O patikėk pačios įvairiausios taktikos būna, bet taip beviltiškai prieš dešimties žaidėjų Bangą žaisti...ką Ourega aikštėje veikia, kokia jo rolė iš viso?Vach... o tai kokios taktikos dar būna prieš autobusus? Arba pramuši arba ne. Šiandien tikrai baudos aikštelėje buvo nemažai žalgiriečių, buvo ant ko kelti, tai ir pokštelėjo porą kartų. Visai kitokia situacija nei kad buvo žaidžiant prieš Sūduvą, kai net nebuvo ant ko kelti kamuolių.
Man Ourega vienas geresnių žaidėjų buvo vakar, protingi ir tikslūs perdavimai, gal pačiam iniciatyvos smūgiui trūko. Sakyčiau kraštai buvo beviltiški iki 85 min. Jau kokią 60 reikėjo didinti spaudimą, bet žaidė taip, kad ai paeis kažkaip (teisybės dėlei paėjoO patikėk pačios įvairiausios taktikos būna, bet taip beviltiškai prieš dešimties žaidėjų Bangą žaisti...ką Ourega aikštėje veikia, kokia jo rolė iš viso?Vach... o tai kokios taktikos dar būna prieš autobusus? Arba pramuši arba ne. Šiandien tikrai baudos aikštelėje buvo nemažai žalgiriečių, buvo ant ko kelti, tai ir pokštelėjo porą kartų. Visai kitokia situacija nei kad buvo žaidžiant prieš Sūduvą, kai net nebuvo ant ko kelti kamuolių.
Mano nuomone, čia didžiausia Žalgirio problema. Ourega, Tadičius, man net ir tas pats Gorobsovas - tik pavieniai pavyzdžiai, o didžioji bėda, kad tiesiog per mažai individualaus talento žiūrint per visą komandą. Net ir podcastuose giriamas Mamičius, man nuo tokio Slijngardo, downgrade'as akivaizdus.Skirtingas gal rungtynes žiūrėjom, kiek kartų prarado kamuolį Ourega? Kiek kartų žiauriai lėtai sprendimus priimdavo? Kiek žaidėjų apsivarė? Ir kiek kartų tie pasai bent kažkiek į priekį buvo? Problema ne tiek Tadičius, nors aišku norėtuso normalesnio puolėjo, bet kompleksinė, individualiai paspręst nieks išskyrus Keyremeh nesugeba, o kamuolio judėjimas žiauriai lėtas, nemačiau praktiškai nei vieno atakos krypties pakeitimo įvykdyto jau priešininkų aikštės pusėje, neskaitant kai skersuotas kamuolys ant tiek klišas būdavo, kad kito flango kraštiniam saugui nulėkdavo![]()
Pilnai sutinku. Man irgi patiko jų duetas. Tadičius nu nežinau, bet rudenį vėl įmuš 10 golų, kokius du Panevėžiui ir vieną furistams, tai atneš pergales ir vėl sėdėsim nežinodami ką sakyti - gal jis tauposi lemiamiems mačams?Atrodo, kad Ojewusi Oliveira optimalus puolimo dvejetas dabartinėje komandoje
Įdomu kiek Žalgiris gaus už žaidėjų išleidimą į Nigerijos U20 rinktinęOlubi už Nigerijos U20 žaidžia.
https://www.thisdaylive.com/index.php/2 ... -by-bfaso/
https://totorinews.com/olubi-adams-a-fo ... 1/05/2022/
Nulį.Įdomu kiek Žalgiris gaus už žaidėjų išleidimą į Nigerijos U20 rinktinę