Plius dar charakterį įdomų turi...aš į Tadičių žiūriu kaip į komandinį (sisteminį) žaidėją - kaip žais komanda, taip ir jis žais. Taip, jis gal nėra tas grajokas kuris pats ant savo pečių ištemptų ir "darytų skirtumą", bet jeigu puolimas bus gerai užsuktas, jis gali būti labai efektyvus.
O ko čia nežinot, retai kada žaidėjai čiut muštynių su komandos draugais dėl paso neatiduoto pradeda, ego didelis ir nelengvasna dėl charakterio aš nežinau, bet mačiau kad Storas jau skundėsi FB, kad Tadič yra pats nemėgstamiausias žaidėjas iš Sūduvos ir gal reiktų tada priedo Rudinilsoną su Vasquesu prigriebt![]()
Žalgiriui taurėje įmušė, o su riteriais ten būkvaliai išgelbėjo sūduvą, getiausias jo mačas buvo. Daug tai du 11 m baudiniai...Prabėgom pažiūrėjau praėjusį sezoną apie Tadič. Iš kart pasakau, paviršutiniai skaičiai ir į tai stipriai reaguot nesiūlau, bet įdomūs skaičiai. Aną sezoną mušė po 2 kartus Panevėžiui, Bangai ir spardė gulinčius Riterius. Prieš abu Žalgirius 0 įvarčių (jei nieko nepraleidau). Europos ir Taurės varžybomis nesidomėjau.
Aš pilnai suprantu, kad puolėjo darbas tik įvarčiais neapsiriboja. Kitas dalykas daug įvarčių sumušta 11m. - baudiniais.
Tai tiek faktų. Jei suklydau - pataisykite.
čia ir komunikaciniai dalykai - labai gerai kada negatyvią naujieną gali neutralizuoti pozityvia. Aš žiūriu kad šį tarpsezonį visos komandos išgudrėjo skelbdamos naujienas - neskuba visko iškart išmesti, o išdėlioja, kad kiekvieną dieną (beveik) būtų kokia nors naujiena, ir kad nebūtų kelių iš eilės negatyvių naujienųsujudo.
kai paskelbė apie Andro, tai greit ir apie Tadičių paskelbė.