...

Re: futbolo.tv

2015 Rgs 28 13:37

Mozilla firefox užstriga nahrien, tai per chromę žiūriu..

Anbo
Palaikoma komanda: Žalgiris

2015 Gru 29 21:45

Kaip žinia, statistika - aukščiausia melo forma :) Futbolo TV pateikia melagingas išvadas ir net neraudonuoja. Milijonas peržiūrų jiems lygu milijonui futbolo mėgėjų :D Tarkim aš per sezoną pažiūrėjau >30 rungtynių, tai išeina kad "pasidauginau" ir dabar mane sudaro >30 asmenų :)

Dar įdomu, kad 2 iš 3 žiūrimiausių varžybų buvo su Kruojos dalyvavimu. Matyt ten ne tik lietuviukai buvo pasijungę :) :) :) Įdomu būtų pamatyti visą Top-10

A lygos rungtynes stebėjo milijoninė auditorija
http://www.futbolo.tv/smscredit-lt-a-ly ... auditorija" onclick="window.open(this.href);return false;

Respublik

2015 Gru 29 22:50

Čia potencialių investuotojų tinklas žiūrėjo ir vertino - pavyks sėkmingai susitarti ar ne...

šiaip

2015 Gru 29 23:05

Kaip žinia, statistika - aukščiausia melo forma :) Futbolo TV pateikia melagingas išvadas ir net neraudonuoja. Milijonas peržiūrų jiems lygu milijonui futbolo mėgėjų :D Tarkim aš per sezoną pažiūrėjau >30 rungtynių, tai išeina kad "pasidauginau" ir dabar mane sudaro >30 asmenų :)

Dar įdomu, kad 2 iš 3 žiūrimiausių varžybų buvo su Kruojos dalyvavimu. Matyt ten ne tik lietuviukai buvo pasijungę :) :) :) Įdomu būtų pamatyti visą Top-10

http://www.futbolo.tv/smscredit-lt-a-ly ... auditorija" onclick="window.open(this.href);return false;
Aš nors trumpam buvau įsijungęs tikriausiai du trečdalius rungtynių. Tai tas milijonas dar labiau aptirpo :)

CEZIS
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

2016 Sau 28 10:17

- Pries kelias dienas norejau pasijungti ir perziureti video, o toks vaizdelis buvo.

Tada sukontaktavau su atsakingais asmenimis. Sako, kad tavo kompo problema. :D Kaip visada uzdaviau klausimu, kurie man rupejo, tai gavau atsakymus, kad regintis nereikes paprastiems mirtingiesiems, o stai elitas visoks, kuris nores HD raiskos ir 3 kameru vaizdu, tokie ziurovai tures susimoketi menesini mokesti. Tiesa, tasai mokestis daugiau simbolinis ir menesiui sieks ar tai 2,49 evro, ar 2,99 evro. Dar iki galo nenuspresta kiek bus apmokestinti komforto istroske veikejai. :D

Vienzo, taupykit babkes. Noresit kokybes, uz tai teks simboliskai susimoketi. :roll:

Paveikslėlis

CEZIS
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

2016 Sau 28 10:27

B8tent, kad pagal youtubus visokius milijonas perziuru is 156 A lygos rungtyniu.

jeigu as I kelini ziuredavau kontoroje, o per 15 min. i namus gridavau ir vel pasijungdavau, tai jau du ceziai vienas rungtynes ziurejo. :)

Jeigu po var=yb7 dar buvau 5ki63s nos5 ir ka=k1 atsisiun2iau, pakopinau linkus, tai vienoms rungtyn4ms net 4-5 CEZIAI. :D

Mano geriausias draugas, kuris nelabai domisi futbolu, is karto pasake, kad reikia, ta milijona is 156 dalintis. Vidutine auditorija yra orianetyras.
O tai bus 6 tukstanciai. dar kazkokius rekordinius 17 tukstanciu irase, bet, jauciu, kaip ir as, ten darbe kazkas ziurejo, dar vasziuodami namo kamstyje sededami panarse telefone.. ir namie priesedo prie kompo.. Tie 17 tukstanciu virstu kokiais 8 tukstanciais vartotoju.

Aisku, nereikia pamirsti egzotikos- tailando, Egipto ir Alzyro lazybininku. :roll: Bet ju interesas ne A lyga, o babkes. :idea:

Psichologas
Palaikoma komanda: Kauno Žalgiris

2016 Sau 28 12:33

super naujiena. Surinks kažkiek centų į fondą gal.

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2016 Sau 28 13:44

Nu šiaip tai logiškai mastant, tai reikia iš kažkur jiems papildomų įplaukų

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2016 Sau 28 14:24

Logiškas sprendimas. Anksčiau ar vėliau iki to vis tiek būtų priėję.

CEZIS

2016 Sau 28 16:25

Nu šiaip tai logiškai mastant, tai reikia iš kažkur jiems papildomų įplaukų
Tų įplaukų administravimas, spėju, bus lygus pajamoms. Nulis naudos. Gal net minusas, nesvarbu, kad rinks po trajaką :geek:

Tačiau čia svarbiausia yra psichologinis momentas. :!: Įpratinti lietuvius prie minties, kad nieko dykai nebūna. ;)
Ypač, kai standartą sukeli. Taupytojai, galės ir toliau be jokių registracijų naudotis ir žiūrėti.

bronius

2016 Kov 01 17:58

Čekavičius interviu minėjo, kad futbolo.tv ir alyga.lt šiandien atnaujins savo išvaizdą ir liuoktels kokybiniu šuoliu į viršų. Šiuo metu prie futbolo.tv prisijungti nepavyksta, turbūt jau šuoliuoja.

bronius

2016 Kov 01 18:32

Jau pasikeitė. Dizainas tas pats, tik prasiplėtė pirmas puslapis, kur sutalpintos pagrindinės esminės temos - A lyga, I lyga, Elitinė jaunių lyga, LFF taurė, LT rinktinė ir straipsniai. Mano telikas kol tą pirmą puslapį atidarys, turbūt nusprogs..

šiaip

2016 Kov 01 19:04

Jau pasikeitė. Dizainas tas pats, tik prasiplėtė pirmas puslapis, kur sutalpintos pagrindinės esminės temos - A lyga, I lyga, Elitinė jaunių lyga, LFF taurė, LT rinktinė ir straipsniai. Mano telikas kol tą pirmą puslapį atidarys, turbūt nusprogs..
Nesinori tikėti, kad čia ir visi pokyčiai. Pasakė gi taip tarsi perspjautume visus aplinkui, o dabar nebent apsispjovėm :)

Respublik

2016 Kov 01 19:53

alyga.lt kaip suprantu dar neatsinaujino, kad LRT toliau išlieka pagrindiniu media partneriu, o TV6(TV3) reklamos niekur nerasta

bronius

2016 Kov 01 23:56

Šiuo metu pasikeitę tiek futbolo.tv, tiek alyga.lt puslapiai. Bet abiejų dizainas tarpusavy labai panašus, yra ir visiškai vienodų elementų (pvz. turnyrinės lentelės vizualinis sprendimas). Esu užtikrintas, kad ir ateity abiejuose kartosis straipsniai, video ir visa kita. Čia kyla klausimas - kam tada reikia kelių puslapių? Gal geriau išpirkt futbolas.lt domeną ir apjungt visus (futbolo.tv, alyga.lt, pirmalyga.lt ir t.t.) į vieną? Jei Budraitis ir co. neparduos, galima tiesiog sugalvoti alternatyvą (goal.lt, ivartis.lt ar pan.) arba likti su futbolo.tv, kuris jau ganėtinai žinomas.

Grįžti į