per futbolas.lt podcastą svarstė ar pasiliktų Čeburiną, jei nelaimėtų A lygos. Tai lyg nutarė, kad pasiliktų.
Aš tai įsitikinęs, kad mestų lauk. Vilmai vėl į minusą kristi, po to kai pasidžiaugė pirmais metais pelningais.
O tai siemet ne paskutiniai konktrakto metai isvis su Ceburinu? Jei gerai pamenu 3 metam pasirase.per futbolas.lt podcastą svarstė ar pasiliktų Čeburiną, jei nelaimėtų A lygos. Tai lyg nutarė, kad pasiliktų.
Aš tai įsitikinęs, kad mestų lauk. Vilmai vėl į minusą kristi, po to kai pasidžiaugė pirmais metais pelningais.
buvo lyg dviem metams pasirašyta, tai dabar antri eina ir turėtų būti paskutiniaiO tai siemet ne paskutiniai konktrakto metai isvis su Ceburinu? Jei gerai pamenu 3 metam pasirase.per futbolas.lt podcastą svarstė ar pasiliktų Čeburiną, jei nelaimėtų A lygos. Tai lyg nutarė, kad pasiliktų.
2021buvo lyg dviem metams pasirašyta, tai dabar antri eina ir turėtų būti paskutiniaiO tai siemet ne paskutiniai konktrakto metai isvis su Ceburinu? Jei gerai pamenu 3 metam pasirase.per futbolas.lt podcastą svarstė ar pasiliktų Čeburiną, jei nelaimėtų A lygos. Tai lyg nutarė, kad pasiliktų.
o tiksliai. laikas greitai bėga2021buvo lyg dviem metams pasirašyta, tai dabar antri eina ir turėtų būti paskutiniai
O tai siemet ne paskutiniai konktrakto metai isvis su Ceburinu? Jei gerai pamenu 3 metam pasirase.
2022
2023
trys metai gaunasi![]()
tai tada man rodo buvo pradžioje sezonui. o po to dviem.2021 metais pasirašė sezonui, o po jo pratęsė vėl sutartį. Klausimas tik kiek, ar dviem, ar trims metams.
Kad sako, būtent tų burnytės tvarkingos, šypsenos gražios, nosytės užriestos.Šiandien buvau pas kontoros dantistą, tai palikau simbolinį eurą ir dantį su visomis šaknimis. O kol gulėjau užmarinuotas ir seilėjausi, dantistui paskambino rimtas žmogus ir sakė, kad porą smirdinčių burnyčių teks... išbraukti iš klientų sąrašo.ir imti tvarkiningais dantukais, kad sukandimas būtų geras ir uoslė įvarčiui.
![]()
nenervuokit, suteikit daugiau infoKad sako, būtent tų burnytės tvarkingos, šypsenos gražios, nosytės užriestos.Šiandien buvau pas kontoros dantistą, tai palikau simbolinį eurą ir dantį su visomis šaknimis. O kol gulėjau užmarinuotas ir seilėjausi, dantistui paskambino rimtas žmogus ir sakė, kad porą smirdinčių burnyčių teks... išbraukti iš klientų sąrašo.ir imti tvarkiningais dantukais, kad sukandimas būtų geras ir uoslė įvarčiui.
![]()
Nėr ką sakyt. Galimas atsinaujinimas. Galimai 2-3 išvažiuoja, 2-3 galimai atvažiuoja.
nenervuokit, suteikit daugiau infonekankinkit musu taip
Man dar Buffo ir Vareikos padėtys neaiškios, gal traumos ilgalaikės ir nutrauks. Nauris išnuomotas, matyt grįš į savo klubą Belgijoje. Paleisčiau Kazlauską, nerodo Žalgirio lygio. Matyt tik riteriuose jam žaist.Speciau Sebaihi, Petkevicius, Islandas.