beje tas olandas René van Eck apie kurį kalbėta praeitą žiemą (bet kaip suprantu taip ir nepaaiškėjo, ar su juo tikrai derėtasi) dabar Šveicarijoje treniruoja Ciuricho U18 komandą. kažkaip abejoju ar jis buvo/yra realus variantas.
Ateities atrankoje bus viskas tas pat kas liecia CL,nieks nesikeicia..o Europos lygoje (EL) zais tik saliu cempionai nekrite CL-PR ir CL-Q1 ir saliu taures laimetojos esancios nuo 7 -15 vietos saliu reitinge ir komandos iskritusios is CL lygos kvalifikacijos esancios 5-12 vietose saliu reitinge,beja Europos lygos atranka prasides nuo 3 kvalifikacijos etapo ir iskart poto play of etapas.3. Ateities atranka. Bus dar sunkiau patekti į ČL, tikriausiai bus dar sunkiau patekti į EL.
Kiek esu ieškojęs, niekur neradau. Galvoju, kad lauks šio sezono finišo, tada paaiškės galutinai kiek galės skirti Konferencijų lygai. Kitas dalykas, kad buvo oficialiai pranešta, kad dėl COVID-19 UEFA iš UCL ir UEL turnyrų berods nesurinko daugiau nei pusę milijardo ir ketinama per ateinančius 5 metus prizinius pinigus mažinti po 4 procentus (kad nebūtų smūgis iš karto, tai išdėlios 5 metam, bet po truputį).Koks skirtumas kur? Apie tai iki kitos vasaros dar ne karta bus diskutuojama.
Tobex, Zemaitiss, Rokiz - o dar nera jokios informacijos apie Konferenciju lygos pinigus uz etapus? Man nepavyko isgooglint, bet gal kazko neradau.
Pinigus UEFA paprastai tvirtina vasarą. Šiemet tvirtino dar vėliau, jau pačiam turnyrui prasidėjus.Koks skirtumas kur? Apie tai iki kitos vasaros dar ne karta bus diskutuojama.
Tobex, Zemaitiss, Rokiz - o dar nera jokios informacijos apie Konferenciju lygos pinigus uz etapus? Man nepavyko isgooglint, bet gal kazko neradau.