karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: VMFD Žalgiris

2014 Vas 26 11:06

Utenis nors trenerį turi, o ką turi Dainava?
turi galimybę žaisti a lygoje...
Ir ugdyti žaidėjus gaudama nuo visų? Taip tik pralaimėtojų mentalitetą gali išugdyti :)
kas ten nuo visų gaudinės dar neaišku, be to nebūtinai gi dainavai aš turėjau galvoje. O ką ten toje pirmoje lygoje gali išsiugdyt tai iš vis neaišku, nebent amžiną kantrybę, po kaimus važinėtis, nes kažkaip retokai kas bepakyla iš jos. Kažkaip geriau Žarskio ir Benetos keliais nei Utenos gaivintojų :)

šiaip

2014 Vas 26 11:16

kas ten nuo visų gaudinės dar neaišku, be to nebūtinai gi dainavai aš turėjau galvoje. O ką ten toje pirmoje lygoje gali išsiugdyt tai iš vis neaišku, nebent amžiną kantrybę, po kaimus važinėtis, nes kažkaip retokai kas bepakyla iš jos. Kažkaip geriau Žarskio ir Benetos keliais nei Utenos gaivintojų :)
Na, Žalgiris irgi nekokie ugdytojai. Jau visa eilė rikiuojasi tų, kuriuos Žalgiris pasikvietė kaip talentingus, o po metų ar dviejų paleido kaip nereikalingus - J.Juozaitis, R.Freidgeimas, K.Urbaitis, P.Krasnovskis. Tie patys E.Žarskis, D.Kazlauskas, M.Beneta pasirodė esą nelabai reikalingi. Kažkur į tą pačią lentynėlę tikriausiai patektų ir A.Vaskela su E.Mastianica.

...

2014 Vas 26 11:20

E.Mastianica.
gudams kaip tik tokie ir tinka.. Kiti tik I-ai lygai tinkami..
O "Žalgiriui" neįtinka, juk dabar svajoja užkariauti Europą. :roll: :P

karys

2014 Vas 26 11:22

Na, Žalgiris irgi nekokie ugdytojai. Jau visa eilė rikiuojasi tų, kuriuos Žalgiris pasikvietė kaip talentingus, o po metų ar dviejų paleido kaip nereikalingus - J.Juozaitis, R.Freidgeimas, K.Urbaitis, P.Krasnovskis. Tie patys E.Žarskis, D.Kazlauskas, M.Beneta pasirodė esą nelabai reikalingi. Kažkur į tą pačią lentynėlę tikriausiai patektų ir A.Vaskela su E.Mastianica.
Na šitiems (pirmiesiems) buvo suteiktas šansas, jie jau tokio amžiaus buvo, kad arba rodyti kažką turėjo, o ir gavo tam progų, arba keliaut į kitas komandas. Su kazlausku ten iš vis atskira istorija. Dėl Benetos ir Žarskio, tai bent dalinai prašovė, mano nuomone, juos atiduodami. na bet ko norėt, kai struktūra tik formuojasi, dabar kai kišami tikrai nemaži pinigai į Žalgirį 3, manau, norisi, kad kažkas iš jų išaugtų, tikėkimės gaus Banulis su Korsaku laiko, kad galėtų pasireikšti a lygoje...

šiaip

2014 Vas 26 11:22

E.Mastianica.
gudams kaip tik tokie ir tinka.. Kiti tik I-ai lygai tinkami..
O "Žalgiriui" neįtinka, juk dabar svajoja užkariauti Europą. :roll: :P
Kaip tai Atlantas su tais netinkančiais ir eis užkariauti Europos :)

...

2014 Vas 26 11:25

Kaip tai Atlantas su tais netinkančiais ir eis užkariauti Europos :)
ATLANTAS prisisirinko visko.. dar perkratys viską sezono eigoje. Žiūrėsim, kur tie talentai žais.. gal išdeleguos į Prancūziją. :mrgreen: ŽALGIRIUI per prasti, ATLANTUI labai geri ir tinkami varliaėdžiams.. :P

šiaip

2014 Vas 26 11:26

Na šitiems (pirmiesiems) buvo suteiktas šansas, jie jau tokio amžiaus buvo, kad arba rodyti kažką turėjo, o ir gavo tam progų, arba keliaut į kitas komandas. Su kazlausku ten iš vis atskira istorija. Dėl Benetos ir Žarskio, tai bent dalinai prašovė, mano nuomone, juos atiduodami. na bet ko norėt, kai struktūra tik formuojasi, dabar kai kišami tikrai nemaži pinigai į Žalgirį 3, manau, norisi, kad kažkas iš jų išaugtų, tikėkimės gaus Banulis su Korsaku laiko, kad galėtų pasireikšti a lygoje...
Kartais atrodo, kad per daug lengvų pinigų Žalgiris turi. Paėmėm, trijose rungtynėse netiko ir pasodinom ant suolo (praktiškai taip nutiko su P.Krasnovskiu), nes galim tipo geresnį pasikviesti. Vertingi būna tokie sukrėtimai, kokius Sūduva ar Ekranas patyrė. Pasirodo savo kieme besą futbolą A lygoje galinčio žaisti jaunimo.

karys

2014 Vas 26 11:33

krasnovskis pirmame sezone gavo normaliai to laiko, o ir žaidė neblogai, po to bent jau gandai buvo, kad požiūrio ir sportinio režimo problemos pas jaunuolį pasireiškė...dėl tų sukrėtimų, tai mano nuomone, balansas turi būti ir tiek, tikėkimės ilgainiui jis žalgiryje ir atsiras, pasikartosiu gi neveltui jie tą žalgiris 3, matyt išlaiko...

šiaip

2014 Vas 26 11:35

pasikartosiu gi neveltui jie tą žalgiris 3, matyt išlaiko...
Bet abejonių turi :)

karys

2014 Vas 26 11:40

pasikartosiu gi neveltui jie tą žalgiris 3, matyt išlaiko...
Bet abejonių turi :)
turiu aš dėl nikoličiaus vizijų abejonių kartais, jau anksčiau buvau parašęs, tačiau tiek su pagrindu, tiek juolab su jaunimu reikia duoti laiko...

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2014 Vas 26 12:48

dabar iš žalgirio bando daryti baubą, bet mano nuomonė ekranas savo geriausiu metu buvo stipresnė ir labiau subalansuota komanda.
Šemberas labai patinka man, bet jis atėjo iš I lygos komandos, po kelių mėnesių be klubo, tokį pat žaidėją sugebėjo išlaikyti ir Ekranas - Dedurą.

o dėl jaunimo tai sutinku, kad sunku jį auginti neturint infrastuktūros, o be to norint turėti stiprų jaunimą reikia, kad tas jaunimas išstumtų iš sudėties stiprų legionierių arba nusenusį lietuvį.. Ekrane to beveik nei vienas nesugebėjo padaryti, tai čia galima kaltinti trenerį, bet ir tas jaunimas mūsų... Veličkos laikų jaunimas geresnius rezultatus rodė negu dabartinis jaunimas.
Sarsanija pasitiki jaunimu, nes žino, kad jauną žaidėją daugiau šancų parduoti nei kokį Jokšą. Taip pat turėtų galvoti ir kitų klubų vadovai, bet taip galvoja tik tie kurie neturi kitos išeities, o kas turi tai renkasi UEFA babkes, o ne galimybę prakalti kokį jauną žaidėją. Ekranas ir Žalgiris neleisdavo jaunų, nes bijojo prapisti čempionų titulą. Kitaip sakant per daug rizikinga investicija.

šiaip

2014 Vas 26 13:04

Sarsanija pasitiki jaunimu, nes žino, kad jauną žaidėją daugiau šancų parduoti nei kokį Jokšą.
Kol kas iš to ne šansai, o tik, kaip sako vokiečiai, švancai gaunasi :)

karys

2014 Vas 26 13:09

dabar iš žalgirio bando daryti baubą, bet mano nuomonė ekranas savo geriausiu metu buvo stipresnė ir labiau subalansuota komanda.
Šemberas labai patinka man, bet jis atėjo iš I lygos komandos, po kelių mėnesių be klubo, tokį pat žaidėją sugebėjo išlaikyti ir Ekranas - Dedurą.

o dėl jaunimo tai sutinku, kad sunku jį auginti neturint infrastuktūros, o be to norint turėti stiprų jaunimą reikia, kad tas jaunimas išstumtų iš sudėties stiprų legionierių arba nusenusį lietuvį.. Ekrane to beveik nei vienas nesugebėjo padaryti, tai čia galima kaltinti trenerį, bet ir tas jaunimas mūsų... Veličkos laikų jaunimas geresnius rezultatus rodė negu dabartinis jaunimas.
Sarsanija pasitiki jaunimu, nes žino, kad jauną žaidėją daugiau šancų parduoti nei kokį Jokšą. Taip pat turėtų galvoti ir kitų klubų vadovai, bet taip galvoja tik tie kurie neturi kitos išeities, o kas turi tai renkasi UEFA babkes, o ne galimybę prakalti kokį jauną žaidėją. Ekranas ir Žalgiris neleisdavo jaunų, nes bijojo prapisti čempionų titulą. Kitaip sakant per daug rizikinga investicija.
nu šemberas tiek realiai daugiau pasiekęs, tiek šiaip geresnis žaidėjas už dedūrą realiai :) o tas be klubo tai sąlyginai gi vis vien pertrauka buvo, tikėkimės amžius bus ne kliūtis formą įgauti...

...

2014 Vas 26 13:10

Sarsanija pasitiki jaunimu, nes žino, kad jauną žaidėją daugiau šancų parduoti nei kokį Jokšą.
Kol kas iš to ne šansai, o tik, kaip sako vokiečiai, švancai gaunasi :)
Holšteino dialektu čia, tikriausiai.. :idea:

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2014 Vas 26 14:20

aš nesakau, kad Dedura Šembero lygio buvo, bet jų atėjimo aplinkybės praktiškai identiškos. o ir kaina rinkoje labai panaši tikriausiai

Grįžti į