mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

Re: VMFD Žalgiris

2014 Vas 25 10:36

Nejau tas Stumbras jam pinigus mokės ?

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2014 Vas 25 10:37

Tegul Grigalevičių susigrąžina, jiems tiks

...

2014 Vas 25 10:39

Nejau tas Stumbras jam pinigus mokės ?
Žiūrint, kiek jam reikia.. jeigu brangininkas, tai visi jam vidurinį pirštą parodys.. :roll:
kažkodėl neranda sau vietos... o jaunyn neina. :mrgreen:

ledinukas
Palaikoma komanda: Tauras

2014 Vas 25 11:08

Arce neturi laiko 24/7 lazybos punktuose ir kazinkese buna :)

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2014 Vas 25 12:05

nelabai tikiu, kad rimkevičius ateitų, kažkaip nesiderina jis man žalgiryje, na bet visko šiam pasaulyje būna, lukša (nors puolėjo aišku labiau reiktų) realesnis variantas.

...

2014 Vas 25 13:54

"Žalgirį" sustiprinęs Deividas Šemberas pristatytas spaudos konferencijoje Vilniaus miesto savivaldybėje
D.Šemberas jaučia pergalių alkį
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... _alki.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Antradienį Vilniaus miesto savivaldybėje žiniasklaidai buvo pristatytas solidus „Žalgirio“ papildymas prieš naująjį sezoną – Deividas Šemberas.

82 kartus Lietuvos nacionalinės rinktinės garbę gynęs futbolininkas prisipažino, kad į stipriausią šalies komandą atvyko kovoti dėl Lietuvos pirmenybių nugalėtojų vardo ir pergalių Europoje.

„Esu alkanas, nes neturiu Lietuvos čempionų medalių. Esu ištroškęs pergalių. Manau, kad įdėsime daug jėgų, kad patektume į Europos turnyrų grupių etapą. Kovoti dėl to tikrai galime“, - sakė 35 metų „Žalgirio“ žaidėjas.

D.Šemberas atskleidė, kad nė kiek nedvejodamas pasirinko Lietuvos sostinės ekipą.

„Turėjau pelningesnių pasiūlymų, tačiau jų nesvarsčiau. Į „Žalgirį“ nusprendžiau atvykti po pokalbio su komandos vadovais. Jaučiu sentimentus šiai ekipai, nes užaugau „Žalgirio“ mokykloje. Komanda puoselėja ambicingus planus. „Žalgiris“ kovoja dėl trofėjų ir siekia aukščiausių tikslų. Ekipos filosofija artima man“, - apie savo motyvus kalbėjo sutartį vienam sezonui pasirašęs D.Šemberas.

Atraminiu saugu, vidurio ir krašto gynėju galintis žaisti futbolininkas dar nežino, kurioje pozicijoje rungtyniaus naujajame klube.

„Tai nuspręs treneris. Jis matys, kur galima mane išnaudoti. Man norisi žaisti futbolą ir kovoti dėl pergalių“, - sakė Rusijoje praėjusiame sezone rungtyniavęs žalgirietis.

D.Šemberas nesibaimina, kad Lietuvoje jam teks žaisti prastos kokybės aikštėse ir viliasi, kad artimiausiu metu sostinėje iškils Nacionalinis stadionas. Futbolininkas neplanuoja sugrįžti į Lietuvos nacionalinę rinktinę, su kuria atsisveikino praėjusiais metais, ir teigia, kad atėjo laikas užleisti vietą jaunajai kartai.

„Tiek „Žalgiryje“, tiek Lietuvos rinktinėje yra jaunų gerų žaidėjų. Nemanau, kad man tikslinga sugrįžti. Po kelių atrankos ciklų su šių jaunų futbolininkų pagalba turėtume pasiekti geresnį rezultatą, nei turime dabar“, - sakė 1996 metų lapkritį nacionalinėje rinktinėje debiutavęs žaidėjas.

Išsami konferencijos medžiaga netrukus bus pateikta vaizdo reportaže.

Matas

2014 Vas 25 14:16

Iš vieno žmogaus, postinančio apie LT futbolą twiterio:

Zalgiris' CEO Mindaugas Nikolicius said that he expects 3-4 additions to the team, as these players are high class footballers

More from Nikolicius: "There is a possibility of Saulius Mikoliunas deal in summer. Now we just can not afford him".

Čia spaudos konferencijos akimirkos, kaip suprantu.

...

2014 Vas 25 14:36

Kiek suprantu airiškai ir kiek logika neša, tai jie tikisi Sauliuką prisivilioti.. Vėl kalba sukasi apie3-4 aukštos klasės žaidėjus, tai vėl paneigia mintis, kad brazilas ir kiprietis aukšto levelio grajakai.. Prieš sezoną ilgai būrė, o tik Šemberas ir Wilkas rimti veikėjai.. kiti per mažo kalibro žaidėjai, vienžo,... :P
Teks laukti vasaros transferų.. :P

Matas

2014 Vas 25 14:39

lrytas.lt:
„Labai sėkmingai vykdėme komandos transformavimą. Įsigijome septynis žaidėjus ir manome, kad šiandien to pakanka. Planuojame prieš Čempionų lygos atrankos turnyrą įsigyti du, tris aukšto lygio futbolininkus. Manome, kad galime surinkti ekipą, kuri pagal savo finansines galimybes galės mėginti varžytis dėl patekimo į pagrindinį turnyrą. Bent jau Europos lygos“, – sakė „Žalgirio“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius ir užsiminė, kad vasarą ekipą galėtų papildyti ir Saulius Mikoliūnas.

...

2014 Vas 25 14:46

„Labai sėkmingai vykdėme komandos transformavimą <..>
Pasižiūrėsim, ar sėkmingai.. dar A lyga neprasidėjo, o iki vasaros pasimatys kas ir kaip buvo padaryta..

karys

2014 Vas 25 14:49

Zalgiris' CEO Mindaugas Nikolicius said that he expects 3-4 additions to the team, as these players are high class footballers

More from Nikolicius: "There is a possibility of Saulius Mikoliunas deal in summer. Now we just can not afford him".

man toks jausmas, kad niko labiau perka dėl piaro ir įvaizdžio, o ne to, ko realiai reikia komandai, jeigu jau ta žvaigždė pataiko į būtiniausias užpildymui pozicijas tai liuks, jei ne tai ir turim toje pozicijoje po penkis žaidėjus, o kitose kiaurymes...

Matas

2014 Vas 25 14:54

man toks jausmas, kad niko labiau perka dėl piaro ir įvaizdžio, o ne to, ko realiai reikia komandai, jeigu jau ta žvaigždė pataiko į būtiniausias užpildymui pozicijas tai liuks, jei ne tai ir turim toje pozicijoje po penkis žaidėjus, o kitose kiaurymes...
Mano galva, tai Lietuvoj futbolo piaro labai trūksta, tad gal ne šiaip sau taip Niko ir daro. Tokie žaidėjai kaip Šemba, Mikoliūnas į stadionus gali atvesti daugiau žiūrovų.

Kuo daugiau žiūrovų -> geresni stadikai -> kyla lygos, komandų prestižas -> nauji remėjai -> geresni žaidėjai, rezultatai.

karys

2014 Vas 25 15:00

mano nuomone, geriausias piaras yra rezultatai, ypač stabilūs rezultatai, kurie pasiekiami turinti stabilią ir subalansuotą komandą...na bet aišku ir toks piaras yra teigiamas, tik man pati komandos vystymo kryptis kelia abejonių.

Matas

2014 Vas 25 15:04

mano nuomone, geriausias piaras yra rezultatai, ypač stabilūs rezultatai, kurie pasiekiami turinti stabilią ir subalansuotą komandą...na bet aišku ir toks piaras yra teigiamas, tik man pati komandos vystymo kryptis kelia abejonių.
Tas tiesa. O dėl krypties - pirminius rezultatus jau sezono pabaigoj galėsim matyt ;)

karys

2014 Vas 25 15:14

Tas tiesa. O dėl krypties - pirminius rezultatus jau sezono pabaigoj galėsim matyt ;)
šitoje vietoje tai aš optimistas žalgirio perspektyvomis, arba pesimistas žiūrint į bendrą a lygos lygį, kažkaip silpnesnis jis man už pernai atrodo ...

Grįžti į