Kazkokiu veju prirasei. Koks dar komitetas ir kuo pasinaudoti? Silas jau turi licencija. Ir turi iskovota teise zaisti. Reiskia toje vietoje viskas. Diskusijos baigtos.Realiai matau vienintelę teisinę spragą, kuria komitetas galėtų pasinaudoti - licencijavimo dokumentuose aiškiai parašyta, kad Šilas žaisti namų rungtynes galės nebent tada, jeigu bus pateiktas planas ir sezono eigoje stadionas bus rekonstruotas iki 1000 vietų(jeigu neklystų dabar yra kažkas tarp septynių - aštuonių šimtų) ir sutvarkytas drenažas. Kadangi smarkiai abejoju ar lygai yra reikalinga dar vienas Trakų tipo klubas, kuris elementariai žiūrovus rinktų dar prasčiau(Trakai nors turi TFA, kur pastoviai nemokamai dalinami bilietai visiems norintiems), o jokių kitų besilicencijuojančių klubų nėra, tai gal tikimasi, kad anie nesugebės susitarti ir tada ramiai(kiek tai įmanoma) bus galima prakišti šitą projektą.
Aš ir apie tai pagalvojau. Juk pernai iš Matijošiaus "Spirdalas" gavo visa kuša pinigų o Stumbrui trupinius numetė.Tai ši kur pinigai pas KŽ? Negi Krabas ir toliau finansuoja šitą projektą?
nušneki praeitas meras spyriui skyrė....Aš ir apie tai pagalvojau. Juk pernai iš Matijošiaus "Spirdalas" gavo visa kuša pinigų o Stumbrui trupinius numetė.Tai ši kur pinigai pas KŽ? Negi Krabas ir toliau finansuoja šitą projektą?
Kaip gi šiemet atrodytų kai I lygos komandai duoda o A lygos komandai trupiniai?
nuojautąTuriu tokią nuojautą, kad Nemanja Bjelan vis dėlto atsidurs šitoj kontoroj.
Nepamenu, kad pernai 'Stumbrui' būtų davę kažką.Aš ir apie tai pagalvojau. Juk pernai iš Matijošiaus "Spirdalas" gavo visa kuša pinigų o Stumbrui trupinius numetė.Tai ši kur pinigai pas KŽ? Negi Krabas ir toliau finansuoja šitą projektą?
Kaip gi šiemet atrodytų kai I lygos komandai duoda o A lygos komandai trupiniai?