Mano kompo laikrodis rodo teisybę ir tik teisybę.Pas mane jokių problemų - kompo laikas sutampa su postais. Tvarkyk savo kompo laikrodį.
- Tada kodėl neįskaitytas mano spėjimas rugpjūčio 20 dieną (šeštadienį) 9 val. 19 min., kai iki pirmų turo rungtynių buvo likę apie 8 valandas??Jeigu rungtynės bus žaidžiamos penktadienį 18:30, tai turiu teisę prašyti- įsakmiu tonu,- kad visus spėjimus pateiktumėte iki 15:00. Penktadienio, o ne ketvirtadienio.... Apie tai eina kalba.....
- Tau dėl to neturėtų galvos skaudėti.Pastebėjau, kad laukiate paskutinių minučių, o spėjimai būna kaip visada- t. y. po šalį.
kai tokie painūs klausimai, tai liaudis gali painiotis kas, kur ir kaipBus kaip nubalsuos liaudis.
Įvertinęs Tavo nuopelnus Tėvynei, priskaičiuosiu tuos taškus. Geras žmogusesiTada kodėl neįskaitytas mano spėjimas rugpjūčio 20 dieną (šeštadienį) 9 val. 19 min., kai iki pirmų turo rungtynių buvo likę apie 8 valandas??
Tau dėl to neturėtų galvos skaudėti.
Nuo kada poetai ir traktoristai balsus skaičiuoja??? Tobex, apsiramink. gausi tuos taškus, bet Tave labai akylai stebėsiu ir neduok Dieve susimausi, nuskalpuosiu.o kas nusprende, kad lece pradejo rezus skaiciuot ir vadovaut? Va mafia apsiema skaiciuot, galim atiduot, ir problemu nebus
Jeigu tau ******, tai man irgi nusisvilpti i tavo taskus. Ir su kuom turiu tartis, čia su tavimi?man pofik tie taskai, vistiek pirmu nebusiu... bet nepatinka kad susigalvojai ir su nieko nepasitares ivedei taisykle.. per dideliu vadu pasijautei