o tai sezoną ne komansa baigia, o atskiri žaidėjai?Tu pamiršti, kad tiktai vienas iš trijų yra registruotas Europai.jei taip būtų tai labiausiai džiaugtūsi tikriausiai Silvestras, Vareika, Kashkenas
o tai sezoną ne komansa baigia, o atskiri žaidėjai?Tu pamiršti, kad tiktai vienas iš trijų yra registruotas Europai.jei taip būtų tai labiausiai džiaugtūsi tikriausiai Silvestras, Vareika, Kashkenas
Neregistruotų žaidėjų paskutinės sezono rungtynės baigiasi lapkritį, tai nėra jokios sine qua non jų konktraktų neužsibaigimui. Kontraktas beabejo indvidualiai baigiasi.o tai sezoną ne komansa baigia, o atskiri žaidėjai?Tu pamiršti, kad tiktai vienas iš trijų yra registruotas Europai.jei taip būtų tai labiausiai džiaugtūsi tikriausiai Silvestras, Vareika, Kashkenas
kokia registracija?registracija baigsis tikriausiai vasario mėnesį
ECL playoffamskokia registracija?registracija baigsis tikriausiai vasario mėnesį
Na ok tik nesupratau prie ko čia Silvestras, ar čia jau visiškai kita temaECL playoffamskokia registracija?registracija baigsis tikriausiai vasario mėnesį
Na automatiškai tikrai su niekuo neprasitęsia, čia tada jeigu teoriškai Žalgiris iki finalo eitų, tai vietoje vienų metų kontrakto du turėtų, teisiškai taip neįmanoma, gali galbūt įrašyta būti, kad iki a lygos pabaigos, nes ten neaišku kada baigsis, bet kiek žinau, Žalgiris iki metų galo rašosi, kad tokių problemų nebūtų, o dėl play off reiks tartis atskirai...aš tik sakau, kad nelogiškai man skamba tezė:
"patekus į ECL playofus prasitęsia kontraktai automatiškai"
bet automatiškai prasitesia tik su tai su kuriais mes norim, su tais kurie nereikalingi, tiems negalioja.
Ir kaip argumentą sakau, kad jei patenka į playoffus, tai Silvestras galėtų sakyti, cmon man irgi prasitęsia automatiškai, nes iki Playoff dar bus registracijos langas, per kurį galima 3 naujus žaidėjus reginti ir gal aš (Silvestras) būsiu vienas iš tų 3.
Labai dziugu buvo matyt Meinarda ir Vareika.Pramušė jaunimą ant įvarčių, džiugu tikėkimės ir toliau šansų gaus...
Lb norėtųsi tikėtis, kad kitame sezone Meinardas bus pirma opcija keičiant pagrindinį puolėją...Labai dziugu buvo matyt Meinarda ir Vareika.Pramušė jaunimą ant įvarčių, džiugu tikėkimės ir toliau šansų gaus...
Gal geriau, ką nors iš Italijoje suoliukus šildančiųGertmono kontraktas baigiasi. jei eina lauk, reikia skambinti Ernestui Šetkui
geriau, būtų geresnė perspektyva.Gal geriau, ką nors iš Italijoje suoliukus šildančiųGertmono kontraktas baigiasi. jei eina lauk, reikia skambinti Ernestui Šetkui