mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: LFF veikla

2020 Bal 29 15:37

Žodžiu tas įsisavinimas įvyks spėju niekam daugiau, nebent kamuolių ir vartų kažkur nupirks, gal kur pagerins vaikams infrastruktūra ir tai skaitysis ten tie 4 milijonai, o labiausiai reikia būtent lygoms ir klubams, jų iš tų pinigų skirtų nepasieks nei cento

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: LFF veikla

2020 Bal 29 15:57

deja panašiai ir bus. aikščių aišku dar įrengs (pakeis dangas), nes tai pats greičiausias būdas įsisavinti pinigus. o tuo tarpu dauguma komandų susidurs su labai rimtomis finansinėmis problemomis ir išgyvenimo situacijomis

Zemaitiss
Pranešimai: 961
Užsiregistravo: 2014 Vas 06 15:36
Palaikoma komanda: Džiugas

Re: LFF veikla

2020 Bal 30 09:04

jiems viskas pofik...svarbu jų subinės sočios..

Respublik
Pranešimai: 8577
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: LFF veikla

2020 Geg 28 21:16

LFF apmokės visų A lygos klubų COVID-19 testavimus
https://alyga.lt/naujiena/lff-apmokes-v ... vimus/6563

Ketvirtadienio popietę Lietuvos futbolo federacija (LFF) rado laboratoriją, kuri sutiko atlikti visų A lygos klubų bei komandos atstovų PGR molekulinius testavimus prieš A lygos atnaujinimą.

Testavimai prasidės penktadienį ir baigsis šeštadienį, todėl spėsime atlikti testus prieš pat čempionato atnaujinimą. Šie testavimai nėra priverstiniai, LFF suteikia galimybę komandoms užtikrinti savo atstovų sveikatą, tačiau lemiamą žodį vis tiek turės klubai. Jeigu klubas nenorės atlikti testavimų, federacija jų neprivers“, – teigė LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Planuose – ir kitų Lietuvos futbolo lygų testavimai

LFF generalinis sekretorius pabrėžė, jog šiuo metu pagrindinis federacijos tikslas – apsaugoti futbolo bendruomenę.

„Teikdami prašymą ministrui Aurelijui Verygai pažymėjome, jog testai bus skirti ne tik A lygai, tačiau ir Pirmai bei Antrai lygoms, taip pat ir moterų A lygos čempionatui. Dėl objektyvių priežasčių, aktualiausias buvo A lygos testavimo klausimas, nes sezono atnaujinimas buvo anksčiausias iš visų.

Vis dėlto, norime užtikrinti tiek futbolininkų, tiek personalo sveikatą, todėl dėsime visas pastangas siekiant ištirti visų Lietuvos futbolo lygų futbolininkus bei personalo atstovus“, – sakė E. Stankevičius.

Respublik
Pranešimai: 8577
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: LFF veikla

2020 Geg 29 08:51

Į LFF prezidento postą nusitaikiusį P.Malžinską federacija pradėjo gniuždyti per UEFA
https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 24-1324776

Lietuvos futbolą vėl drebina skandalas. Apie ketinimus siekti Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidento posto prieš kurį laiką užsiminęs vilnietis Paulius Malžinskas šiomis dienomis sulaukė akibrokšto. Lietuvos futbolo viršūnėlės sukonstravo gudrią schemą, pagal kurią 49-erių metų ilgametis teisėjas buvo pašalintas iš UEFA inspektoriaus pareigų.

Šias pareigas P.Malžinskas ėjo nuo 2013-ųjų. Tai buvo ketvirtoji jo kadencija, tačiau viskas baigėsi dramatiškai, kai Vilniaus regiono futbolo sąjungos (VRFS) vadovas dabartinei valdžiai nusprendė mesti pirštinę.

„Gavau iš UEFA žinutę, jog esu išbrauktas iš inspektorių sąrašo. UEFA daugiau nieko nekomentuoja, tik parašė, kad šis sprendimas priimtas remiantis LFF prašymu. Keista, kad visa tai atsitiktinai sužinojau iš UEFA, jokios informacijos nei iš LFF, nei iš Lietuvos futbolo teisėjų asociacijos aš negavau“, – stebėjosi P.Malžinskas.

Per devyniolika metų trukusią profesionalaus futbolininko karjerą P.Malžinskas atstovavo Vilniaus „Panerio“, Mažeikių ROMAR, Kauno „Inkaro-Grifo“ ir Rūdiškių „Vėtros“ klubams, o jos pabaigoje paėmė teisėjo švilpuką ir 2000-2010 metais buvo FIFA kategorijos teisėjas. Baigęs arbitro karjerą, nuo futbolo nenutolo ir pastaruosius septynerius metus dirbo UEFA kategorijos inspektoriumi.

Anot vilniečio, tokius LFF veiksmus buvo galima nuspėti, ypač po to, kai P.Malžinsko ir federacijos vadovų kovoje lūžo ne viena ietis. VRFS vadovo pareiškimas apie tai, jog šis ketina siekti LFF prezidento posto ateinančioje rinkiminėje konferencijoje, įtampą tik dar labiau padidino.

„Tokia LFF taktika yra taikoma jau ne pirmą kartą, tad šiuos žingsnius buvo galima nuspėti. Visgi keista, kad taip pasielgti nuspręsta iki kadencijos pabaigos likus vos keliems mėnesiams, kai dėl karantino jokios varžybos nevyksta. Galėjo tiesiog palaukti iki gruodžio pabaigos ir tiesiog neteikti mano kandidatūros ateinančiam laikotarpiui. Visgi pasielgta principingai ir akivaizdu, kad pagrindinės priežastys – politinės“, – svarstė P.Malžinskas.

UEFA inspektoriaus kandidatūros teikiamos ir tvirtinamos kas dvejus metus. Be P.Malžinsko šiuo metu Lietuva turėjo dar vieną UEFA inspektorių – Sergejų Slyvą.

Teisėjų asociacija – nustebus

Įdomiausia yra tai, kad šių veiksmų svarbiausi federacijos žmonės ėmėsi netgi apeidami už tai atsakingą savo paties organą – Lietuvos futbolo teisėjų asociaciją (LFTA). Būtent LFTA yra atsakinga už teisėjų ir inspektorių teikimą UEFA.

15min kalbintas LFTA prezidentas Sergejus Sliva neslėpė, jog apie tokius LFF vadovų veiksmus ir P.Malžinsko nušalinimą sužinojo tik ketvirtadienį.

Viešai komentuoti susidariusios situacijos kaunietis nenorėjo, tačiau neslėpė pasipiktinimo ir stebėjosi, kad tokie veiksmai buvo atliekami be LFTA žinios, bei tikino, kad iškels šį klausimą per artimiausią Vykdomojo komiteto posėdį.

15min gavo UEFA P.Malžinskui adresuoto laiško kopiją, kuriame teigiama, jog UEFA inspektoriaus teisės buvo panaikintos po to, kai kovo 24-ąją iš LFF buvo gautas prašymas pašalinti ilgametį arbitrą iš užimamų pareigų. Teigiama, kad toks sprendimas priimtas dėl drausminių pažeidimų. Anot laišką parašiusio UEFA atstovo Davido Ngo Poco, šį prašymą atsiuntė LFF administracijos vadovė Rita Bagdonienė.

Žinojo tik administracijos vadovė

Ketvirtadienį kalbintas LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius iš pradžių tikino, kad iš jokių postų P.Malžinskas dar nėra nušalintas.

„Šiuo metu iš jokių pareigų niekas nėra nušalintas. Esame tik pateikę užklausą UEFA dėl kadencijos galiojimo pabaigos. Oficialių sprendimų nėra. Nauji delegatai bus skiriami tik metų pabaigoje, o iki to laiko galioja esami mandatai“, – 15min kalbėjo E.Stankevičius.

Visgi po kurio laiko su redakcija pats susisiekęs LFF generalinis sekretorius panoro patikslinti informaciją ir jau teigė, kad žinia apie P.Malžinsko nušalinimą iš UEFA inspektoriaus pareigų vis dėlto yra teisinga. Tai esą jam patvirtino LFF administracijai vadovaujanti R.Bagdonienė. Paklaustas, kokios priežastys lėmė, jog buvo imtasi tokių priemonių, E.Stankevičius neslėpė, jog dėl visko kaltas beveik metus besitęsiantis konfliktas.

„Pranešėme UEFA, kad jis yra suspenduotas Vykdomajame komitete, tad mūsų siūlymas ir raginimas buvo jo neskirti UEFA tarptautinėms rungtynėms. Plius, visi jo pasisakymai žiniasklaidoje apie Vykdomojo komiteto narius. Iš pradžių UEFA mums aiškino, kad nušalinti jo iki mandato pabaigos negalima, o vėliau atėjo laiškas, kuriame teigiama, kad atsakingi UEFA asmenys turėjo vidinį posėdį, po kurio ir buvo priimtas šis sprendimas“, – teigė E.Stankevičius.

Anot generalinio sekretoriaus, panaši situacija yra ir su buvusiu LFF techniniu direktoriumi Raimondu Statkevičiumi. Po to kai jis neteko pareigų LFF, mūsų šalies federacijos prašymu prarado ir UEFA teikiamas privilegijas.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: LFF veikla

2020 Geg 29 10:28

Ne pirmas kartas, Eimontą irgi "išėdinėjo", ir daugiau tokių pavyzdžių surastume. Atrodo kadrai federacijoje kažkiek keičiasi, bet banditėlių mentalitetas išlieka.

Įdomu kad Budraičio puslapis apie šitą skndaliuką kol kas tyli. Matyt Budraitis pats iš LFF kažkokią kapeiką gauna :)

Respublik
Pranešimai: 8577
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: LFF veikla

2020 Bir 05 11:57

Vakarykščio vykdomojo komiteto posėdžio spaudos konferencija
https://www.facebook.com/LTUfutbolas/vi ... 196083675/

* Nauja Lietuvos Vaikų ir Jaunių Futbolo Asociacija (Dainius Gudaitis, Deividas Kančelskis) - pristatymas. Šiandien 3 nariai (FA Šiauliai, Atmosfera Mažeikiai, FA Ateitis), planuojama kad nariais privalėtų būti visos Anderlechto programoje dalyvaujančios akademijos. Organizacijos vadovai turės nedirbti privačiose akademijose.
* Naujas Salės ir Paplūdimio Futbolo Asociacijos (buv. Salės Futbolo Asociacija) vadovas Vytenis Kazlauskas
* Vaikų ir Jaunių čempionatų sistemos pokyčiai į ruduo-pavasaris sistemą
* Dublerinių C ekipų formavimo klausimas (nesuformavus U19 elitinio čempionato) - tarp C ir B dublerinių ekipų gali vaikščioti po 5 žaidėjai+vartininkas LT piliečiai gimę iki 2001m.
* Klaipėdos FM dalinai prijungta į Anderlechto programą iki Sausio 1d. kol vykdoma mokyklos organizacija (baigus bus priimta pilnai). Programoje dalyvauja 18 akademijų, joms buvo išdalinta papildomai po 5500 EUR skatinimo fondo lėšų (daugiau jo nebeliks) be prieš tai skirto finansavimo po 750 EUR techniniams direktoriams.
* Į LFF II Lygos Pietų Zona išimties tvarka priimta Kauno Žalgiris C komanda, lygoje suformuoti dvi zonos - 12 komandų vakarų, 14 komandų pietų, pirmenybės vykdoma po 1.5 rato.
* Leista FK Aukštaitija perimti FK Ekranas vardą.
* Be jau numatyto teisėjavimo padengimo A Lygai (100,000 EUR), I Lygai (60,000 EUR), II Lygai (50,000 EUR) bus dengiami ir LFF Taurės teisėjavimo kaštai.
* Už 4 mėnesius buvo sumažinti atlyginimai visų rinktinių visų štabų atlyginimai nuo 10% ir daugiau.

Respublik
Pranešimai: 8577
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: LFF veikla

2020 Bir 07 15:50

Estijos vyriausybė jau paskirstė papildomą paramą sportui padėti susitvarkyti su krizės padariniais.
Futbolo lygai skirta virš 0,5 milijono, krepšiniui - 0,4mil., tinkliniui netoli 0,2mil. ir taip toliau...

Matysim kaip didiesiems seimo jaunimo ir sporto komiteto, vyriausybės ir ŠMS ministerijos draugams, kartu stadionams statantiems LFF'ui pavyks lobuoti draugą/projektų globėją Skvernelį mūsiškio futbolo klubų labui.

https://sport.err.ee/1099022/kultuurimi ... gpalliliit

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: LFF veikla

2020 Bir 08 14:43

M.Bagdono straipsnis apie artėjančių LFF prezidento rinkimų peripetijas.

LFF prezidento rinkimų intriga: kandidatai, favoritai, galimybės ir perspektyvos
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 870?copied

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: LFF veikla

2020 Bir 10 18:13

LFF ir toliau vadovaujasi bachūrų metodais, patys kuria sau palankius VK narius :)

Tauragiškio A.Pukelio čiuptuvai LFF gniaužia vis stipriau: įtaką stiprina per naują darinį

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 680?copied

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: LFF veikla

2020 Bir 10 21:55

nematau aš čia paniatkių jokių, ypač jei ištikro į asociaciją sustos visos akademijos.
jei liks tik Pukeliui palankios tai galės tada taip teigti, kol kas anksti.

Respublik
Pranešimai: 8577
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: LFF veikla

2020 Bir 21 14:33

https://lff.lt/news/10937/lff-pasieke-s ... -gadeikiu/

Kad jau taip visą skaidrumą sukeliame žurnalistams, būtų įdomu sužinoti kaip pasibaigė po 14/11/19 rungtynių Portugalija-Lietuva portugalų federacijai skirta €8000 nuobauda už tokį patį fanų įbėgimą ir kokie palyginus dosnūs yra mūsiškiai...

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: LFF veikla

2020 Lie 01 18:47

Eilinė LFF Konferencija vyks rugpjūčio 1 dieną
https://lff.lt/news/11002/eiline-lff-ko ... o-1-diena/

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Vykdomojo komiteto (VK) posėdyje buvo patvirtinta eilinės LFF Konferencijos data, laikas ir darbotvarkė.

Eilinė LFF Konferencija rengiama rugpjūčio 1 dieną, konferencijos pradžia – 12 valandą. Vieta bus patikslinta artimiausiu metu.

LFF nariai vadovaujantis LFF įstatuose nustatyta tvarka turi teisę teikti LFF Generaliniam sekretoriui kandidatus į LFF Prezidentus bei pasiūlymus dėl LFF įstatų keitimo.

LFF Konferencijos darbotvarkė:

1. Pareiškimas, kad Konferencija vykdoma ir sušaukta, vadovaujantis LFF įstatais;

2. Prezidento kreipimasis;

3. Konferencijos sekretoriaus paskyrimas;

4. Konferencijos darbo reglamento tvirtinimas;

5. Darbotvarkės patvirtinimas;

6. 3 Narių delegatų, tikrinsiančių Konferencijos protokolą, paskyrimas;

7. Ankstesnės Konferencijos protokolo patvirtinimas;

8. Nevykdančios veiklos LVJFA pašalinimas LFF iš narių;

9. Sprendimo dėl LVJUFA prašymo priimti LFF narius priėmimas;

10. LFF veiklos ataskaitos pristatymas;

11. Nepriklausomo auditoriaus ataskaitos pristatymas;

12. LFF metinių finansinių ataskaitų rinkinio tvirtinimas;

13. Nepriklausomo auditoriaus patvirtinimas;

14. LFF įstatų pakeitimas;

15. FIFA Forward projektų pristatymas;

16. LFF Prezidento rinkimai.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: LFF veikla

2020 Lie 08 15:42

Kandidatai į LFF prezidento postą turi būti iškelti iki liepos 11 d. Kol kas yra du kandidatai - Danilevičius ir Malžinskas. Rezultatai bet kuriuo atveju visims aiškūs, federacijoje toliau niekas nesikeis ir liks ta pati pelkė.

Klaustukų LFF prezidento rinkimuose lieka vis mažiau
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/sportas/naujiena/f ... 258?copied

Respublik
Pranešimai: 8577
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: LFF veikla

2020 Lie 14 17:52

Lietuvos salės futbolo asociacija keičia pavadinimą
https://lff.lt/news/11064/lietuvos-sale ... avadinima/

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Vykdomasis komitetas (VK) priėmė sprendimą pakeisti Lietuvos salės futbolo asociacijos (LSFA) pavadinimą į Lietuvos salės ir paplūdimio futbolo asociaciją (LSPFA).

Sprendimas buvo priimtas norint atspindėti visą Lietuvos salės ir Paplūdimio futbolo asociacijos veiklą, kurią sudaro tiek salės futbolo varžybų organizavimas ir koordinavimas, tiek ir Lietuvos paplūdimio rinktinės koordinavimas, Lietuvos paplūdimio čempionato bei taurių rengimas.

„Nuo pat asociacijos įkūrimo, Lietuvos salės futbolo asociacijos veikla persipindavo su paplūdimio futbolu ir čia nėra nieko keisto. Per 19 asociacijos veiklos metų paplūdimio prieskonis nuolat buvo asociacijos veikloje. Tad nuo šiol asociacijos pavadinimas tiksliai atspindės asociacijos veiklą bei gerokai sumažės neaiškumų,“ – teigė LSPFA direktorius Vytenis Kazlauskas.

Grįžti į