bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

2010-11-14 Klaipėda - Šiauliai

2010 Lap 12 15:52

Georgas Freidgeimas: „Visi nusiteikę tik pergalei“
2010 11 12
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12172" onclick="window.open(this.href);return false;

Paskutiniųjų sezono rungtynių išvakarėse „Šiaulių“ komandos gynėjas Georgas Freidgeimas, pasakojo, kad komandoje jokių atsipalaidavimo požymių nėra, visi nusiteikę pergalingai užbaigti sezoną, o tuomet bus galima pagalvoti ir apie ateitį.

- Kokiomis nuotaikomis komanda vyksta į Klaipėdą?
- Visi ruošiasi sunkiai kovai, nenorime paleisti penktos vietos, todėl visi nusiteikę tik pergalei. Atsipalaidavimo tikrai nėra. Liko paskutinės sezono varžybos, per jas turėsime atiduoti visas jėgas. O atsipalaiduosim ir pailsėsim po sezono. Dar žinant, kiek pareikalaus jėgų sunki aikštė, niekas tikrai nelaukia lengvu rungtynių.

- „Klaipėdos“ komandoje yra vienas ryškus lyderis – Marius Papšys, ruošiatės prieš nuo jo specialiai gintis?
- Kol kas to dar neakcentavome, tačiau neabejoju, kad treneris ras būdą kaip jį uždengti. Marius tikrai labai geras futbolininkas, bet jei komanda turi tik viena ryškų lyderi, prieš ją lengviau žaisti, nei prieš komanda, kurioje daugiau individualiai stiprių žaidėjų. Manau tuo mes stipresni.

- Į rungtynes planuoja vykti nemažai „Šiaulių“ fanų, ar jų palaikymas svarbus išvykose?
- Labai malonu kai išvykoje jaučiamas didesnis savų sirgalių palaikymas. Tai tikrai prideda daugiau motyvacijos, jėgų, noro laimėti. Jie stengiasi dėl mūsų, mes - dėl jų. Žinau, kad yra tradicija po paskutiniųjų rungtynių fanams padovanoti marškinėlius – deja, savo marškinėlius jau esu pažadėjęs savo tėčiui, bet jei pavyks gauti dar vienus - tai tikrai mesiu i tribūna fanams.

- Sezonas baigiasi, ar jau pagalvoji apie tolimesnę ateitį?
- Ne, dabar vienas tikslas – gerai sužaisti Klaipėdoje, užbaigti šį sezoną, o tuomet bus galima ir apie ateiti galvoti.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-11-14 Klaipėda - Šiauliai

2010 Lap 12 15:55

Paskutinės rungtynės fanams - ir šventė, ir atsisveikinimas su futbolu žiemai
2010 11 12
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12171" onclick="window.open(this.href);return false;

Paskutinėms sezono rungtynėms rimtai ruošiasi ne tik "Šiaulių" futbolininkai, bet ir ištikimiausi komandos gerbėjai. Pakalbinti keli triukšmingiausios tribūnos atstovai, sako, kad išvyka į Klaipėda bus gausiausia žmonių skaičiumi, iš komandos jie laukia kovingo žaidimo ir pergalės. Linas, Edvinas ir Dainius pasidalino mintimis ir apie besibaigianti sezoną.

- Sekmadienį paskutinė išvyka, paskutinės sezono rungtynės – futbolo fanams tai išskirtinė šventė ar besibaigiančio sezono palydėtuvės?
Linas: Paskutinės rungtynės - ne eilinis mačas, sakyčiau, tai išskirtinė šventė. Tikėjomės turėti kiek daugiau pirotechnikos nei įprastai, tačiau siuntinys nespėjo atvykti, tad atidėsime tai kitų metų atidarymui. O į paskutinę išvyką planuoja vykti apie 30 fanų, jei niekas nepasikeis tai bus geriausias mūsų pasiekimas šiame sezone.
Dainius: Ko gero, tai tikrai turėtu didžiausia būti išvyka fanų skaičiumi. Man tai labiau liūdnoka šventė, nes vėl teks laukti pavasario. Klubas atrodo pagaliau susižaidė ir rezultatai pagerėjo, o čia, deja, ir sezono pabaiga. Bet tai nuteikia optimistiškai ateičiai.
Edvinas: Man taip pat tai nėra džiugi šventė, gaila kad ilgam teks atsisveikinti su sirgimu už mylimą komandą.

- Ko tikitės iš paskutiniųjų rungtynių?
Dainius: Žinoma pergalės, akiai malonaus žaidimo, kurio gal ir sunku tikėtis žaidžiant tokiu metų laiku, bet kovingumo, noro siekti pergalės tikrai labai tikimės.
Linas: Tikiuosi, kad liksime penkti, bet didelės tragedijos nebus jei galutinėje rikiuotėje būsime ir šeštoje vietoje. Manau svarbiausia padėkoti komandai už gerą sezoną. Gerų akimirkų buvo, ypač sezono pabaigoje. Šiaip tikimės, kad futbolininkai pratęs tradiciją ir po paskutinių rungtynių padovanos ištikimiausiems gerbėjams varžybų marškinėlius, norėtųsi turėti prisiminimą iš šių metų sezono, bet dažniausiai žaidėjai jau būna kažkam pažadėję iš anksto. Pavasarį klubo vadovai žadėjo, kad fanams sezono pabaigoje bus padovanoti marškinėliai. Matysime kaip bus.
Edvinas: Tiktais pergales, ir gero palaikymo ir daug džiaugsmingų akimirkų ir šiaip gerai praleisti laiką stadione su gera kompanija.

- Kaip triukšmingiausia Šiaulių stadiono tribūna vertina 2010 m. sezoną?
Linas Vanagas: Šiaip sezonas sunkus buvo tiek mums, tiek komandai. Mums, dėl išvykų, dažnai kliudė pinigų stygius, nes vienu metu buvo nemažai bedarbių, kitiems rungtynės dubliavosi su darbais, tai į rungtynes važiuodavo mažiau žmonių. Ir šiaip šį sezoną sumažėjo fanų, bet pagrindas kaip visada išliko. O komandai manau kaip visada reikėjo susirinkt taškus prieš autsaiderius čempionate, tai dabar tikriausiai ramiai ketvirtoje vietoje būtume.:) Smagu, kad pasisekė taurės varžybose, įsiminė Baltijos Lygoj įspūdinga pergalė prieš estus namie. Kitąmet pradėsim sezoną anksčiau, tai gal greičiau įgausim sportinę formą ir geriau startuosim A lygoje. :D
Edvinas: Sezono pabaiga suteikia vilčių ateinančiam sezonui, nes čempionato pabaigoje komanda parodė, kad puikiai sugeba sužaisti ir su stipresnėmis komandomis. Iš blogosios pusės prisimenam labai apmaudų pralaimėjimą „Taurui“ savo aikštėje.
Dainius: Vienareikšmiškai turbūt negalima būtu jo įvertinti, nes tiek žaidimas, tiek ir rezultatai keitėsi tokiais etapai: nebuvo nei žaidimo (susižaidimo) nei rezultatų, vėliau pasitaikydavo geresnės - blogesnės varžybos, o pabaigoje pasimatė ir tarpusavio didesnis supratimas, komanda įgavo tam tikrą braižą, pasitikėjimą, o ir panelė Fortūna dažniau ėmė lankytis komandos rūbinėje, rezultatai pagerėjo. Gaila, kad sekmadienį baigiasi čempionatas.

oho

Re: 2010-11-14 Klaipėda - Šiauliai

2010 Lap 14 15:11

0-7 laimejo Siauliai :D Praeitame ture nuo Tauro gavo 0-5.. Per paskutines 2 rungtynes praleido 12 ivarcciu zaisdami net ne pries 3 stipriausias A lygos komandas.. Ir ka tokie klubai veikia A lygoje..

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-11-14 Klaipėda - Šiauliai

2010 Lap 15 00:16

Vaidotas Šilėnas: "Su šia sudėtimi galėjo predentuoti į medalius"
2010 11 13
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12179" onclick="window.open(this.href);return false;



Vaidotas Šilėnas rungtynėse su "Klaipėda" pelnė pirmuosius savo įvarčius pasibaigusiame A lygos sezone. Komandos kapitono pareigas šiose rungtynės atlikęs futbolininkas, mano, kad žaidimas turėjo tenkinti ir komandos aistruolius ir trenerius.

- Atrodo, kad Šiauliai pasiekė tokią formą, kad silpnesnes komandas gali įveikti didesniais rezultatais. Ar tikrai tokia gera "Šiaulių" forma, ar čia "Klaipėdos" problemos?
- Prieš šias rungtynes dar turėjome, tikslą iškovoti penktąją vietą, nenorėjome laukti dovanų, reikėjo patiems išeiti ir laimėti. Visi buvo nusiteikę žinojome rungtynių svarbą. Gerai, kad pelnėm greitą įvartį, to pasekoje įmušėm ir antrą ir trečią. Galėjome įmušti ir dar daugiau. Sezono pabaigoje tikriausiai žaidimas tenkina ir sirgalius ir trenerius ir mus.

- Šie metai „Šiauliams“ ypatingi – pirmą kartą žaista Europos taurės turnyre. Nepasiektas tikslas – ketvirta vieta, tačiau taurės varžybose patekote į pusfinalį. Kaip pats vertini visą sezoną?
- Manau, kad sezono pradžia buvo sunkoka, nebuvo tirk daug pajėgių žaidėjų, antroje sezono pusėje atėjus naujiems žaidėjams konkurencija tapo didesnė, o taurės varžybose, manau, labiau norėjome, labiau stengėmės, juolab „Sūduvai“ šiemet įveikti nepavyko, matyt komanda po truputį auga tai – gerai.

- Vaidai, jei ši komanda tokia kokia yra dabar, būtų rungtyniavusi nuo sezono pradžios, tikriausiai dabar puoštumėtės medaliais?
- Pasakyti sunku, ar būtume vienoje ar kitoje vietoje, bet manau, kad dėl prizinių vietų būtu metikrai kovoję, manau, kad pirmos trys komandos nebūtų taip toli atsiplėšusios.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-11-14 Klaipėda - Šiauliai

2010 Lap 15 00:19

Robertas Vėževičius: "Fanams visada skiriu puse įvarčio"
2010 11 13
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12175" onclick="window.open(this.href);return false;



Du įvarčius į "Kleipėdos" vartus įmušęs Robertas Vėževičius, laiką praleistą "Šiaulių" komandoje įvertini tik teigiamai. Futbolininkas sakė, kad komanda buvo nusiteikusi kovingai, o greitas įvartis palenvino užduotį nugalėti šiose rungtynėse.

- Per daug lengvos rungtynės sezono pabaigai.
- Nesitikėjome tokių lengvų rungtynių, galbūt tas greitas įvartis daug ką padarė. Komanda buvo užsivedusi, siekė pergalės, maksimaliai nusiteikė. Galima sakyti, kad beveik visas progas ir išnaudojome, kurias turėjome.

- Atvykai į Šiaulių komandą sezonui įpusėjus, kaip gali įvertinti tą pusę sezono?
- Vertinu tik teigiamai. Gerai įsiliejau į kolektyvą, įmušiau keletą įvarčių, komanda šiltai priėmė, tik gaila, kad atrodo, tik įgavau formą, o sezonas pasibaigė, norėtųsi dar pažaisti.

- Po kiekvieno įvarčio sveikindavai Šiaulių komandos fanus, tai reiškia, kad norėtum pasilikti Šiauliuose?
- Kuriuose komandose bebūčiau visada gerai sutardavau su fanais ir visada jiems skirdavau pusę įvarčio.

- Taip pat tau klausimą nori užduoti ir Igoris: -Kur šį vakarą eisime?
- Turbūt eisime šiandien, kur nors pabūti, galbūt pažaisti boulingą.

- Aš tau taip pat noriu užduoti klausimą, kaip pats vertini savo sezoną Šiauliuose.
- Pabaiga neprasta.

- Šiandien taip pat norėjai pelnyti įvartį, tačiau nesisekė?
- Perdavimų neduoda – tu neperduodi kamuolio.

- Atleisk, tačiau malonu buvo su tavimi žaisti.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-11-14 Klaipėda - Šiauliai

2010 Lap 15 00:23

Rimantas Skersys: "Neatitikome varžovų meistriškumo"
2010 11 13
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12181" onclick="window.open(this.href);return false;



- Šios dienos rungtynių komentaras trumpas ir aiškus – sezono pabaigoje negalėčiau pavadinti visiškai profesionalia. Nebuvo galimybės visiem kartu treniruotis, keletas žmonių dirba, keletas mokosi, anksti temsta. Ta sudėtis neatitinka sudėtie komandų iki septintos vietos. Šį sezoną sunku trumpai apibūdinti. Sunkios organizacinės, finansinės problemos, nors pagrindinę užduotį gan sunkiai, bet įvykdėm. Sezono pabaigoje rungtyniavo devyniasdešimt procentų tų žaidėjų, kurių sezono pradžioje, žaidė dublerių komandoje. Mes neatitikome varžovų meistriškumo.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-11-14 Klaipėda - Šiauliai

2010 Lap 15 00:24

Valdas Ivanauskas: "Praėjęs sezonas - pusau pavykęs"
2010 11 14
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12182" onclick="window.open(this.href);return false;



"Šiaulių" vyr. treneris Valdas Ivanauskas teigė, kad ir tikėjosi panačios rungtynių baigties paskutinėse sezono rungtynėse. Baigiantis sezonui trenerį labiausiai džiugino tai, kad komanda pajautė žaidimą ir džiugino žiūrovus gražiu futbolu. Vertindamas visą sezoną valdas Ivanauskas jį pavadino - pusiau vykusiu.

- Žinojome, kad esame daug stipresni už varžovus, kad komanda yra geroje formoje, nuotaika gera, rungtynės nieko neliamenčios, tik prestižo reikalas užimti penktą vietą. Ko labiausiai bijojau tai – aikštės kokybė, tačiau pasisekė su oru, nebuvo ji ideali, tačiau buvo galima žaisti. Įmušti septyni įvarčiai, manau, kad sezono pabaiga pavykusi. Nepavyko įgyvendinti tikslo užimti pirmą vietą čempionate, pagrindinis tikslas patekti į LFF taurės pusfinalį – įgyvendintas. Kas labiausiai džiugina tai, kad komanda pajautė žaidimą, tas tenkina, manau, kad praėjęs sezonas yra pusiau pavykęs.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-11-14 Klaipėda - Šiauliai

2010 Lap 15 00:25

Nepavyko įgyvendinti tikslo užimti pirmą vietą čempionate
WTF????

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: 2010-11-14 Klaipėda - Šiauliai

2010 Lap 15 00:27

"Šiauliai" sezoną baigė pakartodami sezono rekordą
2010 11 14
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12173" onclick="window.open(this.href);return false;



"Šiaulių" futbolinininkai sezoną užbaigė įspūdinga pegale - 7:0 įveikta FC "Klaipėda" ekipa. Po du įvarčius šiauliečiams pelnė Vaidotas Šilėnas, Robertas Vėževičius ir Rokas Urbelis, vieną - Edvinas Jasaitis. Galutinėje A lygos komandų rikiuotėje "Šiauliai" išlaikė ir sezoną baigė penktoje vietoje. Tai didžiausias A lygos rezultatas šiemet. "Sūduva" įveikė "Klaipėda" - 7 :0. Piramame kėlinyje du įvarčius pelnė Vėževičius, vieną Įilėnas, po pertraukos du kartus pasižymėjo Urbelis, po vieną, Jasaitis ir Šilėnas.
Klaipėda (Klaipėda) - Šiauliai (Šiauliai) 0:7 (0:3)
Teisėjas: S.Dirda (Kaunas), 100 žiūrovų
Įvarčiai: 7 min. ir 85 min. V.Šilėnas, 28 min. ir 42 min.
R.Vėževičius, 66 min. ir 87 min. R.Urbelis, 69 min. E.Jasaitis
(„Šiauliai“)
Įspėjimai: 49 min. P.Šarūnas, 59 min. M.Grigaravičius, 73 min.
E.Razutis („Klaipėda“); 57 min. V.Borovskij, 62 min. V.Šilėnas, 71
min. Georgas Freidgeimas, 75 min. E.Pilypas („Šiauliai“)

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: 2010-11-14 Klaipėda - Šiauliai

2010 Lap 17 13:30

blogai, kad čempionate nepavyko užimti pirmos vietos... labai blogai, bet kitais metais nebus jokių kliūčių, su tokia perspektyvia komanda ir genialiu treneriu neturės FC Šiauliai ką veikti A lygos čempionate, o visus triuškins tokiais rezultatais kaip klaipėdiečius.... :lol:

Grįžti į