Žiūriu toks dalykas kaip sarkazmas tamstai "neatrasta žemė"Kokios marios dar, A lyga atskrieja atidunda !
O kaip tau variantas, kai A lygoje 11 komandų, iš kurių viena "Atlantas" su dauguma FBK žaidėjų ir ŪBIG parama?patys kalti, kad strateguoti nemoka
Su tokiom skolom FBK liks iš viso be licencijų. Spėju, kad ir "Dainava" negaus licencijos, nes praėjusį kartą neįgyvendino nei vieno reikalavimo. O va "Atlantas" gaus licenciją. Ir tuo metu "gerasis" Vykdomasis komitetas leis dalyvauti "Dainavai", bet tuo pačiu sumažins opozicijos lojimą priimdamas licenciją gavusį "Atlantą". Plius, R.Jonaitis, kuris ne paskutinis žmogus prie "Atlanto" ir LFF, yra dar ir to Vykdomojo komiteto narys. Va taip man rodo mano Taro kortosFBK Kaunas gautu ta A licenzija,bet Romanovas parodytu kvailus principus ir nezaistu,na bet tikekimes geriausio.Belieka laukti ziniu
Po Vykdomojo komiteto posėdžio mes priminsim tau šį tekstąNejau jūs nesuprantat, kad Atlantui apskritai amen, kažkaip man atrodo, kad jie apskritai nei jokios licenzijos negaus ir išnyks iš Lietuvos futbolo.Lekevičius yra išprotėjes jo vienintelė vieta psichiatrinėj