kas dėl teismų, tai tokios bylos žurnalistų gyvenime nėra kažkas išskirtinio.
per žinių radiją kalbėję Algis Ramanauskas ir Dargis sakė, kad jie nekart buvę tokiuose teismuose kaltinamaisiais, o Dargis sakė, kad db jau galėtų eiti be advokato.
o koks tikslas? nes man atrodo peržiūros yra tikslasTai pala, čia dar tik pradžia. su rinkimais niekas nesibaigs, nes rinkimai nėra tikslas![]()
tikslas yra atkreipti dėmesį į negeroves, kelti jas į viešumą, ir tokiu būdu paskatinti pokyčiuso koks tikslas? nes man atrodo peržiūros yra tikslas
tai kad 10metų senumo ir laikraščiuose aprašytus dalykus Malinauskas tiesiog kartoja. Nieko naujo nepasako.Na mano brolis sako, tokiems nusikaltėliams, vagims, aferistams, kurie šiuo metu užima didelius postus, tai norint juos nuimti tereikia be sustojimo pradėti viešinti jų nešvarius darbelius, nusikaltimus, su kuo jie susiję, tik taip gali juos iškrapštyti lauk. Nes tokie žmonės labai bijo savo praeities viešinimo, dabartinių veiklų viešinimo, tai pagal dabartinę tendenciją Pukelis turėtų per savaitę-dvi pasitraukti, nes visas ratas ant tiek jau užsisukęs, kad net ir sustabdyti nebeina. Panašiai bus ir Buzui.
Aš ameniška nesitikėjau šito video, jo gal ir neturėjo būti. Bet daug kas gyvenime įvyksta netikėtaiAnbo, kokia tavo nuomonė apie šį video?
Ar tik nebūsi savo kraštiečio draugelis, kad taip siutina tie video?Tai malinauskas, berods antram savo video, pasakojo, kad nesikisa i rinkimus ir kol jie nepasibaigs nekels nauju video. Matom kaip jis nesusijes su melzinsku![]()
![]()