O ką Novikovas sugeba? Sunku pasakyti. Kiek kam atstovavo tai arba trauma arba ant suolo. Neįsivaizduoju ar įmanoma išmatuoti jo naudingumą net ir Lietuvoje. Algos prašys daug, o ar duos naudos neaišku. Sakyčiau per didelė riziką jį imti.Novikovas yra geras LT mastamsJeigu sveikas, žinoma.
geras lt mastais uo, kad techniškesnio žaidėjo mes vargu bau ar artimiausiu metu turėsim....O ką Novikovas sugeba? Sunku pasakyti. Kiek kam atstovavo tai arba trauma arba ant suolo. Neįsivaizduoju ar įmanoma išmatuoti jo naudingumą net ir Lietuvoje. Algos prašys daug, o ar duos naudos neaišku. Sakyčiau per didelė riziką jį imti.Novikovas yra geras LT mastamsJeigu sveikas, žinoma.
Va pasakyk kaip tu tą gerumą išmatavai? Sakykim ateina Novikovas į sakykim Atlantą, ir ką, iš kart čempionai? Man sunku pavyzdžiui nuspręsti gerumą kai žmogus tik ant suolo ar lazarete, nu dar youtubėje.geras lt mastais uo, kad techniškesnio žaidėjo mes vargu bau ar artimiausiu metu turėsim....
taip ateina į atlantą ir iškart čempionai, būtent taip ir išmatavau, o kad parašiau kad techniškas čia šiaip dlia atvoda glazVa pasakyk kaip tu tą gerumą išmatavai? Sakykim ateina Novikovas į sakykim Atlantą, ir ką, iš kart čempionai? Man sunku pavyzdžiui nuspręsti gerumą kai žmogus tik ant suolo ar lazarete, nu dar youtubėje.geras lt mastais uo, kad techniškesnio žaidėjo mes vargu bau ar artimiausiu metu turėsim....
Nei tu man pili, nei žinai kiek aš geriugeriančiam pasiūlyčiau mažiau gert. Duodu kepurę prišikt tu nežiūrėjai Novikovo nei žaidžiant už Erzgebirge nei už Bochuma, ir remiesi tik statistika. Jeigu remtis tik statistika, tai Kuklys geresnis, stabilesnis už Wilshere
labai cia ziuriu reikstis pradejai, ner Cezio ner su kuom drabstytisgeriančiam pasiūlyčiau mažiau gert. Duodu kepurę prišikt tu nežiūrėjai Novikovo nei žaidžiant už Erzgebirge nei už Bochuma..
kas jamami i rinktine, visi siokia tokia verte turiO jis vertę kokia nors apskritai turi tas Stankevičius ?