A. Vitkauskas: turime galvoti tik apie pergalę
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... rgale.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Marijampilietis Armantas Vitkauskas žino, kaip sunku rungtyniauti gimtajame mieste, tačiau, nepaisant to, tikisi tik pergalės
„Vyko įprastinis pasiruošimas prieš rungtynes.
Komandoje nuotaikos geros, laimėjome pastarąją dvikovą su Gargždų komanda.
Nors su „Banga“ sužaidėme ne pačias geriausias rungtynes, svarbiausia buvo iškovoti tris taškus. Tai padaryti pavyko, todėl dabar žiūrime į priekį.
Esu tikras, kad galime žaisti geriau. Dar nesame išnaudoję savo potencialo. Kadangi treniruočių metu daug dirbame, tikimės, kad su laiku žaidimas dar labiau gerės“, - sakė Armantas Vitkauskas.
„Sūduva“ palyginus su praėjusiu sezonu yra nemažai pasikeitusi, komanda stipriai atjaunėjo. Tačiau Marijampolėje žaisti niekada nebuvo lengva, todėl laukia sudėtingas susitikimas.
Vis dėlto, mes visada keliame sau vienintelį tikslą iškovoti pergalę, jokių kitų minčių negali būti. Ne išimtis bus ir dvikova su „Sūduva“, - teigė žalgirietis.
Marijampoliečių užimama 5 vieta turnyrinėje lentelėje neatspindi jos realaus pajėgumo. Komandos šiuo metu yra sužaidusios sąlyginai ne daug rungtynių ir po kiekvieno turo kinta jų užimamos vietos. „Sūduva“ nuo trečios vietos atsilieka vos dviem taškais, todėl šioje sezono stadijoje nevertėtų kreipti didelį dėmesį į turnyrinę lentelę“, - pažymėjo „Žalgirio“ vartų sargas.
Lietuvos pirmenybių VIII turo dvikovoje su Gargždų „Banga“ nutrūko A.Vitkausko 7 iš eilės rungtynių nepraleidus įvartį serija.
„Visos serijos anksčiau ar vėliau baigiasi. Tiesiog ateina metas, kuomet tenka praleisti įvartį ir nieko nepadarysi.
Man svarbiausia, kad laimėtų komanda. O mano paties nepraleisti įvarčiai ir „sausos“ minutės svarbios tiek, kiek jos padeda komandai pasiekti pergales“, - nesureikšmino nutrūkusios serijos Armantas Vitkauskas.