šiaip

Re: VMFD Žalgiris

2014 Kov 26 20:00

Kol kas si sezona rimciausias issukis Zalgirio laukia si sestadieni. Ziuresim kaip vilnieciai susitvarkys su nervais ir jauduliu.
Čia Ekranas yra tas rimčiausias iššūkis? Tas pats, kuris tik fortūnai nusišypsojus nuo Bangos negavo? Tas pats, kuris negali aplošti Kruojos ir Granito?
Jei kam iš jaudulio ir drebės kojos, tai tik tiems, kurie bus su raudona apranga (na ir dar K.Timofejevui) :)

TikTak
Palaikoma komanda: FK Ekranas

2014 Kov 26 20:52

Visose isvardintose varzybose buvo neivertintas varzovas. Tik tai gali sutrukdyti ir pasiekti pergale pries Zalgiri :)

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2014 Kov 26 21:20

Visose isvardintose varzybose buvo neivertintas varzovas. Tik tai gali sutrukdyti ir pasiekti pergale pries Zalgiri :)
ai kam čia nusišnekėt, realiai aišku įmanoma, kad ekranas sužais lygiomis ar nusišypsojus fortūnai netgi laimės, bet būkim biedni, bet teisingi toli gražu nėra jie grėsmingiausi varžovai, bet jau dabartinėje čempionato stadijoje... o dėl priešininkų įvertinimo tai totalus nonsensas, matosi kad pagrindai pas ekraną yra skirtingai nuo dainavos, bet vien to, kad kažkuo išsiskirtu iš alygos vidutiniokų nepakanka...

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2014 Kov 26 21:26

tiek ekranas tiek žalgiris mėgsta valdyti žaidimo įrankį, kad ir kaip stengtųsi ekranas tai daryti, bet žaidimo įrankio kontrolę laimės žalgiris. Tai ekranas turėtų būti pasimetęs.

karys

2014 Kov 26 21:30

tiek ekranas tiek žalgiris mėgsta valdyti žaidimo įrankį, kad ir kaip stengtųsi ekranas tai daryti, bet žaidimo įrankio kontrolę laimės žalgiris. Tai ekranas turėtų būti pasimetęs.
man tas ir pas komentatorius patiko :)

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2014 Kov 26 21:40

o man tai nervų gadinimas, bet vėliau nebekreipiau dėmesį. Nors tą komentatorių galima suprasti, nepanašu, kad jis išvis futbolu domisi. Nes kas vyksta aikštėje tai jam visiškai vienodai. Svarbu pasakyti kas kiek minučių sužaidė.

Matas

2014 Kov 26 21:46

o man tai nervų gadinimas, bet vėliau nebekreipiau dėmesį. Nors tą komentatorių galima suprasti, nepanašu, kad jis išvis futbolu domisi. Nes kas vyksta aikštėje tai jam visiškai vienodai. Svarbu pasakyti kas kiek minučių sužaidė.
Esi teisus. Jis krepsini per sportotv.lt visada komentuodavo. ;)

karys

2014 Kov 27 00:00

http://offside.blogas.lt/ne-principinia ... 40-68.html" onclick="window.open(this.href);return false; aprašas su atlantu...

Anbo

2014 Kov 27 07:52

žadėjai dar žaidėjus pareitinguoti :)

Anbo

2014 Kov 27 08:01

aš jau po pirmų matytų rungtynių sakiau kad brazilas OK, tada Matas ilgai pudrino smegenis kaip aš nieko nesuprantu :) braziliui kiek trūkta tikslumo atiduodant ilgesnius perdavimus, bet čia gal labiau dėl susižaidimo trūkumo. o driblingas pas jį turbūt geriausias iš visų Žalgirio žaidjų

pritariu dėl kipriečio vertinimo. abu jo įvarčiai buvo labiau sekmės dalykas. didžiausias jo minusas - silpna kova dėl aukštų kamuolių. bet progresas yra, jis jau geriau juda, šiek tiek geriau valdo kamuolį. gal treneriai padarys iš jo žaidėją

karys

2014 Kov 27 11:20

žadėjai dar žaidėjus pareitinguoti :)
žiūriu,kad nelabai spėju,kai toks rungtynių maratonas :)

karys

2014 Kov 27 11:24

aš jau po pirmų matytų rungtynių sakiau kad brazilas OK, tada Matas ilgai pudrino smegenis kaip aš nieko nesuprantu :) braziliui kiek trūkta tikslumo atiduodant ilgesnius perdavimus, bet čia gal labiau dėl susižaidimo trūkumo. o driblingas pas jį turbūt geriausias iš visų Žalgirio žaidjų

pritariu dėl kipriečio vertinimo. abu jo įvarčiai buvo labiau sekmės dalykas. didžiausias jo minusas - silpna kova dėl aukštų kamuolių. bet progresas yra, jis jau geriau juda, šiek tiek geriau valdo kamuolį. gal treneriai padarys iš jo žaidėją
brazilas ok po puolėjas, bet ne vidurio saugu, o ilgi pasai net tai, kad ne tikslūs pas jį, jis tokių ale išvedančių kitus žaidėjus iš vis neduoda, bet vėl gi jis ir kamuolį dažniausiai jau prie baudos aikštelės gauna, kai tie ilgi pasai niekam nebereikalingi... aš tai, kaip dabartinius jo pagrindinius minusus paminėčiau, kad užsimudalina lygioje vietoje kartais ir kamuolį praranda + toks jausmas kad greičio trūksta čiut čiut, ant judesio žaidėją jau pagauna, bet tas spėja ir vėl poziciją užimti,kur brazilas pajuda...

...

2014 Kov 27 12:30

Jėgų balansas - vilniečių pusėje
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... useje.html" onclick="window.open(this.href);return false;

VMFD „Žalgirio“ vyriausiasis treneris po pergalingos dvikovos su Klaipėdos „Atlantu“ tikisi, kad komanda dar labiau įsibėgės Lietuvos pirmenybėse.

„Buvo tikrai geros rungtynės. Po jų turėtume pajusti futbolo skonį. Abi ekipos stengėsi kovoti. Jos kėlė aukštus tikslus šiai dvikovai.

Kaip žinome, atsiranda priešprieša tarp komandų, kuri yra čempionė ir kuri norėtų iškovoti šį titulą. Jeigu praėjusiame sezone kam nors kilo klausimas, kas yra geriausia komanda Lietuvoje, tikiuosi, kad šiose rungtynėse paaiškėjo atsakymas.

Kita vertus, tai tik viena akistata. Nurašyti Klaipėdos „Atlantą“ būtų pernelyg anksti. Mano nuomone, uostamiesčio ekipa vis dar yra pagrindinis „Žalgirio“ varžovas kovoje dėl Lietuvos čempionų titulo“, - spaudos konferencijoje sakė stipriausios Lietuvos ekipos vairininkas.

M.Zubas džiaugėsi komandos žaidimu pirmajame kėlinyje, per kurį „Žalgiris“ įgijo trijų įvarčių pranašumą ir nokautavo varžovus.

„Esu patenkintas, kad puikiai rungtyniavome pirmajame kėlinyje. Antroje dvikovos pusėje stengėmės patausoti pačius svarbiausius žaidėjus, ypač saugus, todėl atlikome keitimus. 3 taškai, geros rungtynės, šaunus vakaras visiems, ypač komandai ir man“, - apie centrinę „SMScredit.lt“ IV turo akistatą kalbėjo sostinės ekipos strategas.

Jis pripažino, kad praėjusio turo rungtynėse su „Trakais“ nepavyko iškovoti pergalės, nes kai kurie futbolininkai nebuvo atsigavę po traumų, ir pažadėjo, kad ilgo Lietuvos čempionato metu savo šanso sulauks mažiau rungtyniaujantys žaidėjai.

„Rungtynėse su „Trakais“ mes tinkamai nepanaudojome stipriausios sudėties. Kai kurie žaidėjai turėjo sveikatos problemų. Tai šiek tiek sutrikdė žaidimo ritmą. Manau, kad startinė sudėtis, kuri žaidė su „Atlantu“ šiuo metu yra geriausia.

Turime pakankamai gerų žaidėjų, todėl čempionato metu stengsimės juos rotuoti. Nesirengiu visų pirmenybių metu ant suolo laikyti Eivino Zagursko, Artako Yedigariano ar Pauliaus Janušausko. Turime ir jaunų žaidėjų - Aldą Korsaką, Edviną Baniulį, kurie yra komandos ateitis. Esant galimybei, stengsiuosi mažiau rungtyniaujančius žaidėjus išleisti į aikštę, nes čempionatas yra ilgas“, - sakė M.Zubas.

Matas

2014 Kov 28 20:57

Šiandien vėl nei vieno lietuvio Bohemians starte. Kuklys ant suolo, o Vaitkūnas išvis neregistruotas.

karys

2014 Kov 28 21:15

Šiandien vėl nei vieno lietuvio Bohemians starte. Kuklys ant suolo, o Vaitkūnas išvis neregistruotas.
turi gal čekai kažką į futbolo.tv panašaus? visai pasižiūrėčiau...

Grįžti į