techniško saugo, tai čia tik man ir tau reikia.na jie tie minimalūs būtų geras puolėjas ir arba mokantis pasuoti, techniškas centras, arba tikrai geras krašto gynėjas, tai gal ir ore
Vadovybė ne visada sako ką gavojanu jei tikėti niko, vasarą esmingų pokyčių nebus.
kokios?Aišku, kad bus tų pokyčių, o priežasčių tam įvykti yra minimum bent dvi
negali pas nieką vasarą kontraktas baigtis, nebent bendru susitarimu išsiskirtų, anyway kodėl ne bent trys, arba vienas...1. Kokio nors žaidėjo trauma sezono metu, 2. Žaidėjas nepasiteisina, 3. Žaidėjas pasiteisina ant tiek, kad jį perperka kitas klubas, 4. Vasarą baigiasi sutartis, o žaidėjo netenkina naujas kontraktas ir jis sutarties nepratesia. Variantų galima ir daugiau vardinti, bet pilnai tikiu, kad kokius 2 naujus žaidėjus vasarą dar išvysime
O įžaidėjas čia kas? Vidurio saugas? Atraminis? Tas, kur krepšinyje kamuolius iš auto pasuoja?Aš tai pataupyčiau pinigus kitiems metams ir kai jau bus tikimybė patekt tarp skirstytų komandų, paimčiau rimtą įžaidėją ir rimtą puolėją.
playmakeris paprastai būna vidurio saugaus, gali būti labiau atakuojantis, ar iš gilumos žaisti, čia jau nuo taktikos priklauso.O įžaidėjas čia kas? Vidurio saugas? Atraminis? Tas, kur krepšinyje kamuolius iš auto pasuoja?Aš tai pataupyčiau pinigus kitiems metams ir kai jau bus tikimybė patekt tarp skirstytų komandų, paimčiau rimtą įžaidėją ir rimtą puolėją.