Respublik

Re: FK Žalgiris

2025 Lie 21 15:05

a kur Burba?
V.Venslovaitienė: „Žalgiris buvo, yra ir bus. O aš - žmogus, kuris jį padarė“
https://www.tv3.lt/naujiena/sportas/v-v ... e-n1437609

pasibaigus rungtynėms, vadovė atvyksta į stadioną tam, kad galėtų Vladimirą Čeburiną parvežti į bendrus namus Vilniaus senamiestyje. Po pergalingų rungtynių su „Džiugu“ V. Venslovaitienės ir V. Čeburino kelionė užtruko ilgiau nei jie planavo. Ir dėl to pasistengė „Žalgirio“ sirgaliai, per visą dvikovą su „Džiugu“ neištarę nei vieno žodžio.

Komandos kapitonui Ovidijui Verbickui po rungtynių nuėjus prie „Pietų IV“ tribūnos buvo pasakyta, kad fanai nedėkos, todėl komanda jiems gali neploti. Kiek pastovėję prie tribūnos, žaidėjai patraukė rūbinės link, o į aikštę žengę sirgaliai nedviprasmiškai V. Čeburinui tarė: „Mes esame nepatenkinti tuo, kas vyksta, todėl, treneri, turite, pasitraukti“.

Netrukus į įvykių sūkurį atbėgusi V. Venslovaitienė dar kiek uždususiu balsu rusiškai paklausė: kas čia vyksta? Kas čia vyksta?

V. Čeburinas atsakė, kad fanai susirinko pasakyti, kad „arba aš, arba jie“.

„Žinoma, tu, žinoma, tu“, - vis dar rusų kalba savo gyvenimo partneriui atsakė V. Venslovaitienė.

Nuo to momento V. Čeburinas neištarė nė žodžio. Užtat V. Venslovaitienė komandos sirgaliams pažėrė neįtikėtinų perlų.

Apie lietuvių integraciją. „Žaidė lietuviai, pralaimėjo visą čempionatą“.

Apie V. Čeburino pasitraukimą. „Niekur jis neis, nes aš esu vadovė. Aš esu savininkė. Kol aš esu.. mes kartu išeisim. Treneris nebus keičiamas ir tai yra nuspręsta valdyboje. Mes net nebalsavome, mes taip nusprendėme.

Apie opciją kviestis V. Dambrauską. „Ką jūsų tas Dambrauskas yra laimėjęs? Iš visur atleistas. Bedarbis amžinas.

Apie čempiono titulą šiemet. „Kovosime. Šiandien laimėjome ir kitose laimėsime. O kas bus, jei mes pakilsime į pirmą vietą sezono pabaigoje?“

Apie „Žalgirį“. „Žalgiris“ buvo, yra ir bus. O aš - žmogus, kuris jį padarė“

Nelabai suprantu ar čia ironija..? komedija?? Naujas imperatoriaus pokštas :idea:

Keyboy

2025 Lie 30 19:03

Devens i kazachu tobol

Respublik

2025 Rgp 02 15:06

Vilniaus savivaldybė apie galimas permainas „Žalgiryje“: mūsų rankos – surištos
https://www.eurofootball.lt/futbolo-nau ... -suristos/

Kaip portalui „EuroFootball.lt“ teigė miesto savivaldybės komunikacijos skyriaus vadovas Gabrielius Grubinskas, įpykę „Žalgirio“ fanai neturėtų spausti mero ir kitų valdžios atstovų daryti tvarką komandoje – visi galios svertai sutelkti ekipos direktorės Vilmos Venslovaitienės rankose.

„Vilniaus miesto savivaldybė nėra futbolo klubo „Žalgiris“ rėmėja – finansavimas skiriamas pagal Aukšto meistriškumo sporto projektų finansavimo programą, kurioje „Žalgiris“ dalyvavo ir gavo finansavimą. Programos finansavimo skyrimas nėra susijęs su faktu, kad Vilniaus miesto savivaldybė yra komandos dalininkė.

Vilniaus miesto savivaldybė klubo valdyboje turi du atstovus, trečio nario delegavimas perleistas sirgaliams. Visgi norime pabrėžti, kad pagal dabartinius organizacijos įstatus, valdybos funkcijos labai ribotos, pagrindines funkcijas vykdo vadovas. Dėl itin ribotų valdybos funkcijų, savivaldybė nėra įsitraukusi į klubo vadybos, žaidėjų ar trenerių parinkimo klausimus“, – teigė G. Grubinskas.

Praėjusių metų spalio mėnesį buvo pranešta, kad Vilnius „Žalgirio“ klubui per 2025–2027 metus atseikės net 4,3 mln. eurų. Tuomet kalbėjęs miesto meras Valdas Benkunskas tikino, kad „skiriamos lėšos profesionalaus sporto klubams suteikia daugiau galimybių rengti jaunuosius sportininkus, leidžia auginti jų potencialą ir didinti motyvaciją“.

zoga87
Palaikoma komanda: Vilniaus Žalgiris

2025 Rgp 03 12:09

Nu ką turi dabar daryt savivaldybė? Liept Vilmai išeit? Kokiu pagrindu? Mums čia tragedija. O savivaldybei viskas normalu. Yra klubas, kuris neblogai lošia, vykdo socialinę veiklą nuo akademijos ir moterų futbolo iki visokių turnyriukų. Finansiškai nesukčiauja, politiškai neutralus. Absoliučiai nėra nei vienos priežasties kištis. Kad ir 10 metų nelaimės titulų. Iš savivaldybės nereikia nieko tikėtis, nes tokia yra logika. Valstybė gali kištis tik aferų arba politiniu (kaip ruso bosnio) atveju. Būtų labai blogai, jei politikai spręstų klubo reikalus. Ypač jei koks Nemunaitis 🤣

Čia tikrai nereikia kurti precedentų kurie vėliau gali ir kitu galu apsisukti

Respublik

2025 Rgp 03 19:50

Dėl nesikišimo, tai turime Europoje labai daug pavyzdžių ir aukščiausio, ir žemesnio lygio varžybose, kur ne tiktai kad savivaldybė visiškai valdo klubą, bet vietinis meras dar būna ir pats surinkinėjantis biudžetą, paskiriantis vadybininkus/trenerį, kas kasdien dirbs su komanda, besirūpinantis infrastruktūra ir t.t. Kad nepriklausomumas yra geriau už tokį variantą, tai be abejo, tiktai nėra tai dalykas iš fantastikos srities, ar Afrikų/Azijų.

Bet savivaldybės dalis atstovaujantys žmonės galėtų kelti klausimus apie C-suite formavimą ir kaip sekasi pasiekti jiems užbrėžtus tikslus net ir nepriklausomame klube.

fotbolas

2025 Lap 16 13:11

Ofori out

Keyboy

2025 Gru 11 10:16

Nors dar labai per anksti, bet del sezono pradzios atrodo, kad bus sunkiai. Daug nauju zmoniu truksta isivaziavimo ir supratimo kokiose begiuose yra.
Klevinske nematau nugaletojo mentaliteto, mokejimo lengvai pamanipuliuot, ikalbint zaidejus. Tam tikra meskos paslauga yra ir ilgas darbas hegelman, kur geriausi zaidejai budavo gavus pasiulymas, net ir svarbiausiose sezono stadijose, parduodami. Žalgiris yra kas kita, mainseta teks keisti.

Yra kalbama apie kova iki paskutiniu turu su KZ del nugalejoto titulo, bet atrodo, jog jeigu nebus auktesnes lentynos legionieriu paimta (kai juos skelbs ir pamatysim ambicijos lygi), labiau teks kovoti su suduva ar net transinvest ar whatever kuo, bet tik del medaliu spalvos.

Mano spejimas, kad pirmi 10 turu bus labai sunkus, ir ju visu Dziaukstas neisbus kedeje.

Kalinauskas

2025 Gru 11 14:34

Nors dar labai per anksti, bet del sezono pradzios atrodo, kad bus sunkiai. Daug nauju zmoniu truksta isivaziavimo ir supratimo kokiose begiuose yra.
Klevinske nematau nugaletojo mentaliteto, mokejimo lengvai pamanipuliuot, ikalbint zaidejus. Tam tikra meskos paslauga yra ir ilgas darbas hegelman, kur geriausi zaidejai budavo gavus pasiulymas, net ir svarbiausiose sezono stadijose, parduodami. Žalgiris yra kas kita, mainseta teks keisti.

Yra kalbama apie kova iki paskutiniu turu su KZ del nugalejoto titulo, bet atrodo, jog jeigu nebus auktesnes lentynos legionieriu paimta (kai juos skelbs ir pamatysim ambicijos lygi), labiau teks kovoti su suduva ar net transinvest ar whatever kuo, bet tik del medaliu spalvos.

Mano spejimas, kad pirmi 10 turu bus labai sunkus, ir ju visu Dziaukstas neisbus kedeje.
O kodėl tu galvoji, kad nebus aukštesnės lentynos legionierių?

Keyboy

2025 Gru 11 16:46

Nuomone remiantis bendru fonu, podcaste vieni valtyje isgirsta info. Tikekimes taip nebus

Keyboy

vakar 16:27

Gal kas zino kodel Sidlauskas, Bauzys, Pavilionis out?

kompaktas
Palaikoma komanda:

vakar 16:54

Gal kas zino kodel Sidlauskas, Bauzys, Pavilionis out?
Per kazkuri podkasta uzsimine jog pavilionis labiau vilmos pusej buvo.

Grįžti į