Na ką ir aš grįžau, matau netvarka prasidėjo forume, kai atsirado to miesto kuriame gyvena futbolo klubo sirgalis U.S Leece.Šiaip tamstele nei tu sirgtum už ta savo Leece, nei ką, jei tame mieste negyventum.Bronius dar negrįžo, gerbiamasis nustokite kabinėtis prie mūsų A lygos sirgalių, mes šitame forume jau esame senbūviai, dauguma nuo pirmos forumo susibūrimo dienos, tad būtų labai malonu, kad atsižvelgtumėte, ką aš rašau.Gerbiamas U.S Leece.
Pazadu, kad atsizvelgsiu, busiu geras ir taves klausysiu, neklausysiu nieko kito, tik ziniu radio ir taves. A pro pos, isduosiu maza paslapti as cia esu nuo pirmos dienos ir jus mano brangieji labai gerbiu, as jus tiesiog dievinu. Galiu isklausyti jusu nuomones lyg sventasis, bet nesileisiu izeidinejimas. Pauliau, kaip issimiegojai, kaip paailesjai? Matosi, kad taves nebuvo, tai nesusigaudai kur sitos istorijos pradzia ir pabaiga. Nebandykite varyti ant geltonai-raudonu, Lecce padorus klubas, nesugadintas lietuviskos kulturos. Pauliau, jus esate vienintelis malonus zmogus sitame portale, jus esate angelas, net i snuki man nepasiulete. Jus saunuolis. Sekmes ir stiprybes jums. Didziausi ir nuosirdziausi linkejimai is Lecce. Busite Italijoje, susisiekite su manimi.