grynas
Palaikoma komanda: Lietuva

Re: Pageidavimai, nusiskundimai ir padekos

2012 Bir 05 17:58

Nieko nepageidauju ir nesiskundžiu, bet jau darosi toks vaizdas, kad šitas forumas vadinasi ne 90min, o US Lecce forumas, neturiu aš nieko prieš tave - kartais nusišneki, kartais partolini, kartais į temą pašneki, bet žinok, kas per daug tas nesveika - ateinu į forumą ir prie visų temų US Lecce vardas švieičia ir žinau, kad nueisiu ir nieko naudingo nesužinosiu, vis dėl to tai yra forumas, o ne vieno žmogaus puslapis, tai tokia mano pastaba

Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

2012 Bir 05 18:53

jo reiktu idiegti spamo filtra forume, kad leces davimasi per visas temas sustabdytu

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2012 Bir 05 22:07

Nepykit jūs ant to žmogaus.Gers susieds ans yr.

slasher

2012 Bir 06 08:03

o tai kas jums žmonės draudžia Lecce komentarus paskandinti įdomių, protingų, informatyvių, nebanalių komentarų jūroje. Jeigu nepavyksta, ar kažkas kitas už jus tai turi padaryti, tuomet nėra čia ko verkšlenti....Beje lietuviško futbolo portalų, forumų komentarų intensyvumas puikiai atspindi ir patį susidomėjimą lietuvišku futbolu.

...

2012 Bir 06 11:24

Nieko nepageidauju ir nesiskundžiu, bet jau darosi toks vaizdas, kad šitas forumas vadinasi ne 90min, o US Lecce forumas, neturiu aš nieko prieš tave - kartais nusišneki, kartais partolini, kartais į temą pašneki, bet žinok, kas per daug tas nesveika - ateinu į forumą ir prie visų temų US Lecce vardas švieičia ir žinau, kad nueisiu ir nieko naudingo nesužinosiu, vis dėl to tai yra forumas, o ne vieno žmogaus puslapis, tai tokia mano pastaba
grynas hmmmm, ar kaip tu ten...
aš irgi nieko prieš tave neturiu, o gaila, nes norisi padraskyti žalios mėsos. 8-)

Ane, panele mokytoja, įrašėte pastabą??? Pastebėjau, kad esi raštinga asaba... :mrgreen:
Tai čia ir yra mano namų valda, o 90min.lt pavadinimas nuo senų laikų pasiliko. :lol:
Juokauju, žinoma. :mrgreen:
Kartais nusišneku??? Jooo, prie progos, juk reikia atsipalaiduoti.
O tu pasidarai suktinę ir apsirūkai??? Ir tik tada nusišneki??? Ai, ne, tu rimta ciocė, tu visai nenusišneki...
Patrolinu??? Nesuprantu apie ką tu rašai... :roll:
Į temą pašneku su rimtais bachūrais. 8-)
O tu, grynai, jeigu nori paverkti, tai rekomenduoju "Mamyčių klubą". Va, ten galėsi išsiverkti į valias. 8-)

Aš tai broniui esu sakęs, kad formatas man netinka. A lyga ir A lygos klubai turi būti vienoje vietoje, I lyga su I ir kitos atitinkamai...
Bet kas padaryta, pakeisti negalima.

O ko tu lankaisi tokiame nykiame forume, kur ponas Blogis karaliauja???
Smalsu pasidarė. :twisted:
Žinai... Savo kieme su buldozeriu galiu saulutes paišyti. Ar nepatinka???
Ačiū už nuomonę, kolega...

Su pagarba ir didžiausias linkėjimais, visada Tavo,
Cezis di Lecce

...

2012 Bir 07 14:04

jo reiktu idiegti spamo filtra forume, kad leces davimasi per visas temas sustabdytu
Tobex,

Oi, matau turi problemų su filtrais...
Tu senus opeliuko tepalo ir oro filtrus pasikeisk. Imk PVZ iš manęs. Aš savo buldozeriui filtrus keičiu kas rytą ir vakarais. :mrgreen:
Rezultatas: esu nuolat užsivedęs. :P
Dar neužmiršk pasikeisti savo akinių filtrų, nes žiūrėdamas į U.S. LECCE logo, matai žydrą spalvą. :mrgreen:
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2012 kartus.

...

2012 Bir 07 14:11

Nepykit jūs ant to žmogaus.Gers susieds ans yr.

Su tokiu sosiedu gera ir arbačikę iš lėkščikė srėbti ir pas panikes nulėkti.

...

2012 Bir 07 14:18

o tai kas jums žmonės draudžia Lecce komentarus paskandinti įdomių, protingų, informatyvių, nebanalių komentarų jūroje. Jeigu nepavyksta, ar kažkas kitas už jus tai turi padaryti, tuomet nėra čia ko verkšlenti....Beje lietuviško futbolo portalų, forumų komentarų intensyvumas puikiai atspindi ir patį susidomėjimą lietuvišku futbolu.
Joo, miegančios gražuolės, kaip grynas, ims ir paskandins. :mrgreen:
Jeigu FKE yra giliame šešėlyje, tai kiti klubai visai niekam neįdomūs. :ugeek:
Paskandins mat protingais komentarais. :lol:
Net rezultatų susivesti niekas neskuba... Na, gal pas save kur į sąsiuvinuką ir susirašo, gal į flešą įsimeta. Tiek, manau, dar sugeba. :ugeek:

Rieshutas
Palaikoma komanda: Žalgiris

2012 Bir 07 16:24

ir žinau, kad nueisiu ir nieko naudingo nesužinosiu
+++

...

2012 Bir 07 16:33

ir žinau, kad nueisiu ir nieko naudingo nesužinosiu
+++
  • Pupytės, jeigu jūs esate blondinės, tai pasakysiu, kad naujienos rašomos naujienų ir klubų saituose, o ne forumuose. :ugeek:
    O trys pliusai, tai labai aukštas lygis. :mrgreen: Kiekvienas perskaitęs tokį išminties perlą: "+++", neabejotinai taps gudresnis ir įgys tam tikrų žinių. :mrgreen:
    Geriausias PVZ, kokie gabūs diskusijų meistrai ateina į forumą ŽYNIŲ pasiskaityti. :ugeek: Skaitovų konkursas čia jums, ar ne ten mašiną pasistatėte?
    Paveikslėlis

slasher

2012 Bir 20 13:03

Jau laikas pakeisti forumo foną iš melsvai žydro į tarkim panašaus ryškumo žalią (geltona manyčiau netiks, pjaus akis). Niekaip ta žydra spalva nedera su lietuvišku futbolu

...

2012 Bir 20 15:19

Jau laikas pakeisti forumo foną iš melsvai žydro į tarkim panašaus ryškumo žalią (geltona manyčiau netiks, pjaus akis). Niekaip ta žydra spalva nedera su lietuvišku futbolu

Joo, smėliuko spalvos su žaliais dryžiais reikėtų, bet visur šita versija yra žydra. 8-)
Čia ne vieno klubo tifozių forumas, o visiems bendras produktas- nuostabi žydra spalva. :lol:

slasher

2012 Bir 20 15:23

Čia ne vieno klubo tifozių forumas, o visiems bendras produktas- nuostabi žydra spalva. :lol:
kokio vieno klubo? Kalba eina apie mūsų nacionalinės rinktinės spalvas.

...

2012 Bir 20 15:35

kokio vieno klubo? Kalba eina apie mūsų nacionalinės rinktinės spalvas.
Nacionalinė spalva dabar bus raudona ir juoda... gal nežinojai??? Smėliuko ir žalios spalvos skudurai jau atgyvena, laikas keistis. :roll:
Treningus jau tokius turi, o maikės labai brangiai kainuoja.
Va, jeigu arabai parems LT futbolo rinktinę, tai ir naujas maikes nupirks, bus raudonai-juodi, kaip legendinis TAURAS.

Tai čia ne LT rinktinės tizofiai sugalvojo, ispanijoj irgi žydrmuma. Spausk nuorodą po vėliava ir galėsi gėrėtis ispaniška žydruma...
Visoje Europoje labai populiari spalva, pradedant LAZIO, NAPOLI, MAN. CITY.... enjoy of light blue color :lol:

slasher

2012 Bir 20 16:30

Tai čia ne LT rinktinės tizofiai sugalvojo, ispanijoj irgi žydrmuma. Spausk nuorodą po vėliava ir galėsi gėrėtis ispaniška žydruma...
Visoje Europoje labai populiari spalva, pradedant LAZIO, NAPOLI, MAN. CITY.... enjoy of light blue color :lol:
Dar betrūko, kad į Vakarų Europą pradėtume lygiuotis...

Grįžti į