Sirgalių simpatijos - Mantui Kukliui
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... kliui.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ ekipos sirgaliai geriausiu „Kappa“ mėnesio komandos žaidėju išrinko Mantą Kuklį
Žalgirietis gegužės mėnesį žaidė visose penkiose komandos rungtynėse.
Sostinės futbolininkai per jas iškovojo 4 pergales bei sykį sužaidė lygiosiomis.
M.Kuklys prie ekipos pasiekimų prisidėjo 4 pelnytais įvarčiais.
Gegužės mėnesį žaliai balti iškovojo LFF taurę, o M.Kuklys buvo pripažintas naudingiausiu finalo mačo žaidėju. Anksčiau saugas tokį pat apdovanojimą gavo kartu su komanda laimėjęs LFF Supertaurę.
Futbolininkas pripažįsta, kad pastarieji mėnesiai - vieni sėkmingiausių jo gyvenime.
„Labai džiaugiuosi, jog fanai įvertino mano pastangas bei išrinko geriausiu žaidėju, tačiau manau, kad buvo ir vertesnių. Gegužė buvo tiesiog nuostabus mėnuo tiek man, tiek komandai. Nors futbolininkai visada tikisi žaisti geriau, manau, kad mūsų žaidimą galima vertinti teigiamai.
Ekipai pavyko įmušti daug įvarčių ir gynybos grandis rungtyniavo pagirtinai. Tikiuosi, kad komandai pavyks išlaikyti tokią sportinę formą bei pasiekti užsibrėžtus tikslus“, - teigė M.Kuklys.
„Kiekvienas žaidėjas visada stengiasi parodyti, ką moką geriausiai. Mane šį sezoną įkvėpė sūnaus gimimas, kuris suteikia papildomo stimulo. Siekti savo tikslų man labai padeda ir žmona. Visos šios priežastys susidėjo, todėl sezono pirma pusė man yra viena geriausių karjeroje.
Kita vertus, aš visai neteikiu prioriteto asmeniniams laimėjimams. Visus asmeninius prizus galėčiau atiduoti, kad tik komanda laimėtų Lietuvos čempionatą bei sėkmingai pasirodytų Europos lygos turnyre“, - sakė iš Šiaulių kilęs žaidėjas.
Pripažinimas naudingiausiu gegužės mėnesio žaidėju, M.Kukliui yra puiki gimtadienio dovana – pirmadienį futbolininkui sukanka 26 metai. Visgi, didelės šventės žalgirietis neplanuoja.
„Treniruočių grafikas įtemptas, todėl nėra kada audringai švęsti. Kiekvienais metais per gimtadienį tenka rungtyniauti arba treniruotis, todėl jau pripratau. Ramiai pasidėsime namie su šeima, galbūt ateis Vaidas Šilėnas. Simboliškai pažymėsime sukaktį“, - pasakojo futbolininkas.
„Visiems fanams norėčiau palinkėti išlikti tokiais, kokie yra, nes jūs esate geriausi sirgaliai, kokius kada nors esu matęs. Taip pat linkiu kantrybės. Tik mes visi kartu galime pasiekti užsibrėžtus tikslus“, - sakė Mantas Kuklys.
Pirmadienį gimtadienį taip pat švenčia ir Artūras Žulpa.
Vilniaus miesto futbolo draugija „Žalgiris“ Artūrui ir Mantui linki pergalių futbole bei asmeniniame gyvenime.