Sutinku sutinkuBritty, siulau tau tris taskus: uz teisinga spejima, kad laimes Zalgiris, Dainava, Ekranas. Vienžo, nei pirmo, nei antro spėjimo, tik bendri vardikliai.
Del nuobaudu: jeigu nenuskriauziau Bombard1er`iaus, tai ir taves pasigailesiu.
Britty, jeigu sutinki su 3 taskais, spausk "cituoju' ir parasyk sutinku.
Bombard1er, britty ir Roo4- ateityje bukite budrus, nes pasikartojus paklydimams neteksite tasku uz visa tura.
ok sutinku tiesiog nemaniau kad jie antradienį jau žaidė14 turo A lygos rungtynės. FC Klaipeda - VMFD Zalgiris 0:1.
S@muel spejo, kad bus 0:2, bet jis spejo tada, kai rungtynes buvo prasidejusios.
S@muel rezultato neuzskaitau. Uz si spejima tasku negauni.
Sprendimas galutinis ir neskundziamas.
O kiek kartu spejai 17 turo rezultatus? Neskaiciuosiu ju, nes truko mano kantrybe. Lis arba nelis. Tokie spejimai yra niekiniai.ok sutinku tiesiog nemaniau kad jie antradienį jau žaidė14 turo A lygos rungtynės. FC Klaipeda - VMFD Zalgiris 0:1.
S@muel spejo, kad bus 0:2, bet jis spejo tada, kai rungtynes buvo prasidejusios.
S@muel rezultato neuzskaitau. Uz si spejima tasku negauni.
Sprendimas galutinis ir neskundziamas.
nu neskaičiuok neskaičiuok★★★★★
Roo4, Albinas-P4, S@muel 17 turo rezultu neskaiciuosiu. Bent kol kas.
Vieno nesuprantu: jus cia specialiai taip darote? Labai jau itartinai atrodo: ant 17 turo visi vienu metu dar karta suklydo.nu neskaičiuok neskaičiuok★★★★★
Roo4, Albinas-P4, S@muel 17 turo rezultu neskaiciuosiu. Bent kol kas.
nu nzn kaip čia viskas atrodo tau atrodo, bet aš tikrai buvau pamiršęs kad rašiau XVII turo spėjimus, tai parašiau dar kartąVieno nesuprantu: jus cia specialiai taip darote? Labai jau itartinai atrodo: ant 17 turo visi vienu metu dar karta suklydo.nu neskaičiuok neskaičiuok★★★★★
Roo4, Albinas-P4, S@muel 17 turo rezultu neskaiciuosiu. Bent kol kas.Tarp Joniniu ir Mindauginiu.
Jeigu nebenorite dalyvauti, tai parasykite, kad viskas, nebedalyvauju ir kvit. O cia vaikiskai isdykaujate.