o tai kaip playmaker versti? šiaip lietuvių kalboje labai daug kokių gana plačiai paplitusių terminų atitikmenų nėra.Įdomus terminas įžaidėjas, neteko tokio naudot futbole
o tai kaip playmaker versti? šiaip lietuvių kalboje labai daug kokių gana plačiai paplitusių terminų atitikmenų nėra.Įdomus terminas įžaidėjas, neteko tokio naudot futbole
nemanau, man tai visiškai adekvatus terminas atskleidžiantis esmę.Geriau išvis neversti
Atakos pradejėjas - vartininkas tada.Įžaidėjas, tai čia man, kaip atakos pradėjėjas. Išeina - atraminis.
O playmakeris - playmakeris.
Čia man taip skamba.
nu atraminio pagrindinė funkcija, be gynybinių, kaip tik ir yra kaip nors tą kamuolį įžaidėjui perduoti, jeigu jau gynėjams patiems dėl vienokių ar kitokių priežąsčių to apdaryti neišeina. Tiesa, visos šios funkcijos skirtingai nuo krepšinio, nėra kažkokios šimtu procentu apibrėžtos, kuo universalesnis žaidėjas tuo geriau.Įžaidėjas, tai čia man, kaip atakos pradėjėjas. Išeina - atraminis.
O playmakeris - playmakeris.
Čia man taip skamba.
kitais metais galės parduotina mamadukas, kol kas tai net ir už kerlą geresnis, jokių klaidų, fiziškai žiauriai stiprus, pasą turi. Galėtų net atraminiu, manau, kad reiktų rimtesnės gynybos pažaisti.
eltonas tai drąsiai ir aukščiau gali pažaisti, bet va kamuolio perėmimu ir gynyba, tai bent kol kas ženkliai kendišui nusileidžia, nors, mano nuomone, čia dar ir fizinės kondicijos jo ne per geriausios.Iš bėdos, jei reiks keisti Eltona. Patiko visi man šiandien, žiūrėsim, kaip bus toliau
nunu kame tas jo visiškas gynybiškumas atsiskleidžia nors būdavo praklišina, bet aikštę gerai mato, pasą turi, tiek tolimą, tiek greitą...Aš manau, kad Elton tai visiškai gynybinio stiliaus žaidėjas, kamuolių perdavinėtojas į priekį ir tiek, gerai atlieka savo darbą, buvo vienas - kitas momentas, kai Trakų žaidėjai praėjo pro jį, kaip pro šešėlį, bet čia tik dar pradžia. Atajic įvarčiai tokie klasikiniai, Slinjgard perdavimas, tai tiesiog juvelyrinis, Mamadou toks be klaidų žaidžiantis gynėjas, mažai klaidų ir L.Klimavičius darė. Visi atrodė gana neprastai, bet verta pripažinti, dar tik pradžia, o toliau matysim kas bus, kaip kas tobulės ir panašiai