CEZIS
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: FK Žalgiris

2016 Sau 22 11:14

Varanavicius vakar FB rase, kad Simasiui briedowu ideju i galva pripute ZALGIRIO vadovybe.. :roll:

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2016 Sau 22 11:16

Netikiu, čia Šimašius sugalvojo tas nesąmones, prie Zuoko, niekas tokių nesąmonių net galvoti negalvojo.

CEZIS
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

2016 Sau 22 11:18

man irgi nesvarbu, kas sugalvojo. kas ir kam smegenis plove. jeigu ponas meras lyg papuga pakartoja briedowas idejas, tai yra atitinkamas lygis.

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2016 Sau 22 12:09

Skirtumas tas, kad kai kam Lietuva - ribota aplinka, o kai kam - Tėvynė.
Na seneli, įkalsiu savo pesimizmo dozę :D . Kiekviena Tėvynė turi savo ribas. Vienų Tėvynių ribos yra didesnės, kitų - mažesnės. Gal tik cccp ribų neturėjo. O šiais laikais futbolas vis labiau praranda socialinę reikšmę ir vis daugiau įgyja komercinę. Topinių lygų stadionus vis daugiau užpildo turistai ir apie jokią socialinę reikšmę niekas nebegalvoja. Net steigiami klubai iš viso be sirgalių. Anksčiau ar vėliau Europoje vis tiek atsiras tarpnacionalinės lygos, kaip NBA ir NHL. Tai vadinama kapitalizmu. Laikai keičiasi, keičiasi ir futbolo socialinė reikšmė. Mes su tavim seneli ir panašūs į mus, tai paskutiniai mohikanai, ateitis nebus tokia kokios mes norim.
topinių lygų stadionus beveik be išimčių užpildo abonementų turėtojai šiaip jau...

karys

2016 Sau 22 12:17

Tai irbkluba fanai ikure tikriausiai siaip sau, tie, kurie pries amerikiecius? O Fergusonas, kad ir koks legenda bebutu, buvo tik samdinys. Jis buvo simbolis, bet ne realus vadovas.
Cardiff, tarp kitko, logo, spalvas, keicia pastaruoju metu vos ne kas metai, or tai nieko keisto - fanu cia pilna ir nuo klubo nera nusisukta. Swans irgi kazkas pan. neseniai nutiko.

Bet kokiu atveju, man nesuvokiama, kaip zmones, kurie atrodo yra uz kapitalizma ir labai pries socialine sistema, kalba atvirksciai. Juk kapitalizmas gali buti tik eksponentinis, nes kitu atveju jis traukiasi. Tai kokiu budu jus vesite LT futbola i prieki, jei netobulejate, tik kalbat kaip turetu susikurti ir patobuleti ta ribota aplinka (Lietuva), kad visiems butu faina vietoj to, kad atrastumete naujas rinkas? Lietuvoje krachas gilejo ir tik giles pagal visas tendencijas, tik stai atsiranda fantazuotoju, kurie isivaizduoja, kad kazkas vyks atvirksciai.

Viskas, tingiu gilintis, Zaiskit kur norit, galvokit ka norit - vis vien ta jusu nuomone tiems, kas atlieka sprendimus, yra zemiau plintuso.
gal nerašinėk eksponentini tu, apie ką visiškai nulinis supratimas.

Psichologas
Palaikoma komanda: Kauno Žalgiris

2016 Sau 22 12:23

..
1)Fergusonas buvo realus vadovas, įtakingesnis už savininkus.
2)Cardiff prarado galybę fanu po tu juokingu Malaizijos investitoriu
3)Eksponentinis :D būtum buvęs geras verslininkas. XIX a.

GS3

2016 Sau 22 13:04

..
1. Realus vadovas? Kas gi gali buti labiau itakingesnis uz savininkus ir akcininkus? Tu tik tusciai teigi, bet kaip tu irodysi, kad jis buvo realus vadovas?
2. Taip, dabar lankomukas yra krites - tam tikra prasme tu gal ir teisus, bet ta big dropa salygojo ir iskritimas i Championshipa, kai nuo 27k vidurkis krito iki berods 20k ir toliau krenta siame sezone.
3. Ekonomines krizes ir EU ir US proteguojami QE dabar yra butent del to, kad realios ekonomikos dabar nebeliko daug ir kapitalizmui nebera kur plestis (pasaulio mastu). Butent del sios priezasties vis dazniau eskaluojama socialine atskirtis. Kuo tai aktualu futbolui? Tuo, kad jei pats neaugsi ir nebusi linkes slietis prie stipresniuju elito, tavo galia menks.

GS3

2016 Sau 22 13:11

gal nerašinėk eksponentini tu, apie ką visiškai nulinis supratimas.
LOL, prasau nenurodineti, ka turiu daryti :) Tikrai to nedarysiu, no worries :) Kaip ir man neidomi kitu nuomone apie mane ir mano supratima - mano pacio nuomone apie mane pati nera neidomi irgi, todel jei negali kazko pasakyti i tema, t.y. kalbeti apie objekta (tema), o ne apie komentatoriu (zmogu), nematau prasmes ir zaisti karo su bukais asmeniskumais. As cia del futbolo ateinu, o ne klausyti ar pasakoti kitiems, kokie jie nuliniai.

karys

2016 Sau 22 13:13

..
1. Realus vadovas? Kas gi gali buti labiau itakingesnis uz savininkus ir akcininkus? Tu tik tusciai teigi, bet kaip tu irodysi, kad jis buvo realus vadovas?
2. Taip, dabar lankomukas yra krites - tam tikra prasme tu gal ir teisus, bet ta big dropa salygojo ir iskritimas i Championshipa, kai nuo 27k vidurkis krito iki berods 20k ir toliau krenta siame sezone.
3. Ekonomines krizes ir EU ir US proteguojami QE dabar yra butent del to, kad realios ekonomikos dabar nebeliko daug ir kapitalizmui nebera kur plestis (pasaulio mastu). Butent del sios priezasties vis dazniau eskaluojama socialine atskirtis. Kuo tai aktualu futbolui? Tuo, kad jei pats neaugsi ir nebusi linkes slietis prie stipresniuju elito, tavo galia menks.
kokia dar blin socialinė atskirtis, ji realiai labiausiai ir jaučiama XIX a., sąlyginai neriboto kapitalizmo laikais, o dabar ta atskirtis yra didžiausia ten, kur XIX a., taisyklės vis dar veikia, bet kuo šita nesąmonė susijusi su futbolu tai čia tai vienam žinot, nėra, nebuvo ir nebus ES jokio gryno neoliberalaus kapitalizmo, kad ir kaip čia kam norėtusi, vėl kuo tai susiję su futbolo čia tau vienam matyt aišku.

Kalinauskas

2016 Sau 22 13:15

Aš naiviai tikiuosi, kad Lenkija, tai buvo kažkokia šantažo korta, o ne norai žaisti.

karys

2016 Sau 22 13:16

Aš naiviai tikiuosi, kad Lenkija, tai buvo kažkokia šantažo korta, o ne norai žaisti.
šantažo kam, kaip matai šimašius visai už.

Psichologas

2016 Sau 22 13:26

..
Galiu tau pora Fergusono knygu padovanot paskaityt, kurias paskaitęs susigaudytum, kaip įmanoma būt nr.1 iš esmės visuose klubo sprendimuose neturint akciju. O gal ir nesuprasi.

Kalinauskas

2016 Sau 22 13:31

Man padovanok:-)

Psichologas

2016 Sau 22 13:32

Man padovanok:-)
Paimk

Kalinauskas

2016 Sau 22 13:43

šantažo kam, kaip matai šimašius visai už.
Nežinau, neįsivaizduoju. Galvojau, kad anys ne tokie bambukai, bet auksinis zlotas juos vilioja.

Grįžti į