PYPT`inas stadionas... Ant tokių leidžia žaisti...

Tai va, kas ten kaltas??? Svasratu, kad viskas taip gerai užmaskuota, kad nelabai ir pastebėsi, kol čiurnos nesusiplėšysi į gabalus...Tai matyt ne pati aikštė (stadionas) yra pavojinga, o tie, kas įrengė ir prižiūri į savo darbą pro pirštus žiūrėjo (žiūri).
Cezis Di LecceNenoriu but blogas, bet reikia ziureti kur eini. Siaip ziurovams yra tribunos, ten ir turit but. O ne uz galines linijos. Per rimtas varzybas neleidzia niekam buti uz galiniu liniju. Tik fotografam ir operatoriam.. o jei slampinejat tai niekas nekaltas. Lygiai taip oat koja hali susizeisti lipdama laiptais ar eidama kreivais saligatviais. Ka tuomet kaltinsit? Buvo tai buvo. Stadiona maziu maziausiai kaltint reikia. O panelei sekmes gydantis trauma. Turetu greit pasveikt o gal ir gipso nereiks
Cezis Di LecceTen gi buvo II-os lygos varžybos... ir pertraukos metu nuėjo pagal tas linijas ir staiga krito... beje, dieną prieš tai aš nuo tos vietos maliausi su mobiliu telefonu... man nieko, bet panelės tai į vyrus ziuri, tai kamuoliukas skrieja, pavasaris, viskas blasko, bet ten tai "jama".. vos ne duobė...
A lygos rungtynėse galiu už galinės linijos būti, o aš tik kuklus fanas
mažesnės išlaidos. mažiau reikės persirengimo kambarių ir panašiai.O koks tikslas tam vėjo perpučiamam Šiaulių užkampy padaryti dvi aikštes? Gal geriau būtų įrengti aikštę prie Šiaulių arenos arba Šiaulių parke... Ten berods yra seni apleisti stadionai