Nu va ir nuvilios trenerį. Kitas sezonas vėl viskas iš naujoБелорусский журналист Владислав Татур сообщил, что «Актобе» проявляет серьезный интерес к главному тренеру литовского «Жальгириса» Алексею Баге.
В чемпионате Литвы «Жальгирис» занимает второе место из шести, отставая от «Судувы» на 3 очка за 2 тура до конца сезона.
Ранее Бага тренировал БАТЭ. Под его руководством в сезоне 2018/19 клуб из Борисова выиграл чемпионат Беларуси и дошел до 1/16 финала Лиги Европы.
Ką tokį aš būsiu Uzėla apšaukęs?Marijampolėje rungtynėse nesilankiau, bet jeigu nemaišau su niekuo, tai jis ten duris ramsto.
nerodo paveiksliuko, negaliu pasakytiKą tokį aš būsiu Uzėla apšaukęs?Marijampolėje rungtynėse nesilankiau, bet jeigu nemaišau su niekuo, tai jis ten duris ramsto.
https://youtu.be/vKD24hsxMtEnerodo paveiksliuko, negaliu pasakytiKą tokį aš būsiu Uzėla apšaukęs?
Papildomos rungtynės neutraliame mieste.Jeigu po paskutinio turo su Suduva lygu taskais, perzaidimas ar pagal tarpusavio rungtynes cempionai paaiskes?