai kad Pankratjeva pakeite Stankevicius. Cia asmeniskai laikau susilpnejimu. Nors aisku iskart ir Stankeviciaus negalima nuvertint, gal kaip tik suzibes :)

karys

2011 Kov 10 15:44

Bet pamirsai mano galva labai svarbu ir neigiama pasikeitima, tai kad Pankratjeva pakeite Stankevicius. Cia asmeniskai laikau susilpnejimu. Nors aisku iskart ir Stankeviciaus negalima nuvertint, gal kaip tik suzibes :)
man kazkaip isvis toks jausmas, kad labiau prie komandos realaus valdymo tiek praeitais metais tiek siais cepas prisideda ne vyr treneriai...

karys

2011 Kov 10 15:46

Baigdamas komandos komplektaciją, „Žalgiris“ pasirašė sutartis su pernai pavasarį komandoje žaidusiu, o vėliau nelemtą traumą patyrusių ir iš rikiuotės iškritusiu prancūzu Goranu Jerkoviciumi ir pernai Kauno „Atletui“ atstovavusiu Jauniumi Juozaičiu. Komandai šiemet atstovaus ir kroatas Mario Jokičius.

„Galiu pasakyti, kad viskas, ką galvojome prieš sezoną apie komandos komplektavimą, mums pavyko,“ – teigia klubo sporto direktorius Mindaugas Nikoličius, - Bent jau kalbant apie lietuvius, komandoje yra visi tie žaidėjai, kurių norėjome.“

Pasak jo, pagrindinė šiemetinio „Žalgirio“ jėga bus vietos futbolininkai. „Kažkodėl daugiausia kalbama apie legionierius, bet mes jų turime ne daugiau, nei kiti klubai – penkis, - kalba sporto direktorius. – Labiausiai džiaugiuosi tuo, kad pavyko išlaikyti pernykštės komandos žaidėjų branduolį, visus geriausius pernai žaidusius lietuvius futbolininkus: Saulių Klevinską, Algį Jankauską, Egidijų Vaitkūną, Raimondą Vilėniškį, Artūrą Jeršovą, Nerijų Astrauską, Arminą Vaskelą, Edgarą Mastianicą, Egidijų Jušką ir vieną komandos lyderių rusą Andrejų Nagumanovą. Džiugu, kad prie komandos prisidės dar trys puikūs lietuviai futbolininkai Georgas Freidgeimas, Vaidas Šilėnas ir Deivydas Matulevičius. “

Prie komandos prisidėjo ir trys nauji legionieriai. Be minėtojo M.Jokičiaus - dar dur rusai saugai: Pavelas Zubovas bei Aleksandras Kurnajevas. Ypač nelengva užduotis teks pastarajam. Jis turės pakeisti pernai žiūrovų numylėtiniu buvusį Pavelą Komolovą. „Aš tikiuosi, kad jam tai pavyks“ – sakė M.Nikoličius.

Marius Rapalis ir Aivaras Bražinskas užtikrins, kad sdėl vartininkų šiemet Žalgiris tikrai bėdų neturės, net jei traumą gautų S.Klevinskas.

„Vienareikšmiškai sakau, kad šiemet „Žalgiris“ – stipresnis nei pernai. Komanda yra išlaikiusi didelę dalį pernykštės sudėties, yra kur kas geriau susižaisdusi, tiesiog brandesnė, su tokia galima siekti maksimalių tikslų“ – įsitikinęs M.Nikoličius.

„Žalgiris“ 2011. Vartininkai: Aivaras Bražinskas, Saulius Klevinskas, Audrys Paulauskas, Marius Rapalis; Gynėjai: Justinas Baltrimavičius, Georgas Freidgeimas, Denis Gordej, Algis Jankauskas, Mario Jokič, Jaunius Juozaitis, Artūras Sobolis, Egidijus Vaitkūnas, Edgaras Žarskis; Saugai: Goran Jerkovic, Rokas Janilionis, Egidijus Juška, Aleksandr Kurnajev, Andrej Nagumanov, Vaidas Šilėnas, Arminas Vaskela, Raimondas Vilėniškis, Pavel Zubov; Puolėjai: Nerijus Astrauskas, Deivydas Matulevičius, Daumantas Žukauskas

http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n372_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Anbo

2011 Kov 10 15:59

kad tavo žodžiai Dievui į ausį :) konkurentai sustiprėjo, bus nelengva pakartoti praeitų metų sėkmę

S@muel
Palaikoma komanda: Lietuva

2011 Kov 10 18:58

man kazkaip isvis toks jausmas, kad labiau prie komandos realaus valdymo tiek praeitais metais tiek siais cepas prisideda ne vyr treneriai...
Žinai man irgi buvo kilusi tokia mintis dar praeitame sezone, visi laurus skyrė Pakratjevui. Pankratjevas išėjo, o komanda per draugiškas atrodė visai normaliai, žodžiu kol Čepas yra tuo bus Stankevičiui geriau.
Kalbant apie Žalgirį tai aš jį matau pirmame ketvertuke, kovoti dėl pirmos vietos nemanau kad labai realu, trečia vieta irgi sunkiai pasiekiama. Prisimenant praėjusio sezono pradžią daugelis galvojo kad realiausia vieta yra trečia, bet sezono eigoj jie net buvo pirmavę, tai va dabartiniai spėliojimai yra nieko verti

bronius

2011 Kov 12 11:38

Teigiamas rezultatas – tik pergalė
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n374_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį VMFD „Žalgiris“ pradeda kovas Lietuvos A lygos futbolo čempionate. Pirmąsias rungtynes žalgiriečiai 17 val. „Sportimos“ manieže žais su FBK „Kaunas“ futbolininkais. Prieš sezono startą uždavėme kelis klausimus „Žalgirio“ vyr. treneriui Vitalijui Stankevičiui.

Kaip vertinate pasirengimą naujam sezonui?
Viskas vyko labai sklandžiai. Sužaidėme tikrai nemažai rungtynių, visi žaidėjai gavo pažaisti, o mes treneriai – įvertinti jų galimybes. Šeštadienį tuos, kurie geriausiai pasirengę, pamatysime aikštėje. Tik gaila, kad prieš pat sezoną traumas gavo Jeršovas, Sobolis, Šilėnas ir Vaitkūnas.

Šie futbolininkai negalės rungtyniauti A lygos starto rungtynėse?
Bent jau Sobolis ir Šilėnas – tikrai negalės. Gali būti, kad juos aikštėje pamatysime dar negreitai.

Viską, ką planavote, per tarpsezonį suspėjote?
Taip, negali sakyti, kad laiko buvo per daug, negali sakyti, kad jo trūko. Viską dirbome pagal planą. Pagal planą dirbsime ir sezono metu.

Kokios nuotaikos komandoje prieš čempionatui prasidedant?
Komandoje visi susikaupę. Jaučiu, kad vyrai laukia pirmųjų rungtynių, supranta ko norime iš jų.

Kaip vertinate LFF sprendimą į A lygą priimti 12 komandų?
Aš manau, geriau būtų lygoje rungtyniavę 10 komandų. Vien jau dėl to, kad tada būtų lyginis ratų skaičius ir dėl to - objektyvesnis tvarkaraštis, kai su vienu ar kitu varžovu nereikia žaisti daugiau susitikimų namuose ar svečiuose.

Ką galite pasakyti apie pirmuosius varžovus, ko galime iš jų laukti?
„Kaunas“ – tikrai gera komanda. Su tradicijomis, daug kartų laimėjusi Lietuvos čempionatą. Pernai ji žaidė pirmoje lygoje, bet laimėjo visas rungtynes joje. Ir jie tikrai norės tą pergalių seriją pratęst, nes neblogų žaidėjų jie turi. Ir jų treneris – geras vyras. Darių Gvildį žinau gerai, jis yra žaidęs mano treniruojamoje komandoje.

O ko „Žalgirio“ gerbėjams tikėtis iš šeštadienio rungtynių?
Teigiamo rezultato. O tai reiškia – tik pergalės!

bronius

2011 Kov 14 19:27

Svarus E. Žarskio indėlis į rinktinės triumfą
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n379_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

16-metis Edgaras Žarskis – jauniausias Lietuvos U-19 jaunimo rinktinės (1993 m. gimimo ir jaunesni žaidėjai) žaidėjas. Jaunas amžius Vilniaus „Žalgirio“ dublerių komandoje žaidžiančiam futbolininkui nesutrukdė net du kartus pasižymėti tradiciniame tarptautiniame „Palangos Juzės“ turnyre.

„Iš pradžių bijojau mandražo, visgi kiti žaidėjai – vyresni, tačiau stengiausi jiems nenusileisti, pamiršti amžių, žaisti savo žaidimą ir vykdyti trenerio nurodymus", - sakė E. Žarskis.

Futbolininkas pusfinalio rungtynėse su „Šilutės“ ekipa per teisėjo pridėtą laiką išlygino rezultatą 1:1. Jaunimo rinktinė po 11 m baudinių serijos šventė pergalę 5:4 ir pateko į turnyro finalą. Finale E. Žarskio įmuštas antrasis U-19 rinktinės įvartis į Liepojos „Metalurgs-2" vartus įtvirtino jaunimo rinktinės triumfą turnyre.

„Gal aikštėje negalėjome pademonstruoti visko ką sugebame, bet padarėme ką galėjome ir stengėmės vykdyti visus trenerio nurodymus. Manau, kad man pasisekė, atsidūriau reikiamu laiku reikiamoje vietoje“, - savo indėlio į komandos pergalę nesureikšmino E. Žarskis.

Vasario mėnesį E. Žarskis debiutavo ir Lietuvos U-21 jaunimo rinktinėje. Nuo 82 minutės žaidęs žalgirietis neslepia – jaudulio šiose rungtynėse užgniaužti nepavyko: „Žaidžiau su gerokai vyresniais futbolininkais, todėl buvau įsitempęs, baimė buvo, bet šiaip sekėsi neblogai, stengiausi sužaisti kaip galima geriau, „nuo savęs“, kaip sakoma.“

bronius

2011 Kov 16 22:23

V .Šilėnas ir A. Sobolis sveiksta
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n383_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sausio 29 dieną rungtynėse su Liepojos „Matalurgs“ ekipa Vilniaus „Žalgirio“ žaidėjui Artūrui Soboliui plyšo kelio vidinis šoninis raištis. Vaidui Šilėnui čiurnos raištis plyšo vasario 26-ąją, „Žalgirio“ treniruočių stovyklos Lenkijoje metu, draugiškose rungtynėse su „Odra“ ekipa. Komandos vyr. kineziterapeuto Dainiaus Pavilonio teigimu, abiejų žaidėjų reabilitacija artėja link pabaigos. „Futbolininkai atliko įvairius reabilitacinius pratimus, fizioterapijos procedūras. Žaidėjai grįžti į aikštę galės po 2-4 savaičių“, - kalbėjo D. Pavilonis.

bronius

2011 Kov 18 09:11

Žais draugiškas rungtynes su lenkais
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n385_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kai kovo 25 dieną Lietuvos nacionalinė futbolo rinktinė Kaune stos į kovą su Lenkijos rinkine, Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai Lenkijoje sužais draugiškas rungtynes su viena stipriausių Lenkijos komandų. Pasinaudoję trumpa pertrauka Lietuvos futbolo A lygos čempionate žalgiriečiai susikaus su aukščiausioje Lenkijos lygoje rungtyniaujančia Kelcų „Korona“ ekipą. „Tikimės, kad ši išvyka padės įgauti geresnę sportinę formą, sustyguoti žaidimą. „Korona“ ekipa pasirinkta ne atsitiktinai, tai – viena stipriausių Lenkijos komandų. Bus geros rungtynės“, - sakė „Žalgirio“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius. Rungtynės Kelcų centriniame stadione, talpinančiame 15,5 tūkst. aistruolių, prasidės 18 valandą.

bronius

2011 Kov 23 09:51

„Vilniaus alus“ ir toliau rems „Žalgirį“
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n392_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

UAB „Vilniaus alus“ ir Vilniaus „Žalgiris“ pratęsė bendradarbiavimą. „Vilniaus alus“ antrus metus iš eilės rems atgimusią sostinės komandą. „Bendradarbiavimas su „Žalgiriu“ tampa gražia tradicija ir tikimės, kad ji išliks. Esame Vilniaus alus, todėl remiame atgimusią Vilniaus futbolo komandą ir taip prisidedame prie miesto vardo garsinimo. Tikime, kad žalgiriečiai taps čempionais ir labai už juos sergame“, - sakė „Vilniaus alus“ rinkodaros vadovas Martynas Liočas. „Labai džiaugiamės, kad „Vilniaus alus“ ir Vilniaus „Žalgiris“ tęsia bendradarbiavimą. Tęstinumas mums labai svarbu. Tai, kad „Vilniaus alus“ lieka su mumis yra ir mūsų darbo įvertinimas, kad klubas eina teisinga linkme“, - džiaugėsi „Žalgirio“ vykdančioji direktorė Vilma Venslovaitienė. Vilniaus „Žalgiris“ kartu su „Vilniaus alumi“ ketina futbolo aistruolius džiuginti įvairiais pasiūlymais ir akcijomis rungtynių pertraukos metu.

Makenzis

2011 Kov 24 12:44

UAB „Vilniaus alus“??? Apie tokius iš viso nesu girdėjęs... (alaus negeriu, bet keletą kitų alaus gamintojų žinau)
Žalgiris taps čempionais??? netikiu :) kažkas turi lakią fantaziją :)

Grįžti į