...

XXIX (29) turas:

2014 Rgp 18 11:50

EKRANAS 2 - 1 DAINAVA

KRUOJA 4 - 1 ŠIAULIAI

SŪDUVA 1 - 1 ŽALGIRIS

ATLANTAS 3 - 0 KLP. GRANITAS

TRAKAI 4 - 0 BANGA
Paskutinį kartą redagavo 3 .... Iš viso redaguota 2014 kartus.

...

XXIX (29) turas:

2014 Rgs 22 10:16

2014-09-25, 17:30
Ekranas - Dainava
Panevėžio "Aukštaitijos" st.

2014-09-27, 12:00
Kruoja - Šiauliai
Pakruojo miesto stadionas

2014-09-27, 18:00
Sūduva - Žalgiris
ARVI arena

2014-09-28, 12:00
Atlantas - Hranitas
Klaipėdos centrinis stadionas

2014-09-28, 14:00
Trakai - Banga
LFF stadionas

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 25 10:15

Panevėžio "Ekranas" - : - Alytaus "Dainava"

Rugsėjo 25 dieną 17.30 val. Panevėžys, "Aukštaitijos" stadionas. Iki šiol čempionate - 3:0, 6:0, 2:1.

Teorinė tikimybė išsikapstyti iš turnyro lentelės dugno gali išnykti Panevėžyje. Tik laimėjusi "Dainava" galėtų vis dar svajoti apie priešpaskutinę vietą šio sezono "SMScredit.lt A lygoje", bet ir tai - tuo atveju, jei Gargždų "Banga" nusileis "Trakams".

"Ekrano" situacija - nelengva. Panevėžiečiai pralaimėjo triskart iš eilės ir per tas dvikovas praleido aštuonis įvarčius, "Ekranui" šįsyk teks verstis be diskvalifikuoto komandos lyderio Elivelto. Šią savaitę panevėžiečių treniruotėms vadovavo ne Valdas Dambrauskas, o jo asistentas Marius Skinderis, kuris, matyt, antrą kartą iš eilės dalys nurodymus komandai nuo suolo.

Bet ir "Dainavos" rezultatai nuo tada, kai po vasaros atostogų sudėtis buvo sustiprinta - ne stebuklas. Alytiškiai per devynerias rungtynes surinko tik du taškus. "Ekranas" ir be Elivelto bei į "Trakus" persikėlusio Luko Kochanausko turi futbolininkų, kurie žino, kaip įmušti dzūkų komandai - Tomas Dapkus ir Edvardas Tamulevičius kamuolį į "Dainavos" vartų tinklą šį sezoną siuntė po dukart.

- "Pelėsiai" prieš "grybelius".. neeilinė kova ir neaišku, kas laimės. Gal popieŽiaus vadovaujami alytiškiai, nors nemoka žaisti futbolo ir jo neskaito, bet bandys išPYPT`ėjusiai kontorai įkrėsti.. kas žino, gal jiems ir pavyks. Laikysiu "čiurikus" už Alytų. turi gi jiems irgi pasisekti nors kartą per eilę sezonų parodyti savo galybę.. to ir linkiu.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2014 kartus.

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 25 10:18

Pakruojo "Kruoja" - : - FC "Šiauliai"

Rugsėjo 27 dieną 12 val. Pakruojis, miesto stadionas. Iki šiol čempionate - 1:1, 1:0,5:1.

"Kruoja" skrieja plačiai išskleidusi bures. Pakruojo futbolininkai per pastarąsias ketverias čempionato rungtynes prarado vos du taškus, nors tarp varžovų buvo "Sūduva", "Trakai", Klaipėdos "Atlantas".

Kita vertus, kažin, ar "Kruojai" bus lengva. Šiauliečiai per tris "SMScredit.lt A lygos" pirmenybių turus dukart laimėjo, o "Žalgiriui" nusileido tik praleidę paskutinėmis dvikovos minutėmis, ta proga sulaukę viešų vilniečių trenerio Mareko Zubo bei sostinės komandos žaidėjų komplimentų.

"Kruojos" gynėjas Alfredas Skroblas dėl nuobaudos praleis antras rungtynes iš eilės. Bet Vladimiro Čeburino treniruojamos komandos suolas pakankamai ilgas, o prieš "Ekraną" Pakruojo futbolininkai laimėjo ir be A.Skroblo.

- Kaimynai aiškinasi santykius. Tai visada įdomu stebėti. Gerai žinome, kad šiauliečiai gali atiminėti taškus iš bet kurio varžovo, sunku buvo žalgiriečiaims, o dabar rimta kova laukia ir "Kruojos". Nors paskutinėje akistatoje 5-1 pergalę šventė pakruojiečiai, bet tai buvo FC ŠIAULIAI be Babičiaus. Jis labai pagyvino žaidimą, kontroliuja kamuolį, daro žaidimą, pats žaidžia su emociniu užtaisu ir užveda kitus klubo draugus kovai, tad tikiuosi atkaklios kovos.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2014 kartus.

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 25 10:20

Marijampolės "Sūduva" - : - Vilniaus "Žalgiris"

Rugsėjo 27 dieną 18 val. Marijampolė, "Arvi" stadionas. Iki šiol čempionate - 1:8, 0:3, 0:0.

Iš posto pasitraukusio trenerio Dariaus Gvildžio vietą užėmęs buvęs jo asistentas Audrius Ramonas nutraukė pergalių sausrą - praėjusiame ture "Sūduva" laimėjo Gargžduose. "Jaučiausi ne savo rogėse, bet patiko", - įspūdžiais dalijosi naujasis Marijampolės komandos strategas.

"Sūduvos" šio sezono rezultatai žaidžiant su "Žalgiriu" po tragedijos kodiniu pavadinimu "1:8" antrajame čempionato ture vis gerėja. Trečiajame rate marijampoliečiai Vilniuje iš čempionų atėmė taškų. Vėliau to nebepadarė niekas - "Žalgiris" iškovojo aštuonias pergales iš eilės.

"Sūduvai" problema gali tapti vieno geriausių žaidėjų netektis - po to, kai gavo raudoną kortelę rungtynėse su "Klaipėdos granitu", Lietuvos rinktinės saugas Karolis Chvedukas nežaidė su "Banga", nežais ir šįkart. Tačiau drastiškos permainos, bent jau šiuo metu taip atrodo, įžiebė papildomos ugnies "Sūduvos" žaidėjų akyse.

- Na, man kažkodėl norisi I-ojo rato rezultato ir įvarčių fiestos į "Sūduvos" vartus. kažkaip tikiu, kad "Žalgiris" nesiterlios ir parodys kaip yra žaidžiamas futbolas.

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 25 10:23

Klaipėdos "Atlantas" - : - "Klaipėdos granitas"

Rugsėjo 28 dieną 12 val. Klaipėda, centrinis stadionas. Iki šiol čempionate - 2:2, 2:0, 3:0.

"Atlantas" šią savaitę galėjo mėgautis poilsiu, o jo varžovams teko žaisti LFF taurės turnyro rungtynes. Jos "Klaipėdos granitui" atnešė teigiamų emocijų - komanda įveikė Kėdainių "Nevėžį" ir prasimušė į aštuntfinalį.

Šalies vicečempionai praėjusiame ture sutriuškino "Dainavą", o bėdų, susijusių su futbolininkų traumomis, "Atlanto" komandoje mažėja. Į rikiuotę jau grįžo ir Tadas Eliošius, ir Donatas Kazlauskas.

"Klaipėdos granitas" per ketverias pastarąsias rungtynes surinko vos tašką, bet komandai jau galės padėti korteles išsilaižę Olegas Dmytrenka ir Artūras Kurbangalijevas. Tiesa, dėl nuobaudos nežais Rytis Pilotas, bet derbis yra derbis - vien todėl uostamiestyje galima laukti karštos kovos.

- Ar tik nebus FK NEVĖŽIS iščiulpęs visų gyvybinių jėgų iš KG kontoros??? Kažkodėl atrodo, kad šviežesni turėtų būti ATLANTO žaidėjai ir tai virs persvara aikštėje.

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 25 10:26

"Trakai" - : - Gargždų "Banga"

Rugsėjo 28 dieną 14 val. Vilnius, LFF stadionas. Iki šiol čempionate - 0:1, 2:2, 4:0.

Po pralaimėjimo taurės turnyre Kazlų Rūdos "Šilui" trakiškiai turėtų būti pikti. Taip anksti pasitraukti iš varžybų, kurios leidžia ne tik laimėti titulą, bet ir patekti į Europą, Edgaras Jankauskas ir jo treniruojama komanda kažin ar tikėjosi.

Kazlų Rūdoje "Trakams" teko turkštis purvyne po liūties, komandai dėl kortelių negalėjo padėti Linas Klimavičius ir Jurijus Kendyšas, bet, kaip logiškai pastebėjo saugas Deividas Česnauskis, tai - ne pasiteisinimas.

"Bangai" Vilniuje bus sunku, nors jų varžovų komandoje nerungtyniaus diskvalifikuotas Tadas Labukas. "Trakų" ambicijos užgautos. "Trakai" žūtbūtinai mušasi dėl antrosios vietos su "Kruoja", todėl senosios sostinės riterių papildomai motyvuoti, dera manyti, nereikės.

- Veidu į purvą puolę riteriai tiesiog privalo atstatyti pasitikėjimą savimi ir tam bus tinkami varžovai. mandarinų spaudimas ir sulaužymas garantuotas bus, jeigu žais tiksliai ir agresyviai. tegul būna pikti ir siekia tik pergalės. Tada mandarinų tvirtovė kris, o riteriai mėgausis trimis taškais. įrodykite pranašumą bent jau prieš pakrikusius mandarinus..

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 25 10:50

Būsimas varžovas: VMFD “Žalgiris”
Parašyta 2014.09.24 http://fksuduva.lt/?p=8801" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės „Sūduvos“ futbolo klubas po dviejų iš eilės rungtynių išvykoje grįžta į savo namų stadioną – „Arvi“ futbolo areną. Marijampoliečiai namuose išmėgins jėgas su vienvaldžiais „Smscredit.lt“ A lygos lyderiais Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkais.

Praėjusiame ture tiek „Sūduva“, tiek „Žalgiris“ iškovojo pergales išvykose. Marijampoliečiai Gargžduose rezultatu 3:1 palaužė „Bangą“. Po Maximiliano Ugge, Tomo Radzinevičiaus ir Mohamad Kdouh įvarčių „Sūduva“ pirmavo 3:0, bet antrojo kėlinio viduryje varžovams rezultatą pavyko sušvelninti. Tuo tarpu „žalgiriečiai“ Šiauliuose atsilikinėdami rezultatu 1:0 sugebėjo atsitiesti ir iškovoti pergalę rezultatu 1:2.

Komandų padėtys turnyrinėje lentelėje skirtingos. „Žalgiris“ yra vienvaldis čempionato lyderis, antroje vietoje esančius „Trakus“ lenkia 14 taškų. „Sūduvos“ situacija kiek prastesnė. Marijampoliečiai šiuo metu įsikūrę ketvirtoje turnyrinės lentelės pozicijoje. „Sūduviečius“ ir trečioje vietoje esančius „Kruojos“ futbolininkus skiria 7 taškai, o penktoje vietoje esantis „Atlantas“ persekioja „Sūduvą“, nuo kurios atsilieka 2 taškais.

Susitikimas tarp „Sūduvos“ ir „Žalgirio“ bus jau ketvirtas šiame sezone. Pirmojo turo rungtynės Vilniuje marijampoliečiams baigėsi skaudžiu pralaimėjimu. Nors „Sūduvą“ į priekį išvedė Valentin Baranovskij, tačiau poto sekė aštuoni „Žalgirio“ įvarčiai ir rungtynės pasibaigė rezultatu 8:1. Antrojo turo susitikimas Marijampolėje taip pat nesėkmingai susiklostė „Sūduvos“ futbolininkams. Jau 12 minutę raudoną kortelę prieš save išvydo marijampoliečių gynėjas Tomas Snapkauskas. „Sūduvai“ likus dešimtyje nepavyko atsilaikyti prieš galingai žaidusį „Žalgirį“, vilniečiai laimėjo rezultatu 0:3. Trečiojo turo rungtynės vėl vyko Vilniuje. Šį kartą rungtynės baigėsi be įvarčių ir „Sūduva“ iškovojo vieną tašką. Verta paminėti, kad „Sūduva“ buvo vienintelė komanda trečiame rate, kuriai pavyko atimti taškus iš „Žalgirio“.

„Sūduvos“ gretose rungtynėse su „Žalgiriu“ nebus Karolio Chveduko, kuris rungtynės prieš „Klaipėdos Granitą“ gavo raudoną kortelę ir buvo nubaustas dviejų rungtynių diskvalifikacija.

Rungtynės tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir Vilniaus „Žalgirio“ vyks šį šeštadienį, 18 valandą, „Arvi“ futbolo arenoje. Kviečiame apsilankyti ir palaikyti savo miesto komandą!

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 25 18:19

FKE PELĖSIAI 0 - 0 FK DAINAVA
PO PIRMOJO KĖLINIO

I-ojo kėlinio santraukos nėra, nes nieko nevyko, du nykūs klubai žaidžia.. :roll:

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 25 18:40

FKE +2. 50-ą minutę Galva įmušė Tamulevičius, 52-ą padvigubino Učė

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 25 18:41

52` Tamulevičius pelnė įvartį ir FKE pirmauja 1-0..
Edcka sugadino man šventę, ot, niekšas...

53` Ūčė mūšė dar vieną.. gynyboje DAINAVA beviltiška..

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 25 18:42

FKE +2. 50-ą minutę Galva įmušė Tamulevičius, 52-ą padvigubino Učė
postini? žiūrėk rungtynes :D

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 25 18:43

grybukai prilupo Tamulevičių už tą įvatrį :D

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 25 18:44

nemaniau kad taip gret antrą įkals :D ką tik įsijungiau transliaciją

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 25 18:46

nemaniau kad taip gret antrą įkals :D ką tik įsijungiau transliaciją
Nieko nepraleidai, I-as buvo nykus.. tik čia per dvi minutes viską sutvarkė FKE..

Grįžti į