Dažnai girdžiu nuomonę, kad Futbolo.TV transliacijoms trūksta komentatorių. Šiandien Futbolo.TV brigada rungtynėse Klaipėda-Kaunas rado genialią išeitį - pastatyti kamerą šalia žiūrovų tribūnose. Kaimo lygio futbolą puikiai papildė jį atitinkantys komentarai. Ypatingai skaidriai nuteikė kartkartėmis pasigirstantys nuriedančių butelių skimbčiojimai. Siūlau ateičiai net nemąstyti apie atskirą komentatoriaus etatą, o tiesiog nepatingėti panešti mikrofoną iki linksmiausiai nusiteikusių..
Čia prisiminiau Klaipedos ir Dainavos komandu rungtynes. Kai vienas alytiskis parkrito, tai ziurovai eme saukti: "Apsimeta padla... peilį ir papjauti."
Nezinau, ar labai grazu, kai po Kruojos ir Tauro rungtyniu, baigesi rungtynes, o visi sirgaliai
zydrenosi. Kai ziurejau futbolo.tv transliacijas, tai man ausys linko nuo sirgaliu keiksmu, ypac per FBK ir Ekrano rungtynes. Patys girdejote kaip geltonai-žali vadino perbegeli ir ka visas 90 minuciu be perstojo skandavo... Kartais net specialiai isjungdavau garsa ir leisdavau savo megstama muzika, kad negirdeciau viso to gerio. Man norisi futbolo, o ne pezalu ir keiksmu.
O komentatoriai tik juokina. Net mano sesuo juokesi, kai vakar Kesminas pasake, kad Siauliai issaugojo ketvirta vieta ir dar labiau priartejo prie trecioje vietoje esanciu...
Siauliu.
Ir apskritai, kai paskutini karta buvau restorane, tai iseidamas prismaugiau viena krepsinio komentatoriu

Uzkniso jis mane juodai

Suzvaigzdejo labai ir trukde bendrauti su panomis, pastoviai atlekdavo prie mano staliuko ir kazka svaigdavo, kol visai mane uzkniso. Tipo as esu Lecce draugas, kolega, ar jus mane per TV matete... Taigi, kad mano pazistamas ir buves kolega, todel iseidamas ji draugiskai prismaugiau... Gerai, kad joks paparacis to nenuofotografavo