Nes jau pirštukai niežti surašyti rezus ir kokį diletantą slasher aplenkti.

Nepamenu, kad praeitame sezone tu man konkurenciją sudarytum. Turbūt toli tave palikau. Gal net į dešimtuką nepatekai? Prastas kovotojas iš tavęs, jei tik pirštukus naudoji. Truputį apie futbolą praplėsk akiratį, gal pavyks garbingai sudalyvauti.
Nes jau pirštukai niežti surašyti rezus ir kokį diletantą slasher aplenkti.
vėl slepiesi už savo čempioniškos giminės nugarųNuo mano seses pastoviai gauni į kaulus, tai net man nereikia vargtiaš atsipūtęs spėlioju
Tau tebūnie negyvas ir pripučiamas.. turėkis.och tu Dieve brangus ir vėl jūs peštynes pradedat, nepamirškit šiandien Valentino diena.Reikia prezervatyvų ir lubrikanto, dar gyvos arba negyvos moters reikia
Kad seniausiai aš prisireginęs. Man tavo sesės ir giminės neįdomu. Su jais varžytis tas pats, kaip su spam botais kalbėtis. Bet aš žinau, kad bankrotų pranašas Cezis buvo visiškai sutriuškintas.slasheris taip bijo gauti į kaulus nuo mano sesiaus, kad nesiregina net
kad pavasarį sustačiau iki rudens visus toto rezus.. per vasarą manęs nebuvo forume, nesidomėjau kas ir kaip..bankrotų pranašas Cezis buvo visiškai sutriuškintas.
Tai žiauriai čia tau nepasisekė. Užuojauta.paskui žiūriu, kad už mandarinus pristatyta nuo pavasario buvo.. tavo laimei