Turbut, kad viskas jau daugmaz sudeliota, tik neskelbia.Vilma lyg ir žadėjo suformuoti sudėtį praeitą savaitę, bet tyla spengianti. Čia tiek pasiūlos, kad negali vadovai atsirinkti reikiamų ar nieks nenori ateiti?
Turbut, kad viskas jau daugmaz sudeliota, tik neskelbia.Vilma lyg ir žadėjo suformuoti sudėtį praeitą savaitę, bet tyla spengianti. Čia tiek pasiūlos, kad negali vadovai atsirinkti reikiamų ar nieks nenori ateiti?
Lietuvos čempiono FK „Žalgirio“ gretas papildys dar vienas legionierius iš Prancūzijos – pasiektas susitarimas su patyrusiu atakuojančiu saugu Billal Sebaihi.
Universalus 30 metų futbolininkas daugiausiai žaidžia krašto saugo pozicijoje, tačiau taip pat nemažai yra žaidęs aikštės viduryje, puolimo priekyje.
Nenoriu nuvertint, bet silpnokas atrodo.PRISIJUNGS UNIVERSALUS SAUGAS IŠ PRANCŪZIJOS
https://fkzalgiris.lt/prisijungs-univer ... ancuzijos/Lietuvos čempiono FK „Žalgirio“ gretas papildys dar vienas legionierius iš Prancūzijos – pasiektas susitarimas su patyrusiu atakuojančiu saugu Billal Sebaihi.
Universalus 30 metų futbolininkas daugiausiai žaidžia krašto saugo pozicijoje, tačiau taip pat nemažai yra žaidęs aikštės viduryje, puolimo priekyje.
Man irgi taip atrodo. Butinai reik dar vieno smaigaly. Neuzteks tik Oyewusi.Čia toks vaizdas susidaro, kad ant pataupymo į rotaciją. Pagrindiniai taikiniai vis tik puolėjas ir centro gynėjai.
O ką čia keičia, tiesiai ar netiesiaiOurega tiesiai is france, o sitas jau patirties rytuose turi. Nepaisant to, mano spejimas kad bus flopas. Gal net sezono cia nebaigs
Vietoj Kiereme.Vietoj Buffo?
Buffas zaisdavo ir krasto saugo pozicijoj.Vietoj Kiereme.Vietoj Buffo?
Nu. Nes labai ikvepiantys savo laiku buvo Ourega, Nemanja, Oewusi, Enin.Ourega tiesiai is france, o sitas jau patirties rytuose turi. Nepaisant to, mano spejimas kad bus flopas. Gal net sezono cia nebaigs