karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VMFD Žalgiris

2011 Bir 15 11:28

saunuolis gerai sukliedejai, dzin kad i pirma lyga priiminejo visus (isskyrus du super duper rebel fighting) norincius zaist bo tik 6 komandos bebuvo likusios...
vėl kary tau kliedesiai pradeda vaidentis? Dar paprašyk , kad forume užbanintų visus kliedinčius ...
kam uzbanint prasau tamstos asmeniskai rasyti i tam skirta tema, kuri vadinasi "ne i tema" arba galima atskira sukurti "fleimas"

...

2011 Bir 15 12:49

REO? Spek dar karta :) Nesu tame kaime prie Vilneles buves :)
REO - kaimas prie Vilnelės ( anot Lecce )
va va pavadinimas REO yra neteisėtai pasisavintas iš kažkokio kaimelio, į teismą SACHARUKĄ, kuris tą pavadinimą pavogė :lol:
Negaleciau savo kaimyno del tokio niekalo i teisma paduoti, paskui negalesiu zmogui i akis paziureti.

...

2011 Bir 15 12:52

saunuolis gerai sukliedejai, dzin kad i pirma lyga priiminejo visus (isskyrus du super duper rebel fighting) norincius zaist bo tik 6 komandos bebuvo likusios...
vėl kary tau kliedesiai pradeda vaidentis? Dar paprašyk , kad forume užbanintų visus kliedinčius ...
Gerbiu slasher uz savo nuomone, o visos "Zalgirio" fanklubo mergaites visu pirma turetu numesti "lašiaku", bent 5 kilus, issiblaivyti, o jau tada reiksti savo nuomone. Irgi mat visaziniai. Reikia jausti saika, o jus visai nutruke nuo grandines.

UCCM

2011 Bir 15 13:57

Gerbiu slasher uz savo nuomone, o visos "Zalgirio" fanklubo mergaites visu pirma turetu numesti "lašiaku", bent 5 kilus, issiblaivyti, o jau tada reiksti savo nuomone. Irgi mat visaziniai. Reikia jausti saika, o jus visai nutruke nuo grandines.
Klausyk, durniau. Būtent - jausk saiką. Atėjai ten, kur žmonės apie futbolą kalbasi, o ne vien įsiregina, kad ant ko nors paloti.

...

2011 Bir 15 14:13

Brangus UCCMai, jūs esate pigus spekuliatas. Aš kalbu apie futbolą ir kvailiais nieko nevadinu, bet tu visus auklėji, laikai kitus silpnapročiais, jeigu neturi kuom užsiimti, tai nueik į AA susirinkimą, arba pasidayk purvo vonias. Nuo to protingesniu netapsi, bet prie žemės priprasi. Irgi mat forumų erelis atsirado.

šiaip

2011 Bir 15 16:24

Aš jau pasigendu broniaus.

karys

2011 Bir 15 16:38

atostogos jam lygtais, laukiam nesulaukiam griztant...

Anbo

2011 Bir 15 16:41

kaip juda Vėtros stadionas?

...

2011 Bir 15 16:45

Tikra meile tik tarp vyru? dabar supratau, kodel cia tiek daug zydros spalvos

...

2011 Bir 15 16:46

kaip juda Vėtros stadionas?
Yra tema apie stadiona, ten ir rasyk

Anbo

2011 Bir 15 21:43

LECCE, žiūriu turi įprotį ateiti į svečius su mėšlinais čebatais, o ant rytojaus jau siuntinėti visus į kairę ir dešinę. keisk kursą, toks būtų mano patarimas, nes tai ką dabar darai neturi prasmės ir yra destruktyvu, o ne produktyvu

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2011 Bir 15 22:42

Na ką ir aš grįžau, matau netvarka prasidėjo forume, kai atsirado to miesto kuriame gyvena futbolo klubo sirgalis U.S Leece.Šiaip tamstele nei tu sirgtum už ta savo Leece, nei ką, jei tame mieste negyventum.Bronius dar negrįžo, gerbiamasis nustokite kabinėtis prie mūsų A lygos sirgalių, mes šitame forume jau esame senbūviai, dauguma nuo pirmos forumo susibūrimo dienos, tad būtų labai malonu, kad atsižvelgtumėte, ką aš rašau.Gerbiamas U.S Leece.

...

2011 Bir 16 16:17

LECCE, žiūriu turi įprotį ateiti į svečius su mėšlinais čebatais, o ant rytojaus jau siuntinėti visus į kairę ir dešinę. keisk kursą, toks būtų mano patarimas, nes tai ką dabar darai neturi prasmės ir yra destruktyvu, o ne produktyvu
Sorry, kad pas tave ir tavo motinele nevaiksciojau. Tai prisipazink, ka tu produktyvaus cia sukurei??? Tik apie savo batus kalbi. Gal zalgiris savo fanams dave dovanu su klubo atributika, o jus ne pagal paskirti naudojate. Isdykeliai.

...

2011 Bir 16 16:30

Na ką ir aš grįžau, matau netvarka prasidėjo forume, kai atsirado to miesto kuriame gyvena futbolo klubo sirgalis U.S Leece.Šiaip tamstele nei tu sirgtum už ta savo Leece, nei ką, jei tame mieste negyventum.Bronius dar negrįžo, gerbiamasis nustokite kabinėtis prie mūsų A lygos sirgalių, mes šitame forume jau esame senbūviai, dauguma nuo pirmos forumo susibūrimo dienos, tad būtų labai malonu, kad atsižvelgtumėte, ką aš rašau.Gerbiamas U.S Leece.
Pazadu, kad atsizvelgsiu, busiu geras ir taves klausysiu, neklausysiu nieko kito, tik ziniu radio ir taves. A pro pos, isduosiu maza paslapti as cia esu nuo pirmos dienos ir jus mano brangieji labai gerbiu, as jus tiesiog dievinu. Galiu isklausyti jusu nuomones lyg sventasis, bet nesileisiu izeidinejimas. Pauliau, kaip issimiegojai, kaip paailesjai? Matosi, kad taves nebuvo, tai nesusigaudai kur sitos istorijos pradzia ir pabaiga. Nebandykite varyti ant geltonai-raudonu, Lecce padorus klubas, nesugadintas lietuviskos kulturos. Pauliau, jus esate vienintelis malonus zmogus sitame portale, jus esate angelas, net i snuki man nepasiulete. Jus saunuolis. Sekmes ir stiprybes jums. Didziausi ir nuosirdziausi linkejimai is Lecce. Busite Italijoje, susisiekite su manimi.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2011 Bir 27 23:59

Rungtynės su „Šiauliais“ - Kaune
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n554.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus "Žalgiris" Lietuvos futbolo A lygos XVII turo namų rungtynes su "Šiaulių" komanda žais Kaune, S. Dariaus ir S. Girėno sporto centre. Rungtynės vyks liepos 3 d. (sekmadienį) 18.10 val. Žalgiriečiai kviečia aistruolius atvykti palaikyti komandą į Kauną!

Iš laiko sprendžiu, kad šias rungtynes transliuos LRyto TV?

Grįžti į