Kokio nors legendinio futbolo klubo kol kas neturi. Mes tuoj pasidomėsime, ar iš viso ten yra futbolo apraiškų.

2011 metais - 5492 gyventojų.Cezi nesusigundei idėja kurti ten futbolo klubą. 6000 gyventojų, ne taip ir mažai, priedo turbūt dauguma į žemaičius panašūs. Tavoji kontora ar klanas galėtų kartu su Numavičių klanu suvienyti jėgas ir kokį klubą išstatyti A lygai. Nereikia jokio lavono prikėlinėti ar dažyti.
aš tau nesiūlau Tauro imti ir kažkokias aferas su jų skolomis prasukinėti. Va, tu pradėk naują, švarų klubą kurti , kuris A lygoje, o gal ir Europoje žais. Vienas tikrai nepajėgsi. Pradžiai gali kokį gerą logo pasidaryti, pavadinimą sugalvoti.
TAURĄ už litą galėčiau nusipirkti su skolomis visomis ir išboginti į ŠILUTĘ.![]()
Ir be Naumavičių klano tiek sugebėčiau.![]()
To brudo ir nesiūlyk.aš tau nesiūlau Tauro imti ir kažkokias aferas su jų skolomis prasukinėti. Va, tu pradėk naują, švarų klubą kurti , kuris A lygoje, o gal ir Europoje žais. Vienas tikrai nepajėgsi. Pradžiai gali kokį gerą logo pasidaryti, pavadinimą sugalvoti.
TAURĄ už litą galėčiau nusipirkti su skolomis visomis ir išboginti į ŠILUTĘ.![]()
Ir be Naumavičių klano tiek sugebėčiau.![]()
zmogui per mazai veiklosKai neturi ką pasakyti, tai susigalvoji naują temą. Ar kam nors šiame forume tas Šilalės futbolas rūpi? Jei iki šiol temos nebuvo, reiškia, kad nerūpi.
Tu dėjęs, bet, žinok, ne visi tokie tušti, kaip tu, FYFUŠKA, ir, man įdomu. O tu inkšk...Kai neturi ką pasakyti, tai susigalvoji naują temą. Ar kam nors šiame forume tas Šilalės futbolas rūpi? Jei iki šiol temos nebuvo, reiškia, kad nerūpi.
neteisingai mąstai, kary. Šiandien nėra, bet rytoj bus. Tu užeik ir pasižiūrėk, kad Utenos futbolą kūriau. pernai, kai dar tu ar fyfuškai nesisapnavo UTENIS.gal bronius gali kokią atskirą temą ceziui sukurti, dievo užmirštų Lietuvos kampelių futbolas, kur anas galėtų visus rezultatus iš googlo gautus pvz. "čiobiškis + futbolas" sukelt :)nes kažkaip su Lietuvos futbolo klubai, temos kur jokių klubų nėra nelabai derinasi...
esu sakęs bronius`ui, kad reikėtų taip.. dar gūdžiais metais. bet tada atsakė, kad temų perkėlinėjimas gali baigtis duomenų pradanginimu.Arba suskirstyti A lygos klubai, I-os lygos, II-os lygos ir visi kiti. O apie užmirštų kraštų futbolą temos nemaišo. Kaip tik sakyčiau paįvairina tą lietuviško futbolo nykumą
na kiek teko pastebeti,tai nepagarbiausiai kitu atzvilgiu cia tik tamstele reiskiasi,ir visi kurie nera turtingi cia turi savo epitetus.Kiti nesu jau skaites,kad kazka niekintu ar kitaip izeidinetu.Savo nuomone issakyti issako,bet padorumo ribuose,cia tik vienas kapiniu sargas visur dazytus ir nedazytus lavonus regiesu sakęs bronius`ui, kad reikėtų taip.. dar gūdžiais metais. bet tada atsakė, kad temų perkėlinėjimas gali baigtis duomenų pradanginimu.Arba suskirstyti A lygos klubai, I-os lygos, II-os lygos ir visi kiti. O apie užmirštų kraštų futbolą temos nemaišo. Kaip tik sakyčiau paįvairina tą lietuviško futbolo nykumą
man tai keista, kad kai kurie veikėjai užmeta ignorą. Jų kaimas du kartus didesnis, A lygoje klubas yra, tai kažkaip nepagarbiai apie kitus rašinėja. tipo, jie didvyriai, nes nuo seno kažką turi, o kiti, tai kažkokie kvaili.
Nuo kada teisybės sakymas yra nepagarba? Šilalėje neregiu jokių dažytų.. gal rimtai, čia kurti kokį klubą? Aplinkui jokių kaimynų.. Jokių derbių nebūtų. gal tai neįdomu... Artimiausia kiek rimtesnė kontora būtų Gargžduosena kiek teko pastebeti,tai nepagarbiausiai kitu atzvilgiu cia tik tamstele reiskiasi,ir visi kurie nera turtingi cia turi savo epitetus.Kiti nesu jau skaites,kad kazka niekintu ar kitaip izeidinetu.Savo nuomone issakyti issako,bet padorumo ribuose,cia tik vienas kapiniu sargas visur dazytus ir nedazytus lavonus regi
Nu davai, forumo garbei sukurk - Šilalės FK"90min"
.. gal rimtai, čia kurti kokį klubą? Aplinkui jokių kaimynų..: